reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jeśli chodzi o nasze tourne po Polsce Lachony koffane,to mój to kombi a pisali w Dzienniku,że do Opla Vectry 14 osób wlazło:szok::z przodu 2 chłopa,z tyłu 2 kobiety,każda po 2 dzieci na kolanach i jedno pomiędzy nimi,w bagażniku 3 chłopców i 2 dziewczynki:tak:.Więc na 2 samochody to wszyściutkie sie zabierzemy;-):tak::-D:rofl2:.
A ,że my wszystkie chudzielce;-)
A co do aut to znam anegdotke.Koleżanka wracała kiedyś małym autkiem...W 8 osób pod komisariatem..No i ich capneli.Policjant w szoku,że tyle osób wlazło mówi:"No jakby była jeszcze jesdna osoba to bym wam darował mandat".Na to kierowca wyszedł, podnosi bagażnik a tam jeszcze jedna osoba:-DWszysy trzezwi byli:tak::tak:

reklama
Ja właśnie poczytałam Adusiowi mam nadzieję że szybko zaśnie:tak: Z Madziuchą się jeszcze bujam bo znów ma gorączkę i czekamy aż spadnie:-( Widzę że już idzieta spac więc życzę dobraj nocki;-)

Spróbuję zaśpic małą choc nie wiem jak mi to pójdzie:sorry: Stoi przed telewizornią i mówi do Szymona "tata":eek::-D:laugh2:Mus zdjęcia zgrac i trochę się wam pochwalic. Przez trzy dni 100 nacykałam:-p

Cześć dziewczynki.:-)
My już poświętowali -najpierw u moich rodziców a potem u teściów - i już w domku. U mnie wszyscy już śpią, tylko ja nie -musiałam do Was "wdepnąć" i przypomnieć o sobie.;-):-p

o 21.20 zosytałam ciocią. mój m. ma bratanka
Wielkie gratki. I dużo zdrówka dla dzidzi.:-)

Heloł! My nawiedzili lekarza. Jest tak jak myślałam angina zaatakowała:-( No ale antybiotyk zapisany i wieczorkiem pierwsza dawka:tak: Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej. Moja mała biedulka:zawstydzona/y: Teraz siedzimy sobie w domku i patrzymy na Harrego;-) Adrianek robi bańki z nowego sprzętu i już mam caaały pokój w tym płynie. Blle:baffled:
Oj, biedna Madziulka.:-( Duuuuużoooo zdróweczka dla niej.

No i jak można mi zabraniać jak ja się rozwijam;-)
Oj, rozwijasz się, rozwijasz i to w dobrym kierunku.;-) Pięknie!:tak::-)

Stoi przed telewizornią i mówi do Szymona "tata":eek::-D:laugh2:
:szok::-D:-D:-D:-D

Ok, ja też już zmykam. Jestem strasznie zmęczona, a do tego obżarta.:zawstydzona/y: Aż w głowie mi się kręci i jest mi słabo.:-( Idę się położyć. Narazie dziewczynki. Śpijcie dobrze.
Do jutra!

Ja też już mykam:tak: Zdjęcia zgrałam ale tylko oczy obrobiłam bo na więcej siły nie mam:sorry: Dobrej nocki koffane! Jutro z rana proszę się na listę obecności wpisywac;-)

1. Marta Kalamon - obecna;-):tak::-D

Ok, ja też już zmykam. Jestem strasznie zmęczona, a do tego obżarta.:zawstydzona/y: Aż w głowie mi się kręci i jest mi słabo.:-( Idę się położyć. Narazie dziewczynki. Śpijcie dobrze.
Do jutra!
Kofaniutka,suwaczków nie widzę:no:.

Jakieś przeziębienie mnie dopadło:-(,gardziołko pobolewa,nosek zapchany,głowina boli a wczoraj ząb mnie bolał:-(.Wzięłam Duomox,moża pomoże:baffled:?

reklama
Do góry