reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja właśnie siadłam z kawką i ciachem -świątecznego obżarstwa ciąg dalszy:sorry2:
Ktoś chce? Mogę się podzielić.:tak:

Inna u mnie też Elmo leci, ale Maciuś nie pocieszony, bo on czekał na kucyki. U mnie też się zachmurzyło i drobny śnieżek lata,więc jak u Ciebie też może.
Życzę powodzenia i trzymam kciuki, żeby się udało żłobek załatwić.:-)

Marta zdrówka życzę.

reklama
A skąd wiedziałaś,że akurat kraszone lubię:tak:?

Chwilunia.
telepatiaaaaaa
Ja właśnie siadłam z kawką i ciachem -świątecznego obżarstwa ciąg dalszy:sorry2:
Ktoś chce? Mogę się podzielić.:tak:
.
ja chce,,ide zrobic kaffee i ciacho tez zjesc,,a co?/ heee

...poczekajcie chwilunie:-D... zaraz powklejam...

pierożki mniam mniam ...a jakie pierożki bo ja uwielbiam ruskie i też kraszone :-D
telepia Bb mowa mamusiek,hihi
czekamy na foty

a ja aut szukam mezowi,,drukuje,,szok takie ceny ze hoho

A u mnie snieg zaczął sypac,,no nieźle:crazy:
Maly buduje pociag,,bo nowe klocki ma i sie ma czym zajac,a ja aut szukam,ale same automatic skrzynie,a ja takiej nei cche...hmm
Ide kawe zrobic,bo jeszcze nie polazlam,,

Obiadek skonsumowałam bo jakaś głodna się zrobiłam :zawstydzona/y: m dzisiaj wczesniej z pracy wróci wiec ja tez wczesniej do pracy pojade i szybciutko wróce spowrotem bo dzis malo mam do objechania...
Moje male spi:tak:

Dziewczyny może któraś z czymś takim się zetknęła? Właśnie dostałam e-mailem zaproszenie do zalogowania się na stronę płatnych ankiet internetowych. Podobno jak się tam zalogujesz to cojakiś czas podsyłają ci ankiety do wypełnienia i jak uzbierasz u nich 12 zł to możesz przelać to na swoje konto bankowe. Kumpela napisała mi że zarobiła 35 zł. Spotkałyście się z czymś takim? Jak coś to pisać bo nie wiem czy się logować czy nie. Podesłałabym to też mamie bo siedzi w domu i pewnie też by coś tam wypełniała. Piszcie jak coś wiecie o takich stronach. Bo ja ciemna jestem:-)

Jasmina pierwszy raz słysze:szok: .......ciekawe co to? ale na coś takiego to też byłabym chętna gdyby to rzeczywiście była prawda:dry: ale nie mam o tym bladego pojęcia

..na pierwszym planie Amandzia, chrzesna i tatuś:-) w dali chrzesny :tak:

...nas czworo :-D..

już nad chrzcielnicą...:tak:

...polewanie wodą a niunia śpi :-):-):-)..

...nas czworo nr2..:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry