reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny!

Kaśka może jak samolot w Balicach wyląduje pomacham Ci....nie mogę uwierzyć że mając siorę w Kraku do Wawki lecisz! :-p:-p

Jakoś ostatnio nie mam veny na pisanie ...musicie mi wybaczyć że nie napisze każdej słowa. Spałabym całe dnie :-) a jak już nie śpię to same wiecie.

reklama
Kasiu Lolo też przesypia całe nocki:tak::tak:Wczoraj go wieczorem Żab obudził no i latał do 23, choć spał już na noc:baffled::baffled:A rano się obudził i wody chciał...Zaraz potem zasnął..Może mu za ciepło było:tak:
Meg właśnie dziś o Tobie myślałam:tak::tak:

Hej Babeczki
Bodzia ja też mam ostatnio pobudki w środku nocy:tak::tak:
Kasia jak dobrze mieć takiego wspaniałego pomocnika;-)
Meg jak brzusio?
Madźka Szym super
Sikoreczka świetne zdjęcie w podpisie
Więcej nie pamiętam.Wróciliśmy od Mamy wypoczęci i szczęśliwi teraz Staś wywija w kojcu a ja kukam co u Was.Dzisiaj muszę w koncu zabrać się za posprzątanie mieszkania bo normalnie czasu mi brakuje na małe PPD:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mam nadzieję,że się u Was nie zasiedzę;-):-D

Dzień dobry:-):-)gwarno od rana i tłoczno:tak: witam wszystkie mamuśki domowe i buziaki w czółko posyłam. Meg dla Ciebie jeden gratis dla dzidka:-D;-)
U nas nocka spokojniutka. dziecię wstanęło o 9 i łobuzuje w łóżeczku. Człapiemy się wszyscy na śniadanko bo trzeba ojca do pracy wyprawić a samemu na pacelek:cool2:

Krzymka zdróweczka dla choraska zakatarzonego
Kasia jaki Staś usłużny - wie , że przed spakowaniem buty trzeba dobrze umyć:-D:-D

Meg dobrego dnia zyczę :happy2::happy2: ja też całymi dniami spałam przez pierwsze miesiące:eek::tak::tak:
No i całą resztę ściskam ciepło bo już nie pamiętam co dla kogo bo mi w brzuchu żaby skaczą:sorry::sorry:

No raczej bedzie mi ciezko znalezc czas na kompa, wiesz jak to jest, jak po po prawie 8 mc przerwie wpadasz na chwile do kraju. wszyscy zapraszaja w odwiedziny, albo sami przyjezdzaja... a ja w tzw miedzyczasie tez chce odpoczac i pare spraw pozalatwiac, i troche pomieszkac we wlasnym domu. Ale bede strrrrrraaaaszzzzzznnnniiiieee tesknic.Obiecuje.

No tak prawda, nie bedziesz miała czasu, trzeba wszystkich poodwiedzać i inni Ciebie i tak dalej. A czas szybko zleci niestety, zanim sie obejrzysz bedziesz musiała sie pakować i wylot z Pl. Ładnie 8 miesiecy nie byłaś w PL, podziwiam Cię że tak długo wytrzymałaś:tak: To ostatni raz byłaś w grudniu?

Zależy od dnia.Czaasem tylko rano i wieczorem a czasem cięgle by tylko wisiał.ALe takie dni są coraz żadsze i się zdarzaja jak coś go boli albo ma gorszy dzień:tak::tak:
Bodzia a długo jeszcze zamierzasz karmić Lolka:confused::confused:

Szymek właśnie zjadł mleczusio i ciska butelką po całej kuchni:eek:. pojawiło się światełko w tunelu i może jutro wróci nasza zmywara z rekonwalescencji. nie będę musiała Sikoreczce Skrzynki pocztowej brudnymi garami zapychać;-):-D. Słonko wygląda nieśmiało, może poświeci troszku:dry::dry:zmykamy na przechadzkę. Miłego dnia Lachony:tak::happy2:

reklama
Madzia do 2 urodzinek na pewno a potem życie pokaże.
U nas słoneczko, pomieszane z chmurkami i wiaterkiem...Bossko jest:tak::tak::-D:-DZaraz i my idziemy, najpierw do urzędu a potem z kolezanka na spacerek.:-D

Do góry