reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj a od czego ja juz uzalezniona nie jestem ;-)
Synek ma prawie 16 miesiecy. Siedzi teraz w lozeczku, bawi sie zabawkami, katem oka spoglada na mini mini :-) Zaraz musze mu przygotowac 2 sniadanie i posprzatac :-)

Witam wszystkie mamy chyba w końcu mi się udało z tym suwaczkiem jestem z siebie bardzo dumna.Moj synek też ząbkuje i marze o przespanej noy

Dzień dobry dziewczęta:-) Moja nocka też tragiczna. Madzia miała mega wzdęcia i wyła ze dwie godziny w nocy:baffled: Potem po 6 rano znowu płacz. Nie wiem co się dzieje już druga nocka taka:confused: Kupiłam jej dzisiaj espunisan i przed nocką zrobię koperek. Zaczynam się zastanawiac co takiego jadła, bo Adrianek miał takie akcje jak mleko zwykłe mu dawałam. Nie tolerował do 2,5 roku:dry: Teraz to bym się najchętniej walnęła i spsłą:tak: Z przedszkola wracałyśmy 1,5 godziny, bo mała postanowiła na nóżkach wędrowac:-) Kończę kawusiac i uśpię Madzię. Coś zrobic w domku trzeba:errr:
Witam nową mamusię:-D

Anula bardzo ładne suwaczki.Nas odwiedziła teściowa.Teraz czekamy na moją mame:-)Pełna wizytacja:-p:-p

reklama
Ja sprzatam :-)...
Moj maluch od dnia porodu tragicznie spi... Budzi sie z przerazliwym placzem... Straszny koszmar jest w nocy... Caly dom na nogach...
Nawet leki na uspokojenie nie działają...

Do góry