reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień dobry.
Oliwka właśnie wyjęła ze swojej buzi jakiegoś włosa i próbowała go wcisnąć do mojej buzi
Do tego znowu zakatarzona jest
. Cholera mnie bierze. Dopiero co jej minął katar i kaszel, ale nie wiem czy ode mnie teraz nie podłapała
Bo ja ciągle zasmarkana i z kaszlem okrutnym 
Pogoda do bani. Leje, leje, leje...
Idę się myć, ubierać i będę lecieć do mamy. Z Oliwką posiedzi mój brat (całe szczęście że się zgodził, bo inaczej to musiałabym z Oliwką iść, w taką pogodę
)
Do później
Oliwka właśnie wyjęła ze swojej buzi jakiegoś włosa i próbowała go wcisnąć do mojej buzi

Do tego znowu zakatarzona jest

Pogoda do bani. Leje, leje, leje...
Idę się myć, ubierać i będę lecieć do mamy. Z Oliwką posiedzi mój brat (całe szczęście że się zgodził, bo inaczej to musiałabym z Oliwką iść, w taką pogodę

Do później
Zawołaj krasnaleBry
kUrde kto po weekendowym lenistwie za mnie posprzata?

Bodzia tulaski na bolącą głowę
to pewnie przez tę pogodę
u nas jak wczoraj się zaciągnęło to puścić nie chce i pada sobie deszczyk, pada sobie równo
chyba nie mamy wyboru i w domku dzisiaj siedzimy - PPD czeka i PPP też. na szczęście ja w poniedziałek zawsze mam duuuuużo energii to błyskiem pójdzie;-):-)

reklama
Zwolniłam gosposie i psiątnełam sama.Pranie się kończy, dziecko przyspypia...Pewnie dla odminy po wczoraj
Obudził sie o 5,30 i spał w dzień 2h i to z przerwami, poszedł spac o 21..Chyba to wpływ taty
Sama bym się drzemła jeszcze....

Podziel się: