reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wczoraj przy mięchowaniu,naleciało mnie na kluseczki ze skwareczkami i twarożkiem i pognałam Mirka po ser do sklepu.Ale żeśmy się z Julem i Olkiem najedli:tak:,prawie cała paczka makaronu krajanki poszła:-D.
Borysek się wyspał,poszedł siku na balkon na stary dywanik a teraz w zabawkach buszuje,czuje się jak u siebie w domu:tak:.
Zmykam,bo kukac nie będę:no: i mięsko mus przemielic,dobrze,że mam elektryczną maszynkę:tak::laugh2:.

Witajcie.:-)
My już wróciliśmy. Nawet fajny był ten weekendzik.:tak:
Dziś, na komunię, pogoda dopisała -było słonecznie i cieplutko (później, popołudniu troszkę deszyk popadał, ale to tylko trochę oczyściło powietrze;-)).
A teraz ja wstawię pare fotek z komunii.:-) A co.;-):tak::-D
Pod kościołem:
cimg0069il6.jpg

Cała nasza rodzinka z "komunistą";-):
cimg0086rb0.jpg

A tu same chłopaki:-p:
cimg0095xr5.jpg

:-)
asiulinka przeoczyłam Twoje foteczki:baffled: przepraszam:sorry2:
Bardzo szczuplutka i ładniutka Kobitka z Ciebie:tak::-):-) a chłopaki to same przystojniaki :tak::tak:
Załapiesz;-):tak:.
Ja wczoraj galaretę zrobiłam.
A to nasz nowy nabytek Borys:
Marta śliczny piesek:tak::tak::tak:
Poza tym myślałam, że już dzisiaj lepiej się będę czuła, a tu doopa, nos jeszcze bardziej zapchany, przy kaszlu płuca mi rozrywa i ogólnie rozbita jestem :-(.

Idę się szykować. I zobaczyć co ta Olinka tak śpi i śpi
Bidulko,......... choróbsko a kysz:dry:
Oto ja w wieku 20 lat i obecnie buuuuuuuuu
Bodzia dla mnie na wszystkich wyglądasz ładnie :tak::tak::tak:

wszystkim chorym mamom życze zdrówka:-)sama jestem chora więc wiem jak ciężko jest
Zaczełam znowu palić mam nadzieje że to chwilowe,bo staramy się o dziecko:tak:wiem że to głupie ale nałóg jest wstrętny:wściekła/y:

Ja również mam komunię w niedzielę.Idziemy na komunię do brata mojego męża a druga komunia również w niedzielę chrześnica mego męża,ale sobie pobaluje no i podjem dobra różnego

witajcie kobietki

my dzis rano byliśmy na spacerku teraz tańcujemy po obiadku :p
wczoraj nie udało się wcisnąć szpinaku córce dziś zrobiłam ją w balonka heheh i kopytka szpinakowe zrobiłam 2 talerze zjadła tak smakowały jej i od dzis wiem jak je szpinak podawać :p a szpinak wiadomo zdrowy jestttttttt

Cześc kobitki!
Zaliczyłam już dziś park i kupiłam Madzi wózek za 70 złociszy w komisie;-) Mnie się podoba tylko mała pół drogi się darła. Mam nadzieję że jej to mini i tylko wina w tym że śpiące na maksa była.
Gotuję zupkę pomidorową. Puszczę Adrianka vdo grania.
Aha mały ma oskrzela zawalone i jest na antybiotyku. Znów.... :wściekła/y: Madzi katar prawdopodobnie skutek uboczny szczepienia, oby:sorry2:
Do potem Lachony:tak:
A co tam u naszej Madźki bo chyba się daaaawno nie meldowała:baffled:

My pospacerkowali z Borysem i Julem i czekamy na moją kumpelę 2w1;-).Jak się da to zostawię z nią Zasypiająceo właśnie Julka i po Olka polecę,bo babka z przedszkola to słoninki chciała a tylko do 15:30 jest.
Będę szalec,przyszedł zwrot podatku juuuuuuuupiiiiiiiiii:tak:.

reklama
Witam babeczki...nie zrobiłam cytatów więc zapomnę co miałam napisać ;/

Sikorka dużo zdrówka dla Adrianka!
Bodzia ładnie Ci w tych sukienkach, tylko masz taka minę na tych zdjęciach...... Uśmiech to połowa sukcesu!!! Arch. fotki fajne....
Marta fajny psiak :-)
Agatulka szpinak??? brrrr...som inne smaczniejsze zamienniki ;-)

U nas dziś jakoś tak dziwnie się dzień układa. Kuba zrobił pobudkę o 5, więc chłop spał a my się bawiliśmy! Ale o 8-mej oboje poszliśmy spać i wstaliśmy o 9.30(potem spacerki zakupki itp itd) Teraz wojował godzinę w łóżeczku i padł w końcu.
Uparłam się z tym smoczkiem, ale powiem Wam że wieczorem można oszaleć. Co on wyprawia w łóżeczku, skacze i cały spocony, lamentuje....mąż już mówi żeby mu dać tego smoka...ale to nie jest wymysł tylko konieczność z tym oduczaniem. No jak inaczej oduczyć dziecko? Tylko zabrać i już.
Co do pieluch to była wina tej konkretnej serii, zostawiłam sobie wycinek z opak. żeby już więcej takiej nie brać. Pupcia dużo lepsza :-)

Do góry