reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Wczoraj przy mięchowaniu,naleciało mnie na kluseczki ze skwareczkami i twarożkiem i pognałam Mirka po ser do sklepu.Ale żeśmy się z Julem i Olkiem najedli
,prawie cała paczka makaronu krajanki poszła
.
Borysek się wyspał,poszedł siku na balkon na stary dywanik a teraz w zabawkach buszuje,czuje się jak u siebie w domu
.
Zmykam,bo kukac nie będę
i mięsko mus przemielic,dobrze,że mam elektryczną maszynkę
.

Borysek się wyspał,poszedł siku na balkon na stary dywanik a teraz w zabawkach buszuje,czuje się jak u siebie w domu

Zmykam,bo kukac nie będę

asiulinka przeoczyłam Twoje foteczkiWitajcie.:-)
My już wróciliśmy. Nawet fajny był ten weekendzik.![]()
Dziś, na komunię, pogoda dopisała -było słonecznie i cieplutko (później, popołudniu troszkę deszyk popadał, ale to tylko trochę oczyściło powietrze;-)).
A teraz ja wstawię pare fotek z komunii.:-) A co.;-)
Pod kościołem:![]()
Cała nasza rodzinka z "komunistą";-):![]()
A tu same chłopaki:
![]()
:-)

Bardzo szczuplutka i ładniutka Kobitka z Ciebie

Marta śliczny piesekZałapiesz;-).
Ja wczoraj galaretę zrobiłam.
A to nasz nowy nabytek Borys:

Bidulko,......... choróbsko a kyszPoza tym myślałam, że już dzisiaj lepiej się będę czuła, a tu doopa, nos jeszcze bardziej zapchany, przy kaszlu płuca mi rozrywa i ogólnie rozbita jestem :-(.
Idę się szykować. I zobaczyć co ta Olinka tak śpi i śpi

Bodzia dla mnie na wszystkich wyglądasz ładnieOto ja w wieku 20 lat i obecnie buuuuuuuuu

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie kobietki
my dzis rano byliśmy na spacerku teraz tańcujemy po obiadku
wczoraj nie udało się wcisnąć szpinaku córce dziś zrobiłam ją w balonka heheh i kopytka szpinakowe zrobiłam 2 talerze zjadła tak smakowały jej i od dzis wiem jak je szpinak podawać
a szpinak wiadomo zdrowy jestttttttt
my dzis rano byliśmy na spacerku teraz tańcujemy po obiadku
wczoraj nie udało się wcisnąć szpinaku córce dziś zrobiłam ją w balonka heheh i kopytka szpinakowe zrobiłam 2 talerze zjadła tak smakowały jej i od dzis wiem jak je szpinak podawać
sikoreczka79
Fanka BB :)
Cześc kobitki!
Zaliczyłam już dziś park i kupiłam Madzi wózek za 70 złociszy w komisie;-) Mnie się podoba tylko mała pół drogi się darła. Mam nadzieję że jej to mini i tylko wina w tym że śpiące na maksa była.
Gotuję zupkę pomidorową. Puszczę Adrianka vdo grania.
Aha mały ma oskrzela zawalone i jest na antybiotyku. Znów....
Madzi katar prawdopodobnie skutek uboczny szczepienia, oby
Do potem Lachony
A co tam u naszej Madźki bo chyba się daaaawno nie meldowała
Zaliczyłam już dziś park i kupiłam Madzi wózek za 70 złociszy w komisie;-) Mnie się podoba tylko mała pół drogi się darła. Mam nadzieję że jej to mini i tylko wina w tym że śpiące na maksa była.
Gotuję zupkę pomidorową. Puszczę Adrianka vdo grania.
Aha mały ma oskrzela zawalone i jest na antybiotyku. Znów....

Do potem Lachony

A co tam u naszej Madźki bo chyba się daaaawno nie meldowała

Marta1981
Rodzyneczka
My pospacerkowali z Borysem i Julem i czekamy na moją kumpelę 2w1;-).Jak się da to zostawię z nią Zasypiająceo właśnie Julka i po Olka polecę,bo babka z przedszkola to słoninki chciała a tylko do 15:30 jest.
Będę szalec,przyszedł zwrot podatku juuuuuuuupiiiiiiiiii
.
Będę szalec,przyszedł zwrot podatku juuuuuuuupiiiiiiiiii

reklama
Witam babeczki...nie zrobiłam cytatów więc zapomnę co miałam napisać ;/
Sikorka dużo zdrówka dla Adrianka!
Bodzia ładnie Ci w tych sukienkach, tylko masz taka minę na tych zdjęciach...... Uśmiech to połowa sukcesu!!! Arch. fotki fajne....
Marta fajny psiak :-)
Agatulka szpinak??? brrrr...som inne smaczniejsze zamienniki ;-)
U nas dziś jakoś tak dziwnie się dzień układa. Kuba zrobił pobudkę o 5, więc chłop spał a my się bawiliśmy! Ale o 8-mej oboje poszliśmy spać i wstaliśmy o 9.30(potem spacerki zakupki itp itd) Teraz wojował godzinę w łóżeczku i padł w końcu.
Uparłam się z tym smoczkiem, ale powiem Wam że wieczorem można oszaleć. Co on wyprawia w łóżeczku, skacze i cały spocony, lamentuje....mąż już mówi żeby mu dać tego smoka...ale to nie jest wymysł tylko konieczność z tym oduczaniem. No jak inaczej oduczyć dziecko? Tylko zabrać i już.
Co do pieluch to była wina tej konkretnej serii, zostawiłam sobie wycinek z opak. żeby już więcej takiej nie brać. Pupcia dużo lepsza :-)
Sikorka dużo zdrówka dla Adrianka!
Bodzia ładnie Ci w tych sukienkach, tylko masz taka minę na tych zdjęciach...... Uśmiech to połowa sukcesu!!! Arch. fotki fajne....
Marta fajny psiak :-)
Agatulka szpinak??? brrrr...som inne smaczniejsze zamienniki ;-)
U nas dziś jakoś tak dziwnie się dzień układa. Kuba zrobił pobudkę o 5, więc chłop spał a my się bawiliśmy! Ale o 8-mej oboje poszliśmy spać i wstaliśmy o 9.30(potem spacerki zakupki itp itd) Teraz wojował godzinę w łóżeczku i padł w końcu.
Uparłam się z tym smoczkiem, ale powiem Wam że wieczorem można oszaleć. Co on wyprawia w łóżeczku, skacze i cały spocony, lamentuje....mąż już mówi żeby mu dać tego smoka...ale to nie jest wymysł tylko konieczność z tym oduczaniem. No jak inaczej oduczyć dziecko? Tylko zabrać i już.
Co do pieluch to była wina tej konkretnej serii, zostawiłam sobie wycinek z opak. żeby już więcej takiej nie brać. Pupcia dużo lepsza :-)
Podziel się: