reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula Agatka coście tam upiokły bo może i ja bym coś ukręciła tylko pomysłu nie mam:dry::dry:

Madzia wklaje przepis na książki na maoje wczorajsze ciasto, przespraszam ale wczoraj juznie maila chwili na BB:-(

Małgosiunia dobrze ze dzisija lepiej, tule cie mocno, a jak ci smutno to zabieraj dzieciaki i w odrzutowiec wsiadajcie za chwile bedziecie u mnie...jak chcesz adres podam na priva;-)

Za mna tez nikt nie teskni i mnie nie wola ale co tam ja sie sama wpraszam jak mam ochote:-p;-):-D;-)

Dziecko mnie dzis rozpiesicolo i spalo do 8:szok:

Sikoreczka
ale impresssske wczoraj odstawiloas fiu fiu:-D:szok::-D

reklama
Kasia, Agatka widzu Was:-D
Iwona Ciebie tyż.:tak::tak:
Koffane potrzebuje wsparcia moralnego.Akcja "odcycowanie" rozpoczęta.Rano udało mi sie nie dac.No i czuje się złą matką,że samolubnie chce go cyca pozbawić:-:)-(
W ogóle to tak rano mnie naszło,że spróbuje mu nie dać no i jak raz nie dałam to trzeba być chyba twardym.....

Witojcie!

Mi moj slubny z Kuba dzis dali pospac..do 9 :-) :-)
Alescie wczoraj daly czadu...Madzka Ty niedobra kobieta jezdes! Obiecalas Sikorkowej ze podasz jej cos napotnego wieczor i co? Majaczyla i goraczkowala sama samiutka przy kompie!!:no::-(;-)

Milej niedzieli!!!!

Kasia, Agatka widzu Was:-D
Iwona Ciebie tyż.:tak::tak:
Koffane potrzebuje wsparcia moralnego.Akcja "odcycowanie" rozpoczęta.Rano udało mi sie nie dac.No i czuje się złą matką,że samolubnie chce go cyca pozbawić:-:)-(
W ogóle to tak rano mnie naszło,że spróbuje mu nie dać no i jak raz nie dałam to trzeba być chyba twardym.....
Bodzia powodzenia!!! Podobno im dluzej sie karmi tym trudniej ostawic, ale kiedys ta pepowine pora przeciac! :tak::tak:

Dziewczynki,a ja już rosołek pochlaniam;-)

Bodzinka kofana trzymam kciuki za odcycowanie:tak: wiem,że będzie ci ciężko, ale nie poddawaj sie bądź konsekwentna w swoim postanowieniu:tak:

No właśnie....Pępowina....Chyba bardziej przeżyje to ja:-:)-:)-(Wiecie mnie już pediatra powiedziała,że mam go odstawic bo on bardzo dobrze wygląda.A ja mam się wziąść teraz za siebie.No to fajnie musiałam u niej wyglądać:-p:-p

No właśnie....Pępowina....Chyba bardziej przeżyje to ja:-:)-:)-(Wiecie mnie już pediatra powiedziała,że mam go odstawic bo on bardzo dobrze wygląda.A ja mam się wziąść teraz za siebie.No to fajnie musiałam u niej wyglądać:-p:-p

Ale skad ta pediatra wie ze Ciebie tak do tego Lachonienia ciaagnieee??? ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry