reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My wyspacerkowaliośmy się. Piękna dziś pogoda -słonecznie, ciepło i w zasadzie bez wiatru.:tak:

My też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy:tak::tak::tak:
Noi dobrze. Przynajmniej masz już z głowy.:tak::-)

Bodzinka Karolek pięknie się w kapciach prezentuje.:-)

Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D

Nagotowałam się, natrudziłam i co? I Maja zjadła tylko kartofelki:angry::angry::angry:
Oj, skąd ja to znam...

wrócilim:tak::tak: trochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??

soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??
Mój to pięknie przybierał (nawet więcej niż było "przewidziane"). A glutenu do tej pory nie wprowadziłam. Nie spieszę się. Idę starym schematem.;-):tak:

No zgralim zdjęcia ze spacerkowania i Adrianek je zescrapkował:tak: och te moje dziecie niedługo mnie z kompika wygryzie:-D
Piękne.:tak: Zdolne masz to dziecię:gotuje, upiększa zdjęcia, do tego zabawny. Szkoda, że nie mam córki, bo bym go za zięcia wzięła.;-):-D

Anaconda miłego wypoczynku.:-)

Dobra zmykam, bo zaraz M z pracy wraca. Jakby co to mnie tu nie było.;-):-p

asiulinka, dzięki za komentarz. Ja sobie tak myslę, że chyba nie ma nic złego w standardowym schemacie żywienia - miliony dzieci się na nim wychowały. A pediatra mi dzisiaj, ze wszystko się zmieniło i żeby już gluten podawać i w ogóle:confused::baffled::confused: no i bądź tu mądry i pisz wiersze :oo:

Piękne.:tak: Zdolne masz to dziecię:gotuje, upiększa zdjęcia, do tego zabawny. Szkoda, że nie mam córki, bo bym go za zięcia wzięła.;-):-D
bardzo dziękujemy za komplementa. On poprostu ciekawski jest i dlatego się szybko uczy:tak: Tylko zaczyna mu się cięty język jak u tatusia robic i ta totalna olewka:wściekła/y: W podwójnym wydaniu to ja tego nie wytrzymam:no:
Moje dzieci się bawią u siebie= totalny bałagan w pokoju:sorry2: No ale mam przynajmiej troszkę spokoju:tak:

No u mnie byl tata,,zostawil mis woja karte z kasa,hih,,bo wyjezdza na dw atygodnie i mam dawac dzieicom jego kase,,tzn starszej i moje suiorze co mlodszej pilnuje,,no ogolnie taki tam bagajan-jak matu mowi,,,
Posiedzial pogadal,,wyzalil sie ,,no i w niedizele o 5 do Bułgarii leci,,,,a my z siora nad malolatami mamy czuwac,,,,hmmm,,,juz sie boje o one powymyslaja,,,

ja wpitalam fasolke,,a maly pyrki zjadl z mieskiem,,tera zpata oglada,ob kupilam mu nowa bajke i ksiazke z patem

Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

sikoreczka hehe wie co powiedzieć :-D:-D:-D:tak:fajne scrapiki a dzieci masz urocze:-)

wrócilim:tak::tak: trochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??

soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??
Madźka skoro się najada to nie powinnaś się przejmować :tak:widocznie taki jego urok;-) mi Amanda przybiera różnie od 150- 250g na tydzień:tak: Myślę, że to ile nasze dzieci przybierają jest ich cechą indywidualną :tak:

reklama
Ja mam zrypany humor...
Ex przyjaciolka na gg jezdzi po mnie jak po szmacie...:/... wyzyc sie musi czy co? :-/...
Tylko dola zlapalam...

Jutro pobudka o 6... nie chce mi sie, wogole humoru nie mam zeby jechac :(...

Czuje sie (sory) kurewsko samotna :(

Do góry