reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wysłałam sjepkę do UPS,bo w ich rejestrze,napisane jest,że wczoraj o 11:01 nie odebrałam przesyłki:baffled:,bo nie było mnie w domu:szok:.A przecież jak wół siedziałam do 14-ej:wściekła/y::angry:.A ta co wcześniej nie doszła to w trakcie 7 godzin drogi doznała uszkodzenia mechanicznego:baffled::crazy:.

reklama
Dzien dobry dziewczynki.

Jak czytam jakie u Was upaly to sie zastanawiam...... gdzie ja wyjechalam. U nas leje i leje i konca nie widac :baffled:
Deszcz rozdaje.... chce ktoras?

Nie jestem w stanie nadgonic co u Was :zawstydzona/y: mam nadzieje, ze mi wybaczycie.

U nas na razie jest dobrze, klimatyzujemy sie w tej deszczowej krainie :tak:w wolnych chwilach (czyt. jak maz nie pracuje) robimy sobie wycieczki. Duzo zwiedzamy. Maz codziennie miedzy 16 - 17 jest w domku, weekendy ma wolne. Nie jest najgorzej.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Sikorkova ile można sprzatać kobieto:confused:;-);-)
już się nasprzątałam:tak: została mi łazienka i podłogi do umycia:baffled: No ale syna wykorzystałam, bo aż się chłopak pali do roboty;-) Tak więc prawie samodzielnie odkurzył dywany i zrobił sałatkę:-D Chciał jeszcze zmywac, ale przerażała mnie perspektywa 2 godzin przy zlewie:sorry2: No a potem byliśmy na placu zabaw. Uch jak przyjemnie. Ciepełko a nic nie praży na głowiznę:tak::laugh2: Dobra spadam topic maluffy:-p

KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puchatsp3.gif
mi9ab.gif
kitty0110qe.gif

Wpadłam tylko na chwilę u nas wszystko ok.Stare znalazło pracę i od czwartku zaczyna a Staś w końcu ma ząbek.Buziole.Miłego wieczorku:-D:-D:-D

Hejka. Na drugim naszym spacerku było już przyjemnie -słońce schowało się za chmurami, wiał wiatr i w ogóle troche zanosiło się na deszcz, ale przeszło chyba bokiem.:huh:
A teraz chłopaki już śpią. A wcinam kolacyjkę, a potem muszę trochę poprasować, bo nazbierała sie niezła kupka i mnie straszy.:growl::unsure::sorry:

Dzień dobry upalnie
198.gif

Z rana spacerek zaliczony, zakupki zrobione. Teraz koniecznie PPD, bo już patrzec nie mogę:
1.gif
5.gif
18.gif
15.gif
6.gif
No zbieram pomału natchnienie, ale mus się ruszyc
Oj, widzę, że bardzo napięty plan zajęć dziś miałaś. Dobrze, że pomocnik zgłosił się na ochotnika.:-D

Dzien dobry dziewczynki.

Jak czytam jakie u Was upaly to sie zastanawiam...... gdzie ja wyjechalam. U nas leje i leje i konca nie widac :baffled:
Deszcz rozdaje.... chce ktoras?

Nie jestem w stanie nadgonic co u Was :zawstydzona/y: mam nadzieje, ze mi wybaczycie.

U nas na razie jest dobrze, klimatyzujemy sie w tej deszczowej krainie :tak:w wolnych chwilach (czyt. jak maz nie pracuje) robimy sobie wycieczki. Duzo zwiedzamy. Maz codziennie miedzy 16 - 17 jest w domku, weekendy ma wolne. Nie jest najgorzej.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.
Sewa jak miło Cię czytać.:-) Super, że u Was ok i powolutku się wdrażacie.:tak: A jak Jędrek zniósł podróż i przeprowadzkę?:confused:

KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puchatsp3.gif
mi9ab.gif
kitty0110qe.gif
My też Cię kochamy!:tak: A z jakiej to okazji?:blink:

Wpadłam tylko na chwilę u nas wszystko ok.Stare znalazło pracę i od czwartku zaczyna a Staś w końcu ma ząbek.Buziole.Miłego wieczorku:-D:-D:-D
Super gratulacje dla męża i Stasia oczywiście.:-)
I Tobie gratuluje.:-)

reklama
Do góry