reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oto dzisiejszy Grzesio na balkonie:

Asiulinka no Grzesio bomba a jaki cudny ma kapelusz:tak::-D:-D moje dziecko wczoraj pół dnia w wannie siedziało na dworzu i awanturę robiło przy próbach wyciągnięcia go z wody:dry::sorry2::-D:-D a dzisiaj musiał mu tylko 3 godziny spacer wystarczyć:no::no:
ale w sobotę znów wybywamy na wioskę do dziadków to się chłopak wybyczy:cool2::-D tylko ja na ostatnich nogach przy nim chodzę i najchętniej bym spać z kurami chodziła:sorry::sorry:no ma chłopak niespożyte pokłady energii, nie wiem do kogo on się wrodził:confused::-p:-p:-D

reklama
Asiulinko Grzes cudny.
Madzka skads to znam....Ja ostatnio padam a moj syn baluje nadal:confused:Po basenie sie drzemna pol godzinki i starczy:cool:Robie porzadek z fotkami na apracie na sobote, bo jednak idziemy tanczyc.Z Lolem zostaje moja mama a ja mam pietra:eek::eek:

Bodzia rozumiem że o ślubnego się troskasz:confused: jak on z tą szyną sobie poradzi:dry::dry:cóz zawsze może postać a Ty go obtańcujesz kofana:tak:;-);-):-D

A nie, o Lola sie troskam.Pierwszyraz na tak dlugo zostaje...Slubny sobie calkiem niezle radzi:cool2:

A nie, o Lola sie troskam.Pierwszyraz na tak dlugo zostaje...Slubny sobie calkiem niezle radzi:cool2:
Ale Lol z Babcią zostaje więc w najlepszych rękach a jak się w dzień zmęczy porządnie to nawet nie zauważy, że rodziciele na tańce się wypuścili:tak:;-)
Ja normalnie zasypiam na siedząco:eek::eek: męż wrócił właśnie . Szym niespokojnie śpi - górne jedynki dwie się jednocześnie rzuciły i go nękają:no: jutro na szczepienie idziemy więc znowu mus wczesniej wstać żeby PPD i spacer przed największym żarem z nieba zakończyć:tak::tak:

good_night_teddy_bears.gif

Dobranoc Madziu:tak:Ja skoncze foty zgrywac i tez ide nyny.Wczoraj ogladalam "Czas zabijania" i poszlam pozno spac, dzis tez, zasne na tym weselu pod stolem;-)

Dzień Doberek!

Wpadłam sie tylko przywitać i znikam;-),troszke mam do zrobienia a patem będe leżeć w ogrodzie do góry brzuchem:-D i raz po raz ochłodze sie w basenie;-). A tu i tak pustki:eek:.

Bodzinka udanej zabawy na weselisku czy życzę i miłego tańcowania do białego rana,bawcie sie dobrze:tak::-)

Kobitki miłego dzionka Wam życze:tak::-D;-)

Hejo!

Aluśka zdróweczka dla Amandzi:tak:

Kaśka u nas pogoda "bajka", upał jak niewiem, przylatuj ino szybko do PL, to sie na jaką kawke umówimy;-). Ale susza jak niewiem, mogłoby w nocy padać a w dzień niech jest słoneczko. No tak u Was dziś pogoda do du.., m mi mówił że z rana było dość ładnie a teraz paskudnie:no:. A kiedy robicie zjazd, nalot na PL? Na stałe tak? Mój zjeżdza pod koniec sierpnia na stałe, niemoge sie doczekać:-D.
Hejo Agga. No ja mam juz cicha nadzieje ze na stale, ale roznie to moze byc. Moj slubny jeszcze kombinuje, ze moze by on sam jeszcze na troche wrocil, ale mnie sie to nie podoba. Juz nie duzo czasu mi zostalo, bo 16 lipca lecimy , tyz nie moge sie doczekac :-):-D
Ja też od czasu do czasu zaglądam i widzę, że nikogo nie ma, więc znikam.;-):baffled: Jak tak dalej będziemy robic, to wątek opustoszeje na czas wakacji.:unsure::-p:-D
Oto dzisiejszy Grzesio na balkonie:
Grzesio w wersji basenowej - cud miod i malina. Tylko kochac sciskac i calowac :tak:
Dzień Doberek!

Wpadłam sie tylko przywitać i znikam;-),troszke mam do zrobienia a potem będe leżeć w ogrodzie do góry brzuchem:-D i raz po raz ochłodze sie w basenie;-). A tu i tak pustki:eek:.Kobitki miłego dzionka Wam życze:tak::-D;-)
Takiej to dobrze....Ale ja juz niedlugo tez bede lezec w ogrodzie pod parasolem, chlodny soczek saczyc i relaksowac sie na maxa przy ksiazce dobrej. A Stas bedzie moczyl zadek w basenie, albo przesypywal do niego piasek z piaskownicy - co jest bardziej prawdopodobne:-p
Bodzia - milej zabawy :-pWybaw sie za nas wszystkie i wypij nasze zdrowie w mysl zasady ''Zdrowie wasze w gardlo nasze''
Pozdrawiam piatkowo i weekendowo. Pa

Dzień dobry Kobitki:tak:

Mój mały potworek tak szalał po dywanie że sobie zdarła paznokcia małego palca u stópki:szok: oj płaczu było co nie miara :szok::confused::-(
Odkaziłam jej to na razie wodą utlenioną i nie mam pojęcia czym innym mogłabym to zrobić:no:

Wczoraj zostaliśmy oficjalnie zaproszeni na wesele do siostry mojego m. które ma być 6 września
w zaproszeni mamy napisane że tak w skrócie A i PN z dziećmi:szok: i sie z P śmialiśmy że mamy za mało czasu żeby sobie drugie dziecko zrobić:-p

reklama
Ojejku, biedna Amandzia, pewnie ją bolało:-(, tulimy mocno naszą kochaną myszkę. Całego paznokietka zdarła? Mojej siostry córka też zdarła paznokcia z małego palca u nogi, i jest bez ale zaczyna już jej odrastać:tak:, nic chyba z nim nie robili ale niewiem:no:. Ucałuj Amande i tulimy Was obie;-)

Do góry