reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Och Martynko tulaski dla Oliwki! Żeby się udało szybko te paskudztwo poleczyc:tak: Szkoda troszkę zdjęc:baffled: Ale chyba dobrze się bawiliście :-)

reklama
witajcie
kilka dni ciepłych
siedziałam ciągle na dworzu a wy tu widze pisałyście i pisałyście
jak bąki zasną postaram sie poczytać co tam u was

my za 8 dni mamy rodzinkę w końcu może i tatus zjedzie ale cos mówi o 8/9 sierpnia
i tak za niedługo
pogoda nam sprzyja
basen napełniony woda nagrzewa sie dzis rano będzie kąpiel :)))

U ciebie cieplutko a u nas zimno i pada:baffled: No ale na spacerku kałużowym byliśmy;-) Fajnie się dzieciaczki potaplały. Wróciliśmy a ja zabrałam się za robienie jedzonka:tak: Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
19404913099.jpg

:szok: chyba była moja córcia zmęczona po spacerku :szok:

U ciebie cieplutko a u nas zimno i pada:baffled: No ale na spacerku kałużowym byliśmy;-) Fajnie się dzieciaczki potaplały. Wróciliśmy a ja zabrałam się za robienie jedzonka:tak: Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
19404913099.jpg

:szok: chyba była moja córcia zmęczona po spacerku :szok:

Jak słodziutko :tak: pewnie ładnie się wymęczyła na spacerku
Ślicznie, słodziutko zasneła na podłodze wśród zabawek ;-):-D

sikoreczka-Słodziuchny widok.No nieźle przegoniłaś te swoje dzieciaczki jak w locie zasypiają.

Apropo spania pokaże wam śpi moje dziecko.

Ostatnia edycja:
sikoreczko ale Madzia słodko wygląda śpiąca wśród zabawek :-). Musiałaś ją nieźle wymęczyć :-p. Przyznaj się :-p.

aneta hehe, widać, że Ala lubi mieć górną część ciała przykrytą ;-).

Pod wieczór przejaśniło się u nas, więc wybyłyśmy z psem na spacer. Od razu lepiej jak dupska żeśmy przewietrzyły ;-):-D.

Aluśka Twoja Mała cudo:tak::tak::tak::tak:
Zuzkua Agatulka ja też poproszę namiar na nk:tak::tak::tak::tak::tak:

już na priwa piszę:))

Skąd ja to znam.:-D

Ja sobie siedzę w nocy bo nie mam ochoty kłaść się do pustego małżeńskiego łóżka:-:)baffled::frown::sad:

ja mam to samo mój niestety nawet na weekedny nei wpada
był ostatni raz w czerwcu na kilka dni
ale jeszcze tydzień góra 2 i w końcu wyrko będzie prawdziwie małrzeńskie hehhehe
i wara mi dzieci sie tam wepchaja hehehhehehehehhehehehheh

baczki okąpane zasypiaja widze wspominki robiłyście to i ja dodam moje bąbelki jak były maluśkie

wpierw Zuza jakie to było grzeczne dziecko ciagle spał nieraz po 5/6h

a teraz Maks odmiana mało spał ale da się życ teraz juz jest super prawie całe noce przesypia

:) ale fajowo powspominać

reklama
Do góry