reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrócilim z przedszkola. Oczywiście Adrianek nie chciał iśc do domku:tak: Magda miała dziś tryb na nożny włączony więc troszkę nam zeszło:-)
Muszę wam życzyc miłego wieczorka i miłego jutra. Mężo mi zarazwróci i kompika porozłącza, bo ma podłogę robic, a do tego pusty pokój potrzebny. Papa!

reklama
My wrociliśmy ze spacerku:-)ładnie dzis było:tak:Grześ śpi a mama przed kompikiem:-D

bodzinka bardzo tanie mieszkanie:tak:
anaconda w końcu Ci się uda:tak:Powodzenia życzę:tak:

Heh, dziewczyny, miałam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z drzwiami od tarasu...Były niedomknięte, ja koło nich podłogę myłam, wiatr zawiał...I lała się krew z nosa...:-(Opuchłam strasznie i siniaki rozłały się pod oczy :baffled:.Wiecie co, ja to mam pecha, albo szafka w kuchni na mnie spada, albo nóż mi zlatuje na nogę, albo wpadam w poślizg na płytkach i mam rękę zwichniętą...A jakbym miała wymienić wszystkie wypadki, to życia by mi brakło, żeby to napisać :no:
Ale J. kupił mi Arcalen, mam nadzieje, że się szybko zagoi...Dobrze, że już taka opuchnięta nie jestem...

hej wam,,
ja pije piffko,luzuje sie i mam wolne ,hehe,,bylam ulekarza i amm zwolnienie,tzn jutro po nie ajde,,hihi
Dostalam steper od kumpeli icwicze,buziaki do jutra...

Witam wieczorkiem

Arcalen...popieram dobra masc/krem :tak:

Ewcia zycze wytrawalosci w cwieczeniach, a swoja droga niezle polaczenie pifffko bomba kaloryczna i cwiczonka na steperze:-D:-D:-D

Bylam dzis z Igorem na bilansie dwu latka i wszystko wyszlo ok, ciesze sie bardzo.
Pani doktor przpisala nam tylko leczniczy szmapon na ciemieniuche (ktorej ine moge wyleczy od dluzszego czasu) wiecie ile to cholerstwo kosztuje 52zl 100ml:szok::szok::szok: nogi mi sie ugiely jak to zobaczylam:no::no: poprosilam o zamiennik jakis bo to dla mnie naprawde straszna cena i dostalam za 25 zl 60ml, tez drogie jak chol.... ale lepsze to niz nic. Zamiennik ponoc jest troche slabszy ale mam nadzieje ze w koncu pomorze i pozegnamy ciemieniuche raz na zawsze.

Iwonka jak idzie nauka odpieluchowywania??

Ja zaglądam dobranoc powiedzieć.

Padam na twarz, taka jakaś padnięta jestem. Wezmę kapiel, obejrzę film na polsacie ;-) Chirurdzy :tak: i spokojnie będę mogła iść spać.

Spokojnej nocki Wam życzę.

Witam cos cicho teraz na forum:szok:nic sie nie dzieje.Mialam jechac na basen a mezus auto ciachnal,ojjjjjjjjj pokaze mu jak wpadnie na przerwe:yes:
Sewa lubialam chirurgow ale sie skonczyly na foxlife ale zapowiadaja juz 4 sezon niebawem beda nowe odcinki:-)A o czym teraz na polscacie?

reklama
Dzien Dobry

Oj cicho tu cicho...
M pojechał do szpitala, po południu operacja.
Wiecie co aj paskuda jestem..Boje sie odrobine ale ciesze się,że będe maiała dzień spokoju...Zrobie pyszny obiadek, po południu wypije Karmi...Zrobie cóś co M nielubi;-);-)Zaraz posprzątam, potem może wjdziemy, wpradzie kropi ale co tam...Wyspałam się, nie wisi nademną chłop, nic nie musze tylko moge więc jakoś tak mi lekko..
Choc w głębi duszy boje sie o M...To w końcu operacja...

Do góry