reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ach dziewczyny ja też uwielbiam pstrykać foteczki, ale ja mam tylko zwykłą cyfrówkę Samsunga Digimax D73, ale lustrzanka mi sie marzy i bede musiała mojego kusić żeby mi zakupił. Tylko pewnie jeszcze poczekam bo dziś wydam kupe kasy na auto, potem zmiana dachu i cholercia zawsze coś.

reklama
Ach dziewczyny ja też uwielbiam pstrykać foteczki, ale ja mam tylko zwykłą cyfrówkę Samsunga Digimax D73, ale lustrzanka mi sie marzy i bede musiała mojego kusić żeby mi zakupił. Tylko pewnie jeszcze poczekam bo dziś wydam kupe kasy na auto, potem zmiana dachu i cholercia zawsze coś. Super te aparaciki coście sobie powybierały:tak:

Kasia Irlandka ten aparat fuji s5800 jest teraz na promocji w mediamarkt i w rtveuroagd za 499 zł. :tak:. Gdyby mi małż wcześniej nie kupił tego kodaka, to pewnie by mi kupił właśnie tego fuji :-).
Miłego skakania po kałużach :-).

A do tego w Biedronca dzis sie tak wkurzyłam.................Stoje sobie grzecznie w kolejce, z cięzykim koszykiem w ręku i na to slysz"Przepuśc panią bo ona w ciąży".Więc ja mówie,że nie nie w ciąży.A babsztyl"Och jak się można pomylić, to tak się pani spasła?".Więc ja ,że dziecko w domu i po ciąży mi został a ona"To trzeba się ścisakć, ja tez po cc i mi pomogło".Wiecie jak się poczułam?????
Myślałam,że walne ją słoikiem z kapustą!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bodzia pakuj się. Jedziesz do Łodzi. ul. Św. Jerzego 5/7 bl. 3. do poniedziałku masz szkolenie:
1. z obsługi parasola
2. z wiraży walcem
3. z. z zabijania wzrokiem takich co moga ociotowac
4. wywalania jęzora pomylonym istotom
5. z rzucania słiokami w dal w istoty jw.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w poniedziałek żaden nierozgarnięty i chamski babsztyl Ci nie podskoczy.
Kochana dzisiaj deszczowo - parasolki zapomniałaś:confused::confused:

WITAM NIEDOCENIANE MAMUSIE

Ja wychowóję dwójkę dzieci i muszę powiedzieć że to jest trudna i wyczerpująca praca,bo tak naprawdę siedzenie w domu zajmowanie się dziecmi,sprzątanie,gotowanie,karmienie i wiele innych czynności wykonywanych przez mamy, dla męszczyzn to się nazywa NIC .
.Takie słowa z ust męża bardzo ranią,bo tak naprawdę to kto by te czynności domowe wykonywał jak nie My MAMY.A miejmy nadzieję że w przyszłości nasze dzieci się odwdzięczą,i to będzie najlepsza zapłata za te poświęcenia i wyżeczenia.

życzę powodzenia i wytrwałości pozdrawiam:-)

Prąd mi ukradli:dry: Ale na szczęście już oddali:-) Mój mężuś kładzie płytki na ścianę a ja się zataczam ze śmiechu:-D:-D:-D Adrianek przebrał się w robocze ciuchy i rządzi. Mówi że jest majstrem i że tata to jego pracownik. Kazał mu właśnie zrywac płytki z podłogi i kłaśc odwrotnie bo mu się to nie podoba:laugh2::laugh2::laugh2: Mężo sie nie zgodził więc mu synio obciął premię:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Bodzia pakuj się. Jedziesz do Łodzi. ul. Św. Jerzego 5/7 bl. 3. do poniedziałku masz szkolenie:
1. z obsługi parasola
2. z wiraży walcem
3. z. z zabijania wzrokiem takich co moga ociotowac
4. wywalania jęzora pomylonym istotom
5. z rzucania słiokami w dal w istoty jw.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w poniedziałek żaden nierozgarnięty i chamski babsztyl Ci nie podskoczy.
Kochana dzisiaj deszczowo - parasolki zapomniałaś:confused::confused:
Madzia właśnie się ze śmiechu po podłodze tarzam:-D:-D:-):-):-):-)Dawno się tak nie uśmiałam..Och.....A ja parasola na stanie nie mam:cool2:A jak mam to zaraz druty na wierchu alebo zgubiny;-)
Kasia fajny aparcik, taki z wyglądu mi się podoba ale ja całe życia o Canonie marzyłam:tak::tak:Zresztą jak pisałas parametry podobne.Ale zobaczy się jutro:tak:A lustrzanke kiedyś kupie...Ale jak mi pan wyjasnił od lustrzanki to się zaczyna, potem obiektywy itp., itd...A taka co mi się naprawde marzy to koszt ok.3,4 tyś:sorry2::sorry2:Ale jak wreszcie wygram w lotka:-p:-p:-p

reklama
Bodzia brak słów...nie mogę uwierzyć że takie głupie potrafią być baby! Nie myśl o tym, ta baba na pewno jest nieszczęśliwa i dlatego się tak znęca nad innymi. A aparat fajny..pooglądaj na żywo w sklepie. My mamy Canona Ixus'a 60 i obręcz obiektywu odpada i klapka od baterii i karty pamięci się zepsuła..może trafił się nam wadliwy model...hmmm...Zdjęcia robi fajne i dwa lata temu zapłaciliśmy podobnie za niego jak Twój teraz stoi.
Marzena 852
-ja akurat jestem doceniana..przykre że Ty nie.... może doceni jeszcze a póki co wpadaj do nas i pogadaj, w kupie raźniej!

Moje chłopaki poszły na spacer i do sklepu...mam chwilę dla siebie...