reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Uff. Pozmywane, obiadek zjedzony i teraz po Adrianka leciec czas:-) Oczywiście tak ja podejrewałam Madzi leci z noska:dry: Dałam jej wapno i wit c i mam nadzieję że Adrianek zaraz nie załąpie:wściekła/y:Jezeli chodzi o mieszkanko to my własnościowe mamy i wychodzi nam do 500 razem z funduszem remontowym.
Inna zdróweczka kochana, oby się szybko zagoiło!
Zbieram się po Adusia bo muszę jeszcze do sklepu wejśc;-)

A ja znowu kartkuję anonse i szukam mieszkania dla nas, to jest moje największe marzenie, żeby wreszcie się stąd wynieść

Dzien dobry dziewczeta.:-)
My juz po obiadku.Grzes spi, a Macio sie bawi.

Vici witaj, jeszcze Cie pamietamy, ale kto wie jak bedzi dalej.:-D Zartuje. Wpadaj i dawaj znac co u Ciebie, kiedy tylko znajdziesz czas.

Bodzinka powodzenia i duzo zdrowka dla Twojego M.:tak:

Agatko wszystkiego najlepszego w dniu imienin, a Igorkowi skladam spoznione, acz szczere zyczenia urodzinowe -zeby rosl zdrowo i przynosil mnostwo szczescia rodzicom.:-)

Anaconda zycze powodzenia w poszukiwaniu mieszkania.
Nie wiem ile u nas kosztuje wynajecie mieszkania.:confused: My kupilismy 3,5 roku temu mieszkanie, a teraz dalibysmy 3 razy tyle!:shocked2: Strasznie te ceny wszystko podrozaly. placimy podobnie jak Sikoreczka kolo 500 (+media).

Inna duzo zdrowka.

Sikoreczka fajne nowe suwaczki.:-)

i juz nie wiem, czy jeszcze mialam cos pisac.Maciek chodzi w kolo i gada -chce ze mna leciec samolotem. :-D on jest pilotem... no to lece...:-D:-D

Witam popołudniowo. Piękny dziś dzień. Całe dopoludnie byliśmy na spacerku. Teraz dzieciaki obiad zjadły i się położyły spać, a ja kawusiam:tak:

Agatka: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Dla Igorka (trochę spóźnione, ale bardzo szczere) najlepsze życzenia urodzinowe. Przesyłamy buziaki dla małego solenizanta!

Matko całkiem mi to umknęło:zawstydzona/y::sorry2:.
Oczywiście przyłaczam się do pięknych życzeń AGATKO IGORKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:-):tak:

Dziewczyny po ile teraz są u Was mieszkania do wynajecia? Pytam z ciekawości......

Iwona jak tam dziś samopoczucie?
W cenach kompletnie się nie orientuję bo nie potrzebuje wynajmować:baffled:

A czuję się trochę lepiej dziekuje:tak:. Rano jak wstałam to jeszcze migrena do wymiotów mnie doprowadziła,ale wzięłam tabletkę,zjadłam śniadanie i wypiłam kawę no i spacer po świeżym powietrzu - już mi lepiej i ból przeszedł:tak::-)
Spoko spoko, nie zapomne. A i tak bede tam domowa mama :-)

A gdzie ty kochana się wybierasz:confused:Chyba coś przeoczyłam:zawstydzona/y::sorry2:

Wiem jak to jest bo mój mąż to wojskowy:tak:
Mój też:tak:

Ja tylko tak na chwilkę...Miałam mały wypadek, wyglądam jak Gołota po walce :-(.Znacie jakiś dobry sposób na jak najszybsze pozbycie się opuchlizny i siniaków??Bo jeszcze ludzie pomyślą, że mnie mąż maltretuje :sorry2:.
To co ty sobie bidulko zrobiłaś:confused:.Nie znam niestety dobrych sposobów:no:

A ja znowu kartkuję anonse i szukam mieszkania dla nas, to jest moje największe marzenie, żeby wreszcie się stąd wynieść
Trzymam kciuki, żeby ci się to udało jak najszybciej:tak:

Kasza ugotowana,mięsko dochodzi,mały szaleje z bąkiem.Jutro egzamin z przechowalnictwa i poprawiam towarek,bo musiał kogoś ud..ić i padło na mnie i 2 gości + jeden nie pisał:-(.

A ja właśnie zjadłam kalafiorka w bułeczce i idę teraz nakarmić moją pannicę. Ofert mieszkań kilka znalazłam i wieczorkiem będę dzwonić, ale znając życie to zapewne nie spodoba im się że mamy dziecko

reklama
Ja zaglądam tylko na chwilkę, poodpisuję wieczorkiem. Widziałam, że ktoś..... nie wiem, która z Was :zawstydzona/y: pytała o coś na siniaki. Jest taka maść ARCALEN jest rewelacyjna. A jak kiedyś miałam śliwę pod okiem, bo podczas gry w siatkę koleżanka mi głową przywaliła, to w aptece babka poleciła mi taki krem do cery naczykowej z bardzo dużą zawartościa witaminy K chyba z Erisa to było i też pomogło.

Co do mieszkań. Strasznie drogi wynajem :szok: Już nie wiem czy nie lepiej kredyt wziąść i spłacać niż walić kasę obcym. Noooo tylko, że teraz te mieszkania mają taka cenę :szok::szok::szok::szok: nie wiedomo co robić. Trzymam za Was dziewczynki kciuki w szukaniu mieszkanek, aby szybko Wam to poszło i teściowe poszły w siną dal :tak:

Miłego popołudnia życze.
Uciekam bo miałam tylko na chwilkę wpaść do Was :-)

Do góry