reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania fajnie, że zajrzałaś. Daaaawno Cię tu nie było.:-) Dobrze, że Dawidkowi juz przechodzi zapalenie. Życzymy dużo zdrówka. A jak Majeczka "traktuje" Dawidka jak już podrósł? Bo mój Maciek zaczął bić, płakać i w ogóle zrobił się bardziej nieznośny.:baffled:
No różnie z nią bywa, raczej jest dobrze i bawi się z nim, dzieli zabawkami, przytuli, da buzi itp, ale jak nie ma dnia to :szok:. Raz go opluła bo zabrał jej ukochanego pluszaka, wyrywa mu zabawki z ręki ale na szczęście takie dni ma bardzo rzadko a jak jej się pytam co zrobi jak Dawid zepsuje jej zabawkę to twierdzi że zawoła mnie albo tatę, sama nie będzie rozwiązywać problemów :happy2:, no zobaczymy
żal mi jej czasami bo jak to zawsze bywa ze starszym rodzeństwem musi ustąpić, staram się tego nie mówić jej zbyt często ale cóż zrobić.
Z dwoma chłopcami to pewnie inaczej bo są bardziej energiczni, co?

reklama
Hejka!

Kurcze ostatnio jakoś nie mam kiedy usiąść do kompa, a tu widze już nieźle sie dzieje. Narazie złoże tylko życzonka i gratulaski komu trza, co zdążyłam przeczytać, a potem posiedze, poczytam i nadrobie zaległości a tych jest sporo więc niewiem czy dam rade.

MEG
Gratulacje!!!!!!!!!! Super, naprawde sie cieszę, cóż za radosna nowina. Początkowo sie zdziwiłam:szok: gdy zobaczyłam nowy suwaczek, a tu taka niespodzianka!:-D:-D GRATULUJE jeszcze raz.:tak:

Bodzinka
Wszystkiego Najlepszego Ci życze z okazji urodzinek, spóźnione ale szczere:tak:. Widze że dołączyłaś do grona 27-latek, a z tego co wiem to kilka nas tu jest, i super;-):-D. A także chciałabym Ci koffana złożyć gorące życzonka z okazji 5 rocznicy:tak:, też spóżnione ale również szczere:tak::-D.

Pozdrawiam Was babeczki gorąco!!!:tak:
(oczywiście wszystkie babeczki siedziące na tym wątku:sorry2::-D)

Aniu miki raczkuje, wstaje przy wszystkim i puszcza sie jedną rączką... orzełki do tyłu juz przestał wywijac... ząbków mamy pięc i narazie cisza mam nadzieje bo te zabkowanie mnie wykańcza...
obecnie dostalismy kataru siennego... chyba to od traw...

rozwojowo z małym ok, mnie tylko psycha siada... chyba wróce do pracy,... wariuje po prostu w domu, za długo dla mnie...

Nadal puuuuuusto, wszystkie lachony gdzies wywialo.....
U nas dzis pogoda do d...... . Pada, wieje i takie tam. Mam nadzieje ze w PL bedzie lepiej. Agga - jak tam pogoda na Kujawach??
A mnie sie nic nie chce, a musze zaczac w koncu przegladac ciuchy i posegregowac jakos, hmmmm - moze ktos mi pomoze?? Zrobie kawke, skombinuje cos slodkiego.....:tak:

Nio jakiś czas temu bym siorka na skrzydłach ale teraz....i nawet ciacho i kawa mnie nie skuszą :sorry:
U nas w Małopolsce pogoda pikna :-) ale dla mnie to bez znaczenia więc przylatuj!

hej u nas pogoda wrecz wymarzona tylko troszke za goraco jak dla dzieciaczka wiec ten najgorszy upal przesiedzimy w domku gdy jula spala poszlam sie troszke poopalac za miesiac urlop wiec rozumiecie:-) trzeba troszke korzystac ze sloneczka:tak::tak: a i zielona herbatka na poprawe humorku milego dnia

Witam Kobitki bo długiej przerwie:tak:

Byłam wczoraj z małą u lekarza bo niestety jest chora:no: ma strasznie zapchany nosek przez co strasznie ciężko jej oddychać i kaszle:-(
Ma przypisany Bactrim, Clemastinum i Eurespal do tego ma jeszcze brać Cebion i Calcium:-(
W piątek mamy się znowu zgłosić na kontrolę czy jest poprawa:confused:

Przy okazji Amanda waży już 7500g :tak:

Meg serdeczne gratulację za dzidziusia w brzusiu:-):-):-)
Życzę Ci aby kolejne miesiące upłynęły Ci bardzo spokojnie:tak:

:tak:Spóżnione życzenia dla Julianka:-)
z okazji urodzinek:tak:
Wszystkiego najlepszego,
szczęścia wyśnionego,
zdrowia, radości
i ogromu miłości!
:-)życzy aluśka z Amandą:-)
parcelhi0.jpg

reklama
Moje dziecię nadal bez smoka :szok: JUPIJAJEJ :-D

No i się Wam pochwalę - nie wiem kiedy, nie wiem jak, ale schudłam 4 kg :-D Jak dietę stosowałam to tyle nie schudłam, a tu nagle taki zonk :laugh2:
Martyna super że bez wysiłku tylu kilogramów się pozbyłaś:tak::-):-)
Brawa dla Oliwianki za pożegnanie smoczka:-):-) Zuch dziewczynka:-D:tak::tak:
Dzisiejsza wyprawa:)

Bodzia świetne foteczki:tak: uroczo razem wyglądacie:-D:-D

Do góry