Pospał może pół godzinki....No cóż ja tez pym posapał..Czas się ubierać i zbierać...Szczerze???Strasznie mi się nie chce....
Mi tez sie nie chce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pospał może pół godzinki....No cóż ja tez pym posapał..Czas się ubierać i zbierać...Szczerze???Strasznie mi się nie chce....
Bodzia nasz śpi od 20.30-6.30 i w dzień 12-14 albo 14.30Gdzie się pochowałyście?????
Dzieczynki mam pytanie lie średnio śpia Wasze bobaski w dzień???
Bo moje bobo od 5 się kręciło, potem przysneło do 6 na pare min a teraz śpi...Od 8 chodził marudny z małymi oczkami, teraz padł.Ja juz nie wiem może on chory,że tyle śpi???Bo pewnie k.13 na swoją popołudniową drzemke jak zawsze...
inna wygotuj dobrze tą butelkę, może wcale zwierzaki tak się nią nie interesowały