Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam kasze gotować na obiad.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dałam jej wapno i wit c i mam nadzieję że Adrianek zaraz nie załąpie
Jezeli chodzi o mieszkanko to my własnościowe mamy i wychodzi nam do 500 razem z funduszem remontowym.Tryzmam kciuki....A ja znowu kartkuję anonse i szukam mieszkania dla nas, to jest moje największe marzenie, żeby wreszcie się stąd wynieść
Zartuje. Wpadaj i dawaj znac co u Ciebie, kiedy tylko znajdziesz czas. 
My kupilismy 3,5 roku temu mieszkanie, a teraz dalibysmy 3 razy tyle!
Strasznie te ceny wszystko podrozaly. placimy podobnie jak Sikoreczka kolo 500 (+media).
on jest pilotem... no to lece...

Agatka: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Dla Igorka (trochę spóźnione, ale bardzo szczere) najlepsze życzenia urodzinowe. Przesyłamy buziaki dla małego solenizanta!

. 
W cenach kompletnie się nie orientuję bo nie potrzebuje wynajmowaćDziewczyny po ile teraz są u Was mieszkania do wynajecia? Pytam z ciekawości......
Iwona jak tam dziś samopoczucie?

. Rano jak wstałam to jeszcze migrena do wymiotów mnie doprowadziła,ale wzięłam tabletkę,zjadłam śniadanie i wypiłam kawę no i spacer po świeżym powietrzu - już mi lepiej i ból przeszedł
:-)Spoko spoko, nie zapomne. A i tak bede tam domowa mama :-)
Chyba coś przeoczyłam

Mój teżWiem jak to jest bo mój mąż to wojskowy![]()

To co ty sobie bidulko zrobiłaśJa tylko tak na chwilkę...Miałam mały wypadek, wyglądam jak Gołota po walce :-(.Znacie jakiś dobry sposób na jak najszybsze pozbycie się opuchlizny i siniaków??Bo jeszcze ludzie pomyślą, że mnie mąż maltretuje.
.Nie znam niestety dobrych sposobów
Trzymam kciuki, żeby ci się to udało jak najszybciejA ja znowu kartkuję anonse i szukam mieszkania dla nas, to jest moje największe marzenie, żeby wreszcie się stąd wynieść

pytała o coś na siniaki. Jest taka maść ARCALEN jest rewelacyjna. A jak kiedyś miałam śliwę pod okiem, bo podczas gry w siatkę koleżanka mi głową przywaliła, to w aptece babka poleciła mi taki krem do cery naczykowej z bardzo dużą zawartościa witaminy K chyba z Erisa to było i też pomogło.
Już nie wiem czy nie lepiej kredyt wziąść i spłacać niż walić kasę obcym. Noooo tylko, że teraz te mieszkania mają taka cenę 

nie wiedomo co robić. Trzymam za Was dziewczynki kciuki w szukaniu mieszkanek, aby szybko Wam to poszło i teściowe poszły w siną dal