reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana, Maja jeszcze śpi więc ja szybciutko kawka i komputerek:-):-)
Bodzinka wszystko dobrze pójdzie i już jutro zobaczysz swojego M w drzwiach do domu:-):-)
Agatka_BB na ciemieniuchę najlepsza jest olejuszka, sama wypróbowałam na mojej Majce, przechodzi bardzo szybko:-):-)

Dzięki Dziewczynki:-):-)
Na Was zawsze można polegac...
Teraz sie pochwale moja mama- laseczką.

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj popołudniu jadę oglądać mieszkanie, oby było przytulne i oby nam wynajęli
I jeszcze mam do was pytanie, która z was ma gazowe ogrzewanie i ile płaci za nie na m-c?

Bodzinka-mama naprawdę laska!

Anakonda-ja Cię nie poratuję bo nie wiem.

Mam chwilkę wolnego bo moich dwóch facetów sen zmożył:-D:-D:-D
M jest po pracy.

Agatka_BB na ciemieniuchę najlepsza jest olejuszka, sama wypróbowałam na mojej Majce, przechodzi bardzo szybko:-):-)

Masz na myśli oliwke??? jakas nie kumata dzisja jestem.... ale jak tak to oliwka juz bardzo dlugo probowalam to zlikwidowac ale niestety zrobilo sie jeszcze gorzej, a to juz nie pierwszy raz, wiec trzeba zastosowac cos bardziej wyszukanego:dry:

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj popołudniu jadę oglądać mieszkanie, oby było przytulne i oby nam wynajęli
I jeszcze mam do was pytanie, która z was ma gazowe ogrzewanie i ile płaci za nie na m-c?

Ja mam ogrzewanie gazowe ale mieszkam w domu nie wiem czy cos ci to przyblizy..... dom ma jakies 160m" i za dwa miesiace placimy okolo 1000zl... mam nadzieje ze cos pomoglam.

Dzien dobry

Musialm dzisija z samego rana odwiezc M na egzamin do szkoly bo wczoraj mu tak auto pozastawiali ze nie wyjechal...:angry: i dzisiaj podjechalm zobaczyc czy juz mozna bedzie odjechac a tu:no::no::no::no: dalej pozastawiane :baffled: alez jestem zla ...pewnie sie skonczy na tym ze bede musiala spowrotem po niego jechac.

Moje dziecko dzisiaj mi tak bałagani ze ja wymiekam ...a w dodadtku nic mi sie niechce a maly nie ma wcale zamiaru mnie sluchac :baffled:

reklama
Agatka_BB olejuszka to olejek na ciemieniuchę, niżej daję Ci do niego linka. Moja Maja jak była mała to miała straszną ciemieniuchę i byłam z nią nawet u dermatologa i naprzepisywała jej jakiś paskudnych płynów, trochę tego postosowałam ale schodziło bardzo powoli, kupiłam więc tą olejuszkę i muszę przyznać że posmarowałam małej 2-4 razy i zniknęła

Skarb Matki OLEJUSZKA ciemieniucha (306293130) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry