jasmina111
Fan(ka)
U mnie caly czas jest zawierucha, wietrzycho ze ho ho ho, wypije zaraz Anatola z mlekiem i zaczynam sie szykowac dl lekarza.
U mnie dzisiaj zupa ala jarzynowa :-)
U mnie dzisiaj zupa ala jarzynowa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, kupę lat, co widać po fotkach dzieciHej Laseczki:-)
jak się macie??co słychać ???
u nas wszystko dobrze oprócz tego że Dawidek chory ma katar i kaszle go
dostał leki i wraca do zdrowia;-)
Ania Siostrzyczko ale Dawiduś jest ślodkinormalnie strasznie szybko przeleciały te 4 miesiące;-)jeszcze pamiętam jak wkleiłaś zdjęcia jego takiego malusiego a tu proszę już taki duuży chłopak z niego
Ewcia opowiadaj jak było
Caluski for alll
Dobre pytanie, Majek też tu jak grzybów po deszczuDziewczyny ilu Dawidkow mamy na tym watku?
moj, czarnej, Ani138 kogo jeszcze?
Pamiętam jak Majka pierwszy raz dostała ciastolinę to też było szaleństwo, dobrze że z dywanu dobrze schodziA Majka oszalała na punkcie ciastoliny i odkąd ją kupiłam to mam dziecko z głowy na dobrych parę chwil![]()
Agadza się:-):-)A biednej matce kiedyś serce stanie przez jego wyczynyBogna, Twój Karol to taki pomysłowy Dobromir![]()
Witaj, Podziwiam Twoją siłę. Tak trzymaj.Kochane dziewczyny...A ja juz nie mam męża ,bo niestety jestesmy po rozwodzie ,ale nie przejmujcie sie ...Ja tez mam dwoje dzieci ...Starsza córka ma 8 lat a młodszy syn 6......Po rozwodzie jestem zaledwie kilka miesięcy i juz Twierdze ,ze mimo iż jestem sama z maluchami jest mi lżęj aniżeli z mężem ,a to chyba dlatego ,że przynajmniej nie musze wysłuchiwać jego ciągłych narzekań,ze w domu jest nic nie zrobione...Nie martwie sie .....wszystko wróci na swój tor ....Ja tez mam taka nadzieje .....mysle ,że najgorsdze mam juz za soba ...wy tez Dacie sobie rade ...wierze w Was
:-)