reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.po dlugiej przerwie,choc i tak przelotem.......Duzo mam mnie nie zna,bo i ja sie dlugo nie odzywalam ale witam was serdecznie!!!! No i z okazji dnia kobiet zycze wam wszystkiego co najlepsze!!!

U mnie nie ciekawie mam kolejny pogrzeb w rodzinie,to juz 5 w srod rodziny i znajomych w tym roku! Chyba wystarczy!
Caluje was mocno :)
bo096-d.jpg

reklama
A mnie mój małż zaskoczył, bo niedawno przyszedł do domciu i dał mi bukiet róż i bombonierkę-serduszko z Milki :szok:. Oliwka dostała od tatusia tulipanka i też czekoladki z Milki :-D. No i teść też był z życzeniami i różą :tak:. Fajny ten dzień :-D. Idę się kąpać, więc do wieczora, bo chyba wcześniej nie dam rady zajrzeć do Was

Dzień dobry.:-)
Ja siedzę sama z Grzesiem, bo M z Maciusiem pojechali na zakupy i kupić kwiatuszki.:-)

Make custom Glitter Graphics
Dzień doberek kobietki! Od Adrianka najlepsiejsze życzonka:tak:
Dziękuję Adriankowi.:biggrin2:

Iwonka witaj. Właśnie dziś znowu się zastanawiałam się jak się czujesz?:-) I ogronmie mi przykro, z powodu kolejnego pogrzebu.:-( Trzymaj się kochniutka.

Wszystkiego najlepszego z okazji kobiet. Dużo słoneczka i dobrego humoeru każdego dnia.
001.gif

Witam.po dlugiej przerwie,choc i tak przelotem.......Duzo mam mnie nie zna,bo i ja sie dlugo nie odzywalam ale witam was serdecznie!!!! No i z okazji dnia kobiet zycze wam wszystkiego co najlepsze!!!

U mnie nie ciekawie mam kolejny pogrzeb w rodzinie,to juz 5 w srod rodziny i znajomych w tym roku! Chyba wystarczy!
Caluje was mocno :)

Jejku współczuję. A jak się czujesz??? Dzidzi bardzo rozrabia???

A co do dzisiejszego dnia to już mam go dosyć! Źle się czuję,wszystko mi się wali na łeb!!! Mam dość męża i to bardzo poważnie mam go dość... Jak się Kacper obudzi to biorę samochód i jadę do siostry,wrócę późnym wieczorem(może). I tak mu już powiedziałam że odchodzę....:confused::confused::confused::confused: nie wiem co mam robić... Załamka na całego... już osłuchałam się jaka to ja nie jestem i że dzieckiem nie potrafię się zająć i że jestem taka i owaka. Siedzę sobie i ryczę....
Sorry że Was tak zanudzam ale musiałam sie komuś wygadać... :-:)-:)-(
Lżej mi troszkę...

Help...
Mały spal 2 GODZINY W NOCY!!!
I teraz kusi od 6.... :(... tzn obudzil sie o 4.40, ale po 6 usna... na 20 minut :(...

Ja dostaje w lep...

wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Kobiety
ja dostałam cudowny prezent od pierworodnego nauczył się siedzieć w końcu bo już nie mogłam się doczekać pozdrawiam gorąco

A co do dzisiejszego dnia to już mam go dosyć! Źle się czuję,wszystko mi się wali na łeb!!! Mam dość męża i to bardzo poważnie mam go dość... Jak się Kacper obudzi to biorę samochód i jadę do siostry,wrócę późnym wieczorem(może). I tak mu już powiedziałam że odchodzę....:confused::confused::confused::confused: nie wiem co mam robić... Załamka na całego... już osłuchałam się jaka to ja nie jestem i że dzieckiem nie potrafię się zająć i że jestem taka i owaka. Siedzę sobie i ryczę....
Sorry że Was tak zanudzam ale musiałam sie komuś wygadać... :-:)-:)-(
Lżej mi troszkę...
iiwka trzymaj się i pamiętaj że oni są z innej planety i coraz częściej mi się wydaje że mówią innym językiem ajak wrócisz od siostry to spojrzysz na to inaczej powodzenia i głowa do góry

Dzieńdoberek kobitki:-)
Niby dziś nasze święto no a dzień jak codzień nić nadzwyczajnego przynajmniej u mnie.Zamówiłam sobie u M storczyka a on nadal w domu siedzi i do sklepu mu się niechce ruszyć:angry::tak:

IIWKA nic się nie martw ja też tak czasem mam póżniej to mija no ale faceci tak mają że nam graja na nerwacz a jeszcze te teściowe tragedia:wściekła/y::wściekła/y:
CARA oj współczuje to nieżle ci daje popalić twój synio ale może padnie w końcu i uśnie:confused:

reklama
A dziekuje czuja sie nawet dobrze,choc brzuszek mam juz duzy jak mialam do porodu z Vanesska.Nie moge sie doczekac maja........ Dziecko kopie mnie tak mocno ze za czasami za stekne :) Chyba bedzie nie zly lobuziaczek z tej mojej drugiej corci.A kilka majoweczek ma klopoty ze zdrowkiem swoim i dzieciaczkow,zle sie dzieje.Jadna urodzila juz w lutym ,druga dzis miala cesarke i czekamy na wiesci,Jednej dzidzia ma stwierdzona wade serduszka:(((((( jednej tez podejrzewaja hipotrofie u plodu,kilka dziewczym musi lezec i tylko lezec.Ach jakie te zycie jest okrutne.

Iwka Trzymaj sie! U nas tez nie zawsze jest rozowo i slodko,tez mialam juz zamiar zostawic meza itd ale jakos sie wszystko na razie uklada i jest lepiej,a nawet dobrze :)

Do góry