reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Che się czy nie trzeba korzystac z pogody i na poczte zajrzeć:tak:
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Heloł
Ja padnięta, coś mnie rozłożyło, kaszlę jak gruźlik, ledwo dycham, gardło mnie boli...Masakra...
I do tego Oliwka mnie wkurza, bo wczoraj siedzieliśmy na tarasie wieczorkiem i ona piła mleko i nikt nie zauważył, że wywaliła za butelkę za płotek i ta butelka całą noc tam leżała...A że koty się u nas kręcą to na pewno ją polizały czy coś i ja juz na pewno jej tej butelki nie dam. Ale innej nie mam, a ta małpa nie chce mleka z niekapka się napić :sorry2:

Helol

U mnie maly maruder lazi kolo kompa i nie da nic napisac ;-/ Dzis nie idziemy przed poludniem na polko bo wietrze mu pupe, odparzona ma bardzo...echhh ide

Hej Lachony

co slychcac u was?

Ja cierpie na brak czasu, z tad moje nieobecnosci, brakuje mi was strasznie...

Moje dziekco dzis jest tak marudne ze chyba go do klatki zaraz wsadze:wściekła/y: ratuuunkuuuuuu

Dzień doberek Kobitki :tak:

Czuję się fatalnie mam straszny katar pojawił się tak nagle wczoraj po południu :-:)-( i dzisiaj się nasilił Amanda też jest zakatarzona :no:
Mieliśmy wczoraj jechać na aerobik ale musiałam zrezygnować żeby Milenki i Kubusia nie zarazić (dzieci mam październikowych):-:)-(
:-(

Tak nagle się zakatarzyłam i się zastanawiam czy przypadkiem to nie przez jakieś "badyle" rosnące wokół bloku :crazy:
Jakaś alergia siewna czy jak to się tam nazywa :-:)dry:

A co do nocki to Amanda wstała dziś koło 5 i nie chciała później w ogóle zasnąć :baffled:
zaczęła obracać na wszystkie strony, pełzać wymachiwać nogami i inne cudaczne pozy przybierać:szok::szok::szok: do tego jeszcze gadała coś po swojemu i się śmiała :szok::szok::dry:
dopiero po 9.00 mi zasnęła i do tej pory jeszcze śpi......:dry:
Nie ma to jak skatować matkę i ojca z samego rana:wściekła/y::no::no:

Gdzie się pochowałyście?????
Dzieczynki mam pytanie lie średnio śpia Wasze bobaski w dzień???
Bo moje bobo od 5 się kręciło, potem przysneło do 6 na pare min a teraz śpi...Od 8 chodził marudny z małymi oczkami, teraz padł.Ja juz nie wiem może on chory,że tyle śpi???Bo pewnie k.13 na swoją popołudniową drzemke jak zawsze...
Bodzia nasz śpi od 20.30-6.30 i w dzień 12-14 albo 14.30
A co do podobania sie od pasa w dól....wczoraj otworzyłam szafę i chciałam się Ubrać tak letnio bo ciepło a tu wsio ciasne. Nie miałam w planach wymiany całej garderoby ale zostałam o jednych portkach i paru bluzkach, nie mam żadnej sukienki czy spódnicy :angry::crazy:

Kuba ma ta pupkę brzydko odparzoną...nie wiem czy to nie wina pieluch.
Mam trochę prasowania więc zaraz zasiadam

reklama
inna wygotuj dobrze tą butelkę, może wcale zwierzaki tak się nią nie interesowały

Chyba nie będę ryzykować...Te koty są bezpańskie, włóczą się po śmietnikach itd. Poza tym po godzinie miauczenia, że nie chce z kubka niekapka w końcu jednak to mleko wypiła. Widocznie taki kaprys miała, ale jak zobaczyła, że nie ma smoczka w butelce, i nie ma i nie ma a brzusio głodny to wypiła wszystko ;-). A nową butelkę małż już kupił także spoko :tak:

Poza tym...Okazało się, że mimo zapewnień że Oliwka na 100% będzie przyjęta do żłobka - NIE ZNALAZŁA SIĘ NA LIŚCIE PRZYJĘTYCH :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ciekawe dlaczego?? :dry: Ech, szkoda gadać, tak to jest, najpierw naobiecują a później mają w nosie...:crazy::angry:

Do góry