reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie dziewuszki :-D

Ja się dopiero witam bo wcześniej jakoś nie miałam jak tu zajrzeć, Pati z kuzyneczką przejeły komputer :baffled:
U nas jak zwykle ostatnio pochmurno

Anula współczuje że tak długo musiałaś męczyć się z pazurkami :no: , szkoda że mieszkasz tak daleko bo chętnie bym sie do Ciebie na żele umówiła :tak:

Bodzia dobrze że główka już nie boli :tak:, mnie też @ sie zbliża :baffled:
Niestety ja nie widzę zdjęcia w Twoim podpisie :no:

Witam was Złotka kochane

U mnie troszkę więcej spokoju, Babcia zdecydowała się wczoraj że chce wrócić do siebie do domu.Pomimo tego że w cale jej nie jest lepiej, w środe ma kolejną operacje:-( jestem pełna nadziei że, po niej bedzie juz lepiej, ale chyba tylko ja w to wierze:dry:, a przynajmniej próbuje:baffled:
M z ręką coraz lepiej gips sciagniety, tylko nie prostuje reki do konca i co chwile mowi ze go boli:baffled: ehhh co tu robic zeby bylo lepiej...:dry:

Igorek rosnie jak na drozdzach, coraz weselszy z niego chlopak i pomocnik sie z niego robi pozadny:-) sam sie upomina zebym mu dala jakas "robote" bo sie mu nudzi;-):-D w domu zawsze jest cos do zrobienai wiec szybciuko zapelniam mu czas nudow:-D

Niestety nie orientuje sie co u was slychac, ale mam nadzieje ze dobrze wszystko.
Widze ze Bodzia "baluje", milej imprezki zycze.
Nowe mamuski sie przyłaczyły, grono sie powieksza:tak: dzieciaczki rosną, oby zdrowe byly, czego nam wiecej potrzeba:sorry2:;-)

witajcie babeczki ja tu tylko przelotem
prawie nic nie spałam małemy zabki ida pól nocy bidulek się meczył
wypluta jestem jak diabli
net mi odmawia posłuszeństwa
rano pogoda super teraz znowu czarno za oknem ale zdązyłam iśc na działkę po moje już buraki i marchew i zupka mniammm
do miłego

Powitalim:tak: ja tylko przelotem bo dzisiaj mamy sajgon, grafik napięty do granic możliwości.od 7 na nogach, ciasto imieninowe ze śliwkami upieczone z rana, prańsko sechnie na dworzu. Byliśmy na spacerze, dzidziek padł a ja muszę jeszcze kurze pościerać i odkurzyć , ale to jak młody westanie. Na 18 wizytacja teściów:rolleyes2:a potem już piątkowy wieczór;-)wreszcie odpocznę:-D Bosheee ja dzisiaj na ostatnich nogach jakaś chodzę i spać po kątach mi się chce:dry:bo ta pogoda to już by się mogła zdecydować - a u nas duchota nie do wytrzymania a słonka nie uświadczysz - ale padać tez nie pada:dry::dry:

Agatka miło Cię czytać koffana:tak::tak::-)dobrze, że pacjenci Ci szpital domowy trochę rozluzowali;-);-)zaglądaj częściej bo nam tęskno za Tobą:tak:

Bodzia udanego grilca:blink::-)

dobra spadam coś robić. zaględnę może jeszcze z wieczora. buziam;-)

agatka BB trzymam kciuki i za babcię i za M. ;-) mam nadzieję że będzie wszytko dobrze :-)

u nas też szaleństwo z grafikiem :dry: sama nie wiem za co sie zabrać a Mała daje czadu aż szkoda mówić :baffled: jeszcze pewnie jutro P. do pracy pójdzie a tu sobota i tyle do zrobienia wrr :angry:

no i po spacerku pogódka sie popsuła :-(a jeszcze bym se pospacerowała :tak: ale troche tlenu powdychaliśmy :-)
obiadek zaraz będzie....

dla Szymcia :-)
Agga wchodzisz do windy a pies s..... czujesz to :-D:-D:-D
Te grilówki dajta troche :-p:rolleyes2::tak:

Agatka trzymam kciuki za babcię ... będzie dobrze :tak:

Witam po południowo!
U nas strasznie sennie. Pogoda dobijająca, wprawdzie nie pada ale okropnie przybita jestem. Madzia znowu spac dziś nie życzy:dry: Ech ale zmuszac nie będę:no:
A oto moja jagodowa córcia:

No i jeszcze parę moich widoczków za okiennych:

reklama
Sikoreczka Madzia cudna, taka słodziutka, sama jagódka :tak: ślicznie sie umorusała tymi jagódkami :tak::-D:-D, a widoczki piękne, też czasem z okna robie fotki chmórkom, nieraz są takie piękne i kolorowe ;-) Jak będzie mi sie chciało to też zapodam kilka

Do góry