reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzkus na tę "tuż przed okrągłą" rocznicę najlepsze życzenia długowieczności małżeńskiej
36_3_19.gif

reklama
Zuzkus na 9 rocznicę 9 bukietów.
To Wasza rocznica. Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa. Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów. To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.

madźka-No to niezłe widoki mieli przechodnie.
Mój mąż dzisiaj powędkował od rana i mam super dorsza.Może komuś rybkę?
pesce103.gif
pesce103.gif
pesce103.gif

Ostatnia edycja:
reklama
inna witaj z powrotem :-).
Kurcze, szkoda tych zdjęć. Tyle wspomnień. A nie masz gdzieś na płytkach tych zdjęć ? Bo ja przeważnie zawsze robię kopie gdyby coś się stało.
No i dobrze, że Oliwii ta maść z antybiotykiem pomaga. Ciekawe gdzie bidulka złapała to paskudztwo. W wodzie ? Buziaki dla Niej :tak:.
No i pewnie opaleni jesteście :tak:.
Heh, gdybym miała więcej czasu to pewnie pozgrywałabym na płytki. Część mam na zew. twardym dysku, ale niestety, te nowsze poprzepadały :-(
Paciorka załapała w wodzie, niestety, pod pachą się goi za to nowe ogniska ma na stopach :baffled: I chyba jutro znowu do lekarza idziemy bo tego na stopach dotyka i może roznieść nawet na całe ciało

Hej inna_22 a na "opolszczyźnie" to nie chcesz ze mną rozmawiać:-(, ale spoko wiem, że często jestesmy na różnych wątkach i brakuje na wszystko czasu...:sorry2:
Opowiedz jak było w chorwacji? Byliście na zorganizowanych wczasach czy sami szukaliście?
Niestety, teraz to będę tylko okazyjnie wpadać na forum, bo nie mam za bardzo skąd korzystać z netu
Sami szukaliśmy, kolega Jacka dał mu namiary na noclegi, więc jak już zaklepaliśmy terminy to pakowanko i w drogę. Było świetnie :tak:

Inna_22 spytaj się jakiegoś dobrego informatyka czy nie idzie odzyskać. Nie masz kopii zapasowej? Niektórzy robią raz w miesiącu. A chwileczkę przecież mój małż jest informatykiem. Spytam się go co i jak tylko powiedz mi co się stało z laptopem.
Sęk w tym, że laptop już był u informatyka i to bardzo dobrego, który próbował odzyskiwać dane, nie udało się. Gdyby to padło coś innego to byłoby ok, ale okazało się że twardy dysk wygląda jak po wojnie :sorry2: i dowiedziałam się, że nawet jakby rzucić lapem z całej siły o ziemię to twardy dysk by tak nie wyglądał i nie ma innego wyjścia jak wysłać go do serwisu, naprawią, ale dane przepadną :-(, czyli wszystko to co na twardym dysku poszło się walić, łącznie z systemem.

I na razie to tyle. Nie mam więcej czasu żeby pisać.
Uściski.
W razie co będę Bodzi info przekazywać ;-)

Do góry