reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No musze z przykroscia stwierdzic ze nie da sie babki za Wami nadazyc! Co Wy tak wisicie nad tymi kompami? ;-) chyba Wam sie nudzi :-p....a myslalam ze to mnie sie nudzi:-D:-D:-D

U nas pizdzi nadal i dzis tylko smignelismy do sklepu. Zaraz dam jesc Kubkowi i reeelax :) i on i ja :)
hehe! Tak to już jest jak się cały dzień w domu z dzieciami siedzi i gęby do kogo otworzyc nie ma:-D:-D:-D A tu przynajmiej jest z kim "pogadac". Moja kawusia się właśnie skończyła więc mykam posprzątac:-) Do póżniej:tak:

reklama
NO wlasnie... Ja sama caly dzien w domu z malym. Moi rodzice w pracy...

Do gadania zostaje mi maly albo pies... jeden i drugi rozmowny nie jest...

No to u mnie nie ma aż takiej tragedii. Mam oczywiście często migrenę,ale dziś to mnie boli bo @ przyszła:baffled:

a co się dzieje z Iwonką2006?
No ja też ostattnio się zastanawiałam.

Witajcie... Jestem nowa mamusia tutaj :-)
Witaj.:-)

Oj to sprzątaj. Ja to się śmieję,że sanepid przyjeżdża;-):-D. No i życzę szybkiego wylaźnięcia ząbków żeby się Grześ już tak nie męczył:tak:
Jak go usypiałam, to zobaczyłam, że aż 3 ząbki wyrzynają mu sie na raz. Dlatego taki marudny. Biedne to moje chłopisko.

Sikoreczka Buziaki dla Madzi.

A teraz już zmykam, bo teściowa dzwoniła, że już jadą.
No to do później.:-)

Ja ze swoimi bolami zaliczylam laryngologa i neurologa - drugi stwierdzil ze to juz choroba do konca zycia i mam brac jakies leki :-/

Cara wiem, bo sama też przeszłam specjalistów i tomografię miałam robioną i stwierdzili u mnie napadowe bóle migrenowe czy coś takiego:baffled:. Dostaje się leki,ale tak defakto nie bardzo pomagają. Ja ich już nawet nie biorę.

To witam w klubie... Tez mam cos a'la migreny :-/... Jak zacznie bolec to koniec... Ani sie schylic... nic...

Boze juz po 12 a ja ledwo jedna polke oproznilam... Jej... Ale reszta mieszkania szybko pojdzie... Obiadu nie robie... Tym zajmie sie mama po pracy - przyznaje sie bez bicia - gotowac nie umiem :p

reklama
moja teściowa przybyła do mnie w sobotę i życzliwie doradzała jak dbać o mojego synka i męża potem zrobiła myszkowanie po kuchni kiedy kąpałam małego i coś szeptała mojemu mężowi (od soboty wojna) jakby mało mi było ząbkującego synka w niedziele mnie opieprzyłabo małemu jako pierwsza wyszła trójka i na pewno będzie miał chore zęby i to moja wina tak jakbym ja dyktowała który ząb ma wyjść pierwszy.w niedziele miałam swoich rodziców co nie jest złe ale za to dołączyli moi dziadkowie i ich dobre rady.na Was też tak działają te wszystkie dobre rady jak na mnie?za to dziś spokój i nawet Stasiu mi spał dwie godziny po drugim śniadanku

Do góry