reklama
agga143
Entuzjast(k)a
Witajcie dziewuszki 
Ja się dopiero witam bo wcześniej jakoś nie miałam jak tu zajrzeć, Pati z kuzyneczką przejeły komputer
U nas jak zwykle ostatnio pochmurno
Anula współczuje że tak długo musiałaś męczyć się z pazurkami
, szkoda że mieszkasz tak daleko bo chętnie bym sie do Ciebie na żele umówiła 
Bodzia dobrze że główka już nie boli
, mnie też @ sie zbliża 
Niestety ja nie widzę zdjęcia w Twoim podpisie

Ja się dopiero witam bo wcześniej jakoś nie miałam jak tu zajrzeć, Pati z kuzyneczką przejeły komputer

U nas jak zwykle ostatnio pochmurno
Anula współczuje że tak długo musiałaś męczyć się z pazurkami

Bodzia dobrze że główka już nie boli

Niestety ja nie widzę zdjęcia w Twoim podpisie

Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam was Złotka kochane
U mnie troszkę więcej spokoju, Babcia zdecydowała się wczoraj że chce wrócić do siebie do domu.Pomimo tego że w cale jej nie jest lepiej, w środe ma kolejną operacje:-( jestem pełna nadziei że, po niej bedzie juz lepiej, ale chyba tylko ja w to wierze
, a przynajmniej próbuje
M z ręką coraz lepiej gips sciagniety, tylko nie prostuje reki do konca i co chwile mowi ze go boli
ehhh co tu robic zeby bylo lepiej...
Igorek rosnie jak na drozdzach, coraz weselszy z niego chlopak i pomocnik sie z niego robi pozadny:-) sam sie upomina zebym mu dala jakas "robote" bo sie mu nudzi;-)
w domu zawsze jest cos do zrobienai wiec szybciuko zapelniam mu czas nudow
Niestety nie orientuje sie co u was slychac, ale mam nadzieje ze dobrze wszystko.
Widze ze Bodzia "baluje", milej imprezki zycze.
Nowe mamuski sie przyłaczyły, grono sie powieksza
dzieciaczki rosną, oby zdrowe byly, czego nam wiecej potrzeba
;-)
U mnie troszkę więcej spokoju, Babcia zdecydowała się wczoraj że chce wrócić do siebie do domu.Pomimo tego że w cale jej nie jest lepiej, w środe ma kolejną operacje:-( jestem pełna nadziei że, po niej bedzie juz lepiej, ale chyba tylko ja w to wierze

M z ręką coraz lepiej gips sciagniety, tylko nie prostuje reki do konca i co chwile mowi ze go boli

Igorek rosnie jak na drozdzach, coraz weselszy z niego chlopak i pomocnik sie z niego robi pozadny:-) sam sie upomina zebym mu dala jakas "robote" bo sie mu nudzi;-)

Niestety nie orientuje sie co u was slychac, ale mam nadzieje ze dobrze wszystko.
Widze ze Bodzia "baluje", milej imprezki zycze.
Nowe mamuski sie przyłaczyły, grono sie powieksza

agga143
Entuzjast(k)a
a oglądałyście panią barbarę na " wesoło mi" ???
polecam polecam![]()

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie babeczki ja tu tylko przelotem
prawie nic nie spałam małemy zabki ida pól nocy bidulek się meczył
wypluta jestem jak diabli
net mi odmawia posłuszeństwa
rano pogoda super teraz znowu czarno za oknem ale zdązyłam iśc na działkę po moje już buraki i marchew i zupka mniammm
do miłego
prawie nic nie spałam małemy zabki ida pól nocy bidulek się meczył
wypluta jestem jak diabli
net mi odmawia posłuszeństwa
rano pogoda super teraz znowu czarno za oknem ale zdązyłam iśc na działkę po moje już buraki i marchew i zupka mniammm
do miłego
Powitalim
ja tylko przelotem bo dzisiaj mamy sajgon, grafik napięty do granic możliwości.od 7 na nogach, ciasto imieninowe ze śliwkami upieczone z rana, prańsko sechnie na dworzu. Byliśmy na spacerze, dzidziek padł a ja muszę jeszcze kurze pościerać i odkurzyć , ale to jak młody westanie. Na 18 wizytacja teściów
a potem już piątkowy wieczór;-)wreszcie odpocznę
Bosheee ja dzisiaj na ostatnich nogach jakaś chodzę i spać po kątach mi się chce
bo ta pogoda to już by się mogła zdecydować - a u nas duchota nie do wytrzymania a słonka nie uświadczysz - ale padać tez nie pada

Agatka miło Cię czytać koffana
:-)dobrze, że pacjenci Ci szpital domowy trochę rozluzowali;-);-)zaglądaj częściej bo nam tęskno za Tobą
Bodzia udanego grilca
:-)
dobra spadam coś robić. zaględnę może jeszcze z wieczora. buziam;-)

Agatka miło Cię czytać koffana

Bodzia udanego grilca

dobra spadam coś robić. zaględnę może jeszcze z wieczora. buziam;-)
agatka BB trzymam kciuki i za babcię i za M. ;-) mam nadzieję że będzie wszytko dobrze :-)
u nas też szaleństwo z grafikiem
sama nie wiem za co sie zabrać a Mała daje czadu aż szkoda mówić
jeszcze pewnie jutro P. do pracy pójdzie a tu sobota i tyle do zrobienia wrr
u nas też szaleństwo z grafikiem

sikoreczka79
Fanka BB :)
reklama
agga143
Entuzjast(k)a
Sikoreczka Madzia cudna, taka słodziutka, sama jagódka
ślicznie sie umorusała tymi jagódkami 

, a widoczki piękne, też czasem z okna robie fotki chmórkom, nieraz są takie piękne i kolorowe ;-) Jak będzie mi sie chciało to też zapodam kilka

Podziel się: