reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja kupiłam wczoraj w Tesco kosmetyki i chusteczki Nivea Sensitive. Jestem bardzo z nich zadowolona. Są bardzo fajne jak dla mnie i dziewczynek. Nawet udało mi się dzisiaj wyrwać z domu do kościółka. Z ściągnęłam mleczko do buteleczek. Od kiedy mogę dawać małych herbatkę koperkową?? Czy mogę pic też tą herbatkę jak mam problemy z żołądkiem??

reklama
Cisowianka Karolek pił herbatke koperkową z Hippa odkąd skończył tydzień.Jak robiłam mu błyskwiczna to słabiutką.Ty możesz ja pic spokojnie, nie zaszkodzi Maleństwom:tak::tak:

Witam Lasencje!

Sikoreczka zdjęcia cudne:tak:, widać że dzieci dobrze sie bawiły na basenie,;-) tylko Ciebie na fotkach zabrakło, jak Ty sie bawiłaś????:-D:-D:-D:-D:-D

Cisowianka jak tam Twoje maleństwa? musisz wkleić nam foteczki, napewno słodkie :tak:.

A tu dziś jak zwykle w niedziele dość pustawo:baffled:. Ja też zmykam, musze sie szykować bo wybieram sie do chrzesniaczki na 8 urodzinki :-)

Pa pa kobitki, miłego dnia!!!
:-D:tak::-);-):-D:tak::-);-):-D:tak::-);-):-D:tak::-);-):-D:tak::-);-)

U nas dziś burza za burza a pomiędzy nimi upał i strasznie parno i duszno.Karolek zle to znosi, strasznie marudny się zrobił, biedak sam nie wie czego chce...

img.php

Dla mojej kochanej siostry Meg w dniu imienin te piekne kwiaty i moc zyczen zdrowia i szczescia przesyla Kasiunia :)

Siorka bardzo dziękuję za życzenia i piękny koktajlowy bukiet z moimi ulubionymi goździkami :-) :-D
Bodzia Agga Anula dziękuję i zapraszam na mały poczęstunek :-)
n5010284100018_MED.jpg
333.jpg
zubrowka.jpg

hiszpania-jedzenie.jpg

reklama
Witam mamuśki :tak:

Jestem tu u Was pierwszy raz, a tez siedze z synkiem w domu :tak: Kuba ma za 3 tyg. roczek a ja jestem na urlopie wychowawczym i niby od pazdziernika mam wrocic do pracy, ale ... sama nie wiem co zrobic. Najchetniej przedłuzyłambym soebie urlop na tyle ile mozna, a z drugiej strony boje sie, ze pozniej to juz w ogole bedzie ciezko wrocic do parcy i normalnego trybu zycia.
Tylko, czy ja przezyje rozłękę z moim maluchem az na 7 czy 8 godz.

A jak Wam jest drogei mamy? Co mi radzicie, jakie są Wasze odczucia?

Do góry