ja miałam ospę wietrzną 10 lat temu to nawet trochę pamiętamKtorej dziecko mialo ospe? Mam ask w spr strupkow i kapania

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam ospę wietrzną 10 lat temu to nawet trochę pamiętamKtorej dziecko mialo ospe? Mam ask w spr strupkow i kapania
ja w podobnym wieku przechodzilam ...masakra, tyle ze ja wiecej mam wiosenek za soba ;-)ja miałam ospę wietrzną 10 lat temu to nawet trochę pamiętam![]()
a tam wiosenki ja latem miałam;-);-)ja w podobnym wieku przechodzilam ...masakra, tyle ze ja wiecej mam wiosenek za soba ;-)
zzze jak? no ale jazzdaaaaa.a tam wiosenki ja latem miałam;-);-)najgorsze lato w moim życiu - ospa potem świnka a na zakończenie zapalenie oskrzeli
![]()
to niedobrze Ewcia bo mozesz miec polpasiec jak sie zarazisz a to gorzej sie ejszcze przechodzi. Jak uslyszysz ze ktos na ospe choruje to jak ognia sie wystrzegaj!a ja wogole nei mialam ospy?/ hmm amam troche wiosenek,,,![]()
a co Wy macie w tym garazu? hmmmm...
Ktorej dziecko mialo ospe? Mam ask w spr strupkow i kapania
zasypia o 21.30 i śpi do 8-9.00 z przerwami na jedzonko oczywiścieod tej 9.00 rozrabia do 11.30 czyli spaceru. na spacerze jesteśmy ok 1,5-2h i większość tego czasu przesypia, ale po powrocie zaczyna się polka bo czas drzemki wybrał sobie od 15.30 do 17.30-18.00 i to wszystko
ale i tak jest nieźłe bo było gorzej - gdzieś tak odkąd skończył 1,5 miesiąca zaczał mi spać w dzień czesto ale po 10 - 15 minut
no masakra bo ciągle byłam uwiązana przy łóżeczku w zasadzie.
aaa zapomniałam napisać, że ta poobiednia drzemka Szymka też czasem w ogromnych wrzaskach i bólach przychodzi no na siłę praktycznie go przytulam, kołysanki śpiewam az nie zasnie...Taka jego uroda![]()
to niedobrze Ewcia bo mozesz miec polpasiec jak sie zarazisz a to gorzej sie ejszcze przechodzi. Jak uslyszysz ze ktos na ospe choruje to jak ognia sie wystrzegaj!
A ja mam juz luz, maz usypia Kubka :-) musze go tylko obudzic jak by i siebie uspil![]()