Asiulinka no Grzesio bomba a jaki cudny ma kapelusz

ale w sobotę znów wybywamy na wioskę do dziadków to się chłopak wybyczy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Lol z Babcią zostaje więc w najlepszych rękach a jak się w dzień zmęczy porządnie to nawet nie zauważy, że rodziciele na tańce się wypuściliA nie, o Lola sie troskam.Pierwszyraz na tak dlugo zostaje...Slubny sobie calkiem niezle radzi![]()
Hejo Agga. No ja mam juz cicha nadzieje ze na stale, ale roznie to moze byc. Moj slubny jeszcze kombinuje, ze moze by on sam jeszcze na troche wrocil, ale mnie sie to nie podoba. Juz nie duzo czasu mi zostalo, bo 16 lipca lecimy , tyz nie moge sie doczekac :-)Hejo!
Aluśka zdróweczka dla Amandzi
Kaśka u nas pogoda "bajka", upał jak niewiem, przylatuj ino szybko do PL, to sie na jaką kawke umówimy;-). Ale susza jak niewiem, mogłoby w nocy padać a w dzień niech jest słoneczko. No tak u Was dziś pogoda do du.., m mi mówił że z rana było dość ładnie a teraz paskudnie. A kiedy robicie zjazd, nalot na PL? Na stałe tak? Mój zjeżdza pod koniec sierpnia na stałe, niemoge sie doczekać
.
Grzesio w wersji basenowej - cud miod i malina. Tylko kochac sciskac i calowac
Takiej to dobrze....Ale ja juz niedlugo tez bede lezec w ogrodzie pod parasolem, chlodny soczek saczyc i relaksowac sie na maxa przy ksiazce dobrej. A Stas bedzie moczyl zadek w basenie, albo przesypywal do niego piasek z piaskownicy - co jest bardziej prawdopodobneDzień Doberek!
Wpadłam sie tylko przywitać i znikam;-),troszke mam do zrobienia a potem będe leżeć w ogrodzie do góry brzuchemi raz po raz ochłodze sie w basenie;-). A tu i tak pustki
.Kobitki miłego dzionka Wam życze
;-)