reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No dobrnęłąm.:-) A teraz będzie tasiemiec.:-D

bojeee:-D:-D ale chcialam coś zmienic na wiosne lato...
a brąz taki ciemny swietlisty to tak mis ie widzi,ze szok,,,a juz kiedys miałam,,
tylko ja zawsze długie włosy,,a chciałam troszke podciąc i pocieniować sporo,,,
Za mną też ostatnio fryzjer chodzi. Myśle o ścięciu i przefarbowaniu na brąz.:tak::-)

A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy:tak::tak::tak:
Super! Gratulujemy Majeczce i trzymamy kciuki, żeby dalej tak było.:tak:

Ale troche wstyd, bo Jędrkowi bardzo w kościele się podoba i dla niego powinnam chodzić, ale...... no nie chce mi się :zawstydzona/y:
A u mnie jest odwrotnie -Maciek rękami i nogami się wzbrania od pójścia do Kościoła.:baffled:

Ewcia fajnie wyglądasz we wszystkich kolorach włosów.:tak: Ale tak jak mówiły dziewczyny -ładnemu we wszystkim ładnie.:-) A na tym ślubym, to chyba bym Cię nie poznała.

no mojemu juz bajki nawet przeszly,,,w peckoluuu nie ogladaja ,,w domu tez mu sie nie chce.....rzadko oglada,,,,wczesniej byl maniakiemmm
I ja mam nadzieję, że Maciusiowi przejdzie oglądanie bajek jak pójdzie do przedszkola. Bo póki co cały dzień mógłby siedzieć przed telewizorem.:dry:

Do kościoła też nie chodzimy , bo nasz kościół jest zabytkiem i nie ma ogrzewania:baffled: Jest tam tak zimno, że wszystkie babcie chorują:dry: A do tego moje dzieciaki nie potrafia wysiedziec. Jakbym ich puściła do latania to byłoby ok a tak to koszmarrrrrrr:baffled: A kiedyś znajoma mi opowiadała że u nich w parafii jest taki proboszcz że dzieciom na mszy pozwala na wszystko, nawet na siedzenie pod ołtarzem:-D Tylko żeby rodzice przyprowadzali dzieci, żeby się od maluszka uczyły:tak:
No to fajny ksiądz u nas nawet ksiądz krzywo się patrzy jak dzieci latają. I jak to ma przekonać ludzi do chodzenia do Kościoła?:confused::no:

Iwona mnie podobasz się w każdej fryzurce.:tak:

Kurcze no własnie ja mam te pierś miękką od góry, tylko od spodu zrobiła sie twarda - ale nie mam ani temperatury, ani zadnego zasinieinia czy gorąca :confused::confused:. wypróbuje rozgrzewanie i masaż. No i przystawienie ssaka odrazu:-D
Jeszcze możesz masować -tak jakby wyciskać od dołu do góry. Oczywiście z wyczuciem. Też tak miałam dwa razy. I nie wiem dlaczego, bo nie przypominam sobie, żebym się uderzyła.:confused::baffled:

cześć jestem tu nowa mój mąż pracuje raz nocki raz dniówki i całe dnie spędzam z moim syneczkiem jast słodki ale nic więcej niż agu nie chce powiedzieć.brakuje mi normalnych dorosłych ludzi i towarzystwa kiedy książe spi.pozdrawiam
Witaj. I uważaj, bo to baaaardzo wciąga.;-):tak:

To już chyba wszystko.:-) No przeczytałam, odpisałam, to teraz mogę spokojnie iść spać.;-)
No to dobranoc dziewczęta.:blink:

Dziewczynki ja też mówię dobranoc. Mąż wrócił nawet w dobrym stanie:tak: Tylko moja córcia nadal nie ma zamiaru spac:baffled: I właśnie zaczęłą płakac:dry:

Madźka ale Ci się weekend rozpoczął nie ma co:baffled: majster od siedmiu boleści :szok: Dobrze że już jakoś się z tym wszystkim uporaliście :tak:
A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy:tak::tak::tak:
Słonko dzisiaj mam, ale strasznie wieje, po obiadku wybieramy się do marketu, trzeba jakieś zakupy zrobić:tak::tak:

Anaconda najwyraźniej wszystko zmierza w dobrym kierunku :tak: Brawa dla Mai :-)

no ja wlasnie sie zawsze bałam,ze za krotko mnie obciachaja,,a tego bym nie przeżyła,,zawsze długie włsoy miałam,,wiecc strach mam w oczach..hih

Ewcia wiem co czujesz raz mi tak moja siostra obcięła włosy że szok:szok: nudziło nam się i z włosów do pasa opitoliła mnie na bardzo króciutko że wyglądałam jak chłopiec :baffled: Ale cóż specjalistą to ona nie jest a wtej dziedzinie zwłaszcza że ja jej obcięłam tak samo:szok:
Tak gdzieś po 10 będę ścinać włosy ale tym razem idę do fryzjera i ma nadzieję że efekt będzie zadowalający:tak:
Wkleję Wam później fotki z długimi i z krótkimi włosami dla porównania :confused:

Boshe , a ja dopiero zasiadam:szok::szok:. Laseczki, dzięki za porady, kapuchę męż nabył, masaż sama sobie zrobiłam:errr::-D:-D, ale najlepszą robotę chyba ssak najkochańszy odwalił i wszystko puściło:tak::tak:. Ulżyło mi okropnie. Teraz zasiadam poczytać Was, ale od jutra to się strzeżcie bo dzisiaj czadu dałyście niezłego:blink::blink::-D. Ciekawe kiedy to nadrobię, cooo???:blink::blink: Dobranoc mówię i lecę podczytywać:baffled::-D:-D
Marta oczywiście ze zaraz zajrzę gdzie trzeba i skomentuje:-D:-D;-);-)

reklama
Ewcia w każdej fryzurce wyglądałaś/sz super :tak:
Sikoreczka świetna foteczka Twojego młodego kibica ;-):-)
Iwona c28
wcale nie było tak źle w tych krótkich włosach :tak: Według minie bardzo ładnie wyglądałaś :tak:

Do góry