reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak się za mną stęskniłyście,że musiałyście mnie wołać?A ja tylko chciałam nadrobić coście naklikały:tak::-)
Stare pojechało po zakupy,jeszcze nie dzwonił:confused:?A mi zachciało się kuraka w ziołach i oddelegowuję się na chwilę w celu przyżądzenia takowego;-):tak::-D.

reklama
czasem daje ale jak jest zdrowy i wieczorem zaśnie to śpi do rana i jak M. jest w domu to mam czas dla siebie,zakupy,spotkania z przyjaciółkami w dzień gorzej ale wtedy nie śpi z tatą i mogą urzędować po mieszkaniu cały dzień.rozpuściłam go troche........

Witajcie... Jestem nowa mamusia tutaj :-)
Witaj Cara87 w gronie domowiczek :-)
Cara twój synek jest z listopada 2006 jak mój:-):-)Zapraszam do nas, Listopad 2006:-):-)

Moja niunia też z listopada tyle że 2007 :-p
sikoreczka79 współczuję nocki oby dzisiejsza ta była dużo lepsza:tak:
jasmina duzo zdróweczka dla Jasminki i dla Dawidka żeby dobrze zniósł ząbkowanie :tak:

No dziewczyny a ja pracowicie scrapkuje:tak::tak:No i nawet mi cóś wychodzi.Posciągałam gotowe elementy i tworze:-D:-D

Ja jeszcze chciałam wrócić do tego kota... teraz myślę że on mnie poprostu nie rozumiał. Mówiłam do niego po polsku....:szok::-).

Z powodu mego niezorganizowania dzisiaj na obiad owszem dwa dania będą. Na drugie mielone z charakterkiem;-) (przypalone):-).

Ja jeszcze chciałam wrócić do tego kota... teraz myślę że on mnie poprostu nie rozumiał. Mówiłam do niego po polsku....:szok::-)

jasmina czy Ty wiesz, że jak napisałaś o tym kocie to mi przez myśl przeszło to samo :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale my wariatki jesteśmy :-D:-D:-D Ja też niedługo z kotami w UK nie będe się mogła dogadać ;-)

reklama
Do góry