reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po łikendzie. wetło mnie bo do rodziców pojechaliśmy na sobotę i niedzielę. zaraz wrzucę foty co się działo bo przełomy były:tak:;-);-)
Anula ogromne buzi dla ciebie:tak:.
Dzień dobry Bodzia i Anaconda:-)

reklama
mój Szymonek postanowił zacząć trening siadania i takie są tego letnie rezultaty

Załączniki

• IMG_9229.JPG
    IMG_9229.JPG
    92,9 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_9251.JPG
    IMG_9251.JPG
    206,3 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_9342.JPG
    IMG_9342.JPG
    196 KB · Wyświetleń: 27
Dzień dobry.
Oliwka właśnie wyjęła ze swojej buzi jakiegoś włosa i próbowała go wcisnąć do mojej buzi :sorry2:
Do tego znowu zakatarzona jest :wściekła/y:. Cholera mnie bierze. Dopiero co jej minął katar i kaszel, ale nie wiem czy ode mnie teraz nie podłapała :sorry2: Bo ja ciągle zasmarkana i z kaszlem okrutnym :crazy:
Pogoda do bani. Leje, leje, leje...
Idę się myć, ubierać i będę lecieć do mamy. Z Oliwką posiedzi mój brat (całe szczęście że się zgodził, bo inaczej to musiałabym z Oliwką iść, w taką pogodę :dry:)
Do później

Bodzia tulaski na bolącą głowę:tak:to pewnie przez tę pogodę:dry:u nas jak wczoraj się zaciągnęło to puścić nie chce i pada sobie deszczyk, pada sobie równo:angry::angry: chyba nie mamy wyboru i w domku dzisiaj siedzimy - PPD czeka i PPP też. na szczęście ja w poniedziałek zawsze mam duuuuużo energii to błyskiem pójdzie;-):-)

reklama
Zwolniłam gosposie i psiątnełam sama.Pranie się kończy, dziecko przyspypia...Pewnie dla odminy po wczoraj:dry:Obudził sie o 5,30 i spał w dzień 2h i to z przerwami, poszedł spac o 21..Chyba to wpływ taty:rofl2:Sama bym się drzemła jeszcze....

Do góry