reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

glitteryourway-d141d442.gif

89.gif

reklama
Dzień Doberek wszystkim Paniom :-)
Oliwka jeszcze śpi, ale ja stwierdziłam, że nie będę się wylegiwać długo, bo muszę jeszcze mieszkanko ogarnąć, bo przed 12 mój ukochany zabiera mnie do Opola (kino+zakupy) z okazji Dnia Kobiet ;-).Miłe to z jego strony, tylko ja musiałam kogoś do dziecka znaleźć, bo on sobie takimi sprawami nie zawraca głowy :baffled:. No, ale jest mu wybaczone :-D
Kurczę, przeczytałam wszystko, ale nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y:.

W każdym bądź razie miłego dzionka życzę i uśmiechu też, no i mile widziany prezencik od męża :tak:. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET :-)

Domek posprzątany, Lolo oglada "Epoke lodowcową".Jak skończy to uciekamy.Mężuś w pracy i jak zawsze zapomnieł mi złożyć życzenia.......

Mój kupił w prezencie 5 pomarańczy:-D.Soczek nastawiony,tort przybrany(fotka później),jajak do majonezu się gotują,stary poleciał po kuraka na rosół i przy okazji na sałatkę amerykańską,jedno mięcho już się marynuje a do drugiego przyprawy zbrakło_Olo się wydarł i zbudził Jula,bo pokrywka na jajkach zaczęła skakać:-D

A ja sobie w piżamce siedzę:-p No ale się trzeba ubrac, włoski umyc i na zakupki pomykac:tak: Mam mega katara a w nocy i Madzię dopadło:wściekła/y: Całe szczęście że Z Adriankiem już lepiej:-) Ja dzisiaj nawet prania nie mogę zrobic bo takie słabe ciśnienie wody, że pralka nie ciągnie:baffled:
A mój synuś rano oglądał Hugo i tam mówili o dniu kobiet. Zaraz złożył mi życzenia i ... zadzwonił do taty że po pracy ma z nim iśc do kwiaciarni kupic kwiatki:-D

Wszystkiego najlepszego kobiety!!!

Dzień dobry.
U nas w domu choroba. Natalka ma zapalenie gardła i ciągle goraczkuje,a ja mam zapalenie spojówek i suchość oczu.
Z tego powodu też mniej siedzę przy kompie.
Życzę wam miłego dnia obfitego w kwiaty i prezenty. :tak:

reklama
Do góry