reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór:-) no mała śpi , M się kąpie a ja na bb:-D
Ale się dzisiaj umęczyłam cały dzień goście goście goście-ufffffffffffffffffffffffffff:-p
CARA oj bidulko nic się nie martw masz przecież synia i już nigdy nie będziesz samotna-głowa do góry:tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo dla niego musisz się śmiać i cieszyć a nie smucić:tak:
MARTA1981 niezła jesteś z tymi obowiązkami nonstop coś robisz i w międzyczasie na bb jesteś nieżle ja to najpierw muszę wszystko porobić a dopiero potem przyjemności:-p bo chyba by mi nie dało siedzieć na kompie i myśleć że jeszcze kupa roboty przedemną:-D:-D:-D.Ach chyba Juli kupie tą butle dzięki:-)

reklama
Ja już zmykam. Słabo się coś czuje i w głowie mi się trochę kręci. -Przedtem mnie coś przeczyściło.:baffled: Ciekawe po czym to. No i mam nadzieję, że to tylko przejściowe.:tak:

Dobranoc dziewczęta. Śpijcie dobrze.:-)

Cara głowa do góry;-) nie przejmuj:tak: mamajuli ma rację nigdy nie będziesz samotna bo pustkę w serduszku zapełnił Twój uroczy synek :tak: i teraz masz jeszcze nas :-)

Kobitki kolorowych Snów Wam życzę i udanego weekendu:-D:-D:-D

"zobaczymy" się dopiero w poniedziałek albo w niedzielę wieczorem bo jedziemy w końcu do moich rodziców także Babeczki wrzucić na luz i nie pisać dużo :-D;-)

reklama
dobranoc koffaniutkie. może zajrzę jutro o poranku na chwilunię ale potem to dopiero późnym wieczorkiem podczytam co tam u Was bo jadziem jutro do moich rodziców na wiochę ;-);-). Pogoda ma być, humorki też:-)

Do góry