anaconda27
styczniówka2006
To ja mówię papa i do usłyszenia w poniedziałek, albo w niedzielę na wieczór

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Noi dobrze. Przynajmniej masz już z głowy.My też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy![]()
:-)Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz?![]()

Oj, skąd ja to znam...Nagotowałam się, natrudziłam i co? I Maja zjadła tylko kartofelki![]()
Mój to pięknie przybierał (nawet więcej niż było "przewidziane"). A glutenu do tej pory nie wprowadziłam. Nie spieszę się. Idę starym schematem.;-)wrócilimtrochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??
soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??

Piękne.No zgralim zdjęcia ze spacerkowania i Adrianek je zescrapkowałoch te moje dziecie niedługo mnie z kompika wygryzie
![]()
Zdolne masz to dziecię:gotuje, upiększa zdjęcia, do tego zabawny. Szkoda, że nie mam córki, bo bym go za zięcia wzięła.;-)

no i bądź tu mądry i pisz wiersze 
bardzo dziękujemy za komplementa. On poprostu ciekawski jest i dlatego się szybko uczyPiękne.Zdolne masz to dziecię:gotuje, upiększa zdjęcia, do tego zabawny. Szkoda, że nie mam córki, bo bym go za zięcia wzięła.;-)
![]()
Tylko zaczyna mu się cięty język jak u tatusia robic i ta totalna olewka
W podwójnym wydaniu to ja tego nie wytrzymam
No ale mam przynajmiej troszkę spokoju
Mówię do Adrianka: chodż już do domu bo mam gęsią skórkę. A on na to: a skrzydełka też masz?![]()

fajne scrapiki a dzieci masz urocze:-)Madźka skoro się najada to nie powinnaś się przejmowaćwrócilimtrochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??
soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??
widocznie taki jego urok;-) mi Amanda przybiera różnie od 150- 250g na tydzień
Myślę, że to ile nasze dzieci przybierają jest ich cechą indywidualną 
.