reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ptaszynka miałam pytac wcześniej.....
Jakiej pasty używasz???Bo masz taki olśniewający uśmiech:-D:-D

reklama
no musicie mi wybaczyć ale pracę mgr z socjologii wizualnej pisałam i mam zboczenie teraz że nie tylko pierwszy ale inne plany na zdjęciu widzę:rofl2::-D:-Dświetne zdjecie do analizy tak swoja drogą:nerd:
mykamy na kąpusianko z tym moim bawołem. męż wybył na kręgle a ja z wałkiem w domu czekam:-D:-D

Witam
Sikoreczka ale się wylaszczyłaś super,Madzia super elegancka a Adi wygląda jakby kozią bródkę miał;-):tak:
Madzia gratki dla Szymka
Martyna kopnij w d... takich znajomych nie są Ciebie warci a siostra m. może zazdrosna o Twoją sławę co;-)olej ją Ty i Jacek znacie prawdę i to wystarczy:tak::tak::tak:
My dzisiaj byliśmy u mojejsynowej przyszłej super dzień spędziłam, a dzieciaczki tak super się bawiły a my siedziałyśmy posikane ze śmiechu:-D:-D:-D:-D
M wrócił z pracy rano i ani słowem ani do mnie ani do Stasia a mały tak na niego patrzył i miał taki żal w oczkach...Przemo to debil normalnie.....Myślałam,że go zatłukę ja to ja ale dlaczego tak Stania potraktował:-:)-:)-(
A i moja ukochana teściowa do mnie dzwoniła : "Gdzie Ty jesteś dzwonie do Was do domu a Cie nie ma i nie ma" Książkę pisze czy co?niech opuści rozdział baba jaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trzeba było teściówce powiedzieć, że wyszłaś dobrego słowa szukać bo męż Ci zbaraniał ostatnio i nie dzierżysz w domu:angry::angry: wiesz Anula, wcale Ci nie zazdroszczę atmosfery z domu:no:faceci sa czasem dziwni - nie popiszą się, głupotę walną a potem jeszcze foch na cały świat:wściekła/y:

idę uspać małego i wracam - Anka będziem chlać:-D:-D:-D
dziękujemy za gratki;-);-)

Anula ja bym jej powiedziała,że dbam o z drowie wnuka i na spcerku jestem jako wzorowa matka:happy::happy::happy:A jak chce żebyś w domu siedziała to niech ona wnuka wywietrzy:rofl2::rofl2::rofl2:

Stanisławie , na Twoje 10 miesięcy życzymy Ci z Szymem cudnych przygód w bajkowym świecie dzieciństwa
1804.gif

Dzięujemy za życzenia i Madźka trzymam za słowo uzupełniam barek
Bodziu Kochana ja za diabła bym nie dała tej jędzy Stasia na żaden spacer to jest moje dziecko i muszę je kochać i dbać o jego zdrowie i rozwój i dobre samopoczucie i wychowanie....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ale Ty nie masz jej go dawać.Masz jej tak powiedzieć i odłożyć słuchawke.Coś mi się zdaje,że oni Ci wszyscy na głowe włażą...Ty za dobra jesteś:tak::tak::tak::tak:

Do góry