reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fajne ogrodniki Małemu na szmatkach kupiłam??
A butów to nie zuważyły dziouszki;-);-)
Bodzia spodenki pikne,a buciki owszem zauważyłam pinkne tyż tylko gapa ze mnie i nie skomentowałam.
A z Lola to chyba Korzeniowski wyrośnie.

Dziewczęta bierzta kasę ile wlezie,jak będzie trzeba to dodrukuję.

Walutę też mam jak któraś chętna
Zobacz załącznik 89638

Ostatnia edycja:
reklama
Weszłam włąśnie do pokoju Łobuza i żałuję,że nie mam kamery :-:)-:)-:)-(
Siedział w łóżeczku(zamiast spać) i usypiał swojego krokodylka.Ma takiego pluszaka i przykrył go ładnie kołderką dawał smoczka i robił ajka :-D:-D:-D:-D:-D Zjeść go mogę:tak::tak::tak::tak: po prostu. Uwielbiam tego mojego Bączka

Rozkoszne. Ja często się wzruszam jak moje pociechy robią coś wyjątkowego a że każda mama uważa swoją pociechę za wyjątkową no to często się wzruszam:zawstydzona/y:. Ostatnio najbardziej wzrusza mnie widok Kubusia, który biegnie do Bartka, gdy tylko ten zapłacze, całuje, tuli się do niego i krzyczy "mój blat" albo "mój Balto."

Karolek super a te słupki jak kocha;-):tak::-D:-D:-D Buciki śliczne miałam Ci napisać ale mąż mi lecytynki nie podał dzisiaj;-)Ogrodniczki świetne.Mi tylko raz udało się kupić coś fajnego w szmatkach.ogrodniczki dla Stasia na 68 cm zanim się urodził jeszcze:tak::tak::tak:
Bodzia spodenki pikne,a buciki owszem zauważyłam pinkne tyż tylko gapa ze mnie i nie skomentowałam.
A z Lola to chyba Korzeniowski wyrośnie.

Dziewczęta bierzta kasę ile wlezie,jak będzie trzeba to dodrukuję.

Walutę też mam jak któraś chętna
Zobacz załącznik 89638
Kaskę wezmę.Jak to mówią jak dają to bierz jak biją to spier....:-D:-D:-D:-D:-D
Rozkoszne. Ja często się wzruszam jak moje pociechy robią coś wyjątkowego a że każda mama uważa swoją pociechę za wyjątkową no to często się wzruszam:zawstydzona/y:. Ostatnio najbardziej wzrusza mnie widok Kubusia, który biegnie do Bartka, gdy tylko ten zapłacze, całuje, tuli się do niego i krzyczy "mój blat" albo "mój Balto."
Oj tak dzieci potrafią być słodkie i rozczulające.A im starsze tym lepsze pomysły mają
Oto moja pierwsza zabawa z Paint Shop Pro x2:

Zobacz załącznik 89642

Zapowiadam, że zamierzam scrapkować:tak::-D
Chylę czoło.Ja to kurcze nie umiem

Cześć Laseczki :-)

Qurcze ale mam do nadrobienia, dawno tu do Was koffane niezaglądałam, niestety jakoś nie miałam czasu :no::crazy: Niewiem kiedy uda mi sie wszystko poczytać:wściekła/y:. Mój m w niedziele wkońcu wrócił na stałe do PL, bardzo sie ciesze że nareszcie mam go przy sobie, choć niedługo napewno zajdzie mi za skóre:-D;-) wiecie jak to z facetami :-D:-D:-D. Jeszcze 2 tyg bedzie siedział w domu a potem do pracy, wiec bede miała wiecej czasu by do Was kuknąć. Jak narazie musimy się sobą nacieszyć;-). Nasza Pati od poniiedziałku siedzi u babci wiec starzy mogą szaleć:-D , dała nam wolną rekę mała spryciula ;-), a do domu chce wrócić dopiero w niedzielę. Dobra muszę konczyć bo placek mi się spali :baffled: a tu jeszcze pizze na kolację szykuje, która ma ochote to zapraszam tak na 20.00 :tak::-):-). Dziewczynki której jeszcze niemam na NK to dawać namiary:tak::-D Anula śliczne suwaczki:tak::happy::happy:
Zajrzę jeszcze jak mi się uda. To pa koffane, przesyłam buziaczki

Załączniki

• emo93.gif
    emo93.gif
    8,2 KB · Wyświetleń: 35
Bodzinka ale twój Lolo jest fajny. Ja ciągle zapominam że mam funkcję kamerki w drugim aparacie ale parę filmików też mam.

agga143 witaj my się chyba jeszcze nie znamy bo ja tu dopiero od jakiegos czasu jestem i ... strasznie wsiąkłam w te klimaty. ( to najlepsze forum na BB:tak::-):tak::happy:)
no to ja mykam jeszcze na podwórko z maluszkami.

A ja dostaję spazmów ze ślubnym.
Agga jak miło Cię czytać faktycznie kupe czasu Cię nie było.A od rana sobie myślałam o tym co u Ciebie i że chyba Twój m. wrócił że nie zaglądasz do nas.

reklama
Kerry to konkurencja mi rosnie;-);-);-)
Anulka mnie mój Mały tez co dzień rozczula...Dlatego chce drugiego do rozczulania....I wiecie co??? Ja chce drugiego synka chyba:sorry2::sorry2:
Ja chce,żeby Potwór mówił.Wczoraj cała Bidronke na syrenie, rzucał plecaczkie, wrzeszczał, okropnie..Dopiero jak za moją torbe zaczął ciągnąć to wpadłam,że chce pis...A wystarczyło powiedzieć:dry::dry::dry:

Do góry