Było wcześniej,odgrzewałam wczorajszy makaron boloński;-).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było wcześniej,odgrzewałam wczorajszy makaron boloński;-).
kochana w małżeństwie (związku) wredna teściowa to matka faceta, natomiast matka kobiety to kochana mamusia
Mnie czeka i jedna i druga rola;-)
SIKORECZKA fajnie byc ze wszystkimi dziecmi w dniu matk ,czy dniu dziecka, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze,mnie wczraj starszy syn zlozyl zyczenia przez skypa,ale to nie to samo ,w takie swieta czlowiekowi jest jeszcze gorzej niz na codzien ,mam nadzieje ze wkrotce uda mi sie poleciec do kraju..........Witam!
Wrócilim z Dnia MatkiFajnie było
Madzia dawała czadu z przedszkolakami. Teraz idziom na makaron z truskawami i na pacielek.
Fotki wrzucę wieczorkiem, a zła jestem bo mi wszystkie pomazane wyszły.Beznadziejny ten aparat na dalekie fotki
![]()