reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Ja mam tą opcję ale to nic nie daje.Wiecie co ja to w ogóle niewiele mogę tym systemem wkleić.Ale ja nie mam opcji tylko kopiuj:--
-
-
-(dlaczego?
Uff kochane... pół godziny mi zajęło nadrobienie Waszych wypocin....
Bodzia świetne zakupy dokonałaś, a synuś słodziak
Sikoreczka fryz na 5 z plusem
Kerry co do remontu to podziwiam. My przeprowadzkę mamy w planie i to mnie przeraża nieco.
Nie zaglądałam do Was dzisiaj bo mnie jakieś choróbsko dopadło. Nos jak burak w dodatku z kranikiem wody, gardło obłożone chyba gwoździkami bllleeeeeeeeeeeeeeeeee
Na oczy ledwo widzę, ale nie mogłam się powstrzymać,żeby do Was nie zajrzeć.
Ślubny kima na fotelu z pilotem w ręku. Niby taki fascynujący film ogląda(ktróry zresztą skończył się 30 minut temu:-):-):-):-):-))
Wczorajsza imprezka świetna, szkoda, że net mi padł

A teraz zmykam, bo u nas już 23, a Olcia przed 7 pewnie mnie zbudzi.
Kolorowych snów Kochane. Do rana (jak mnie choroba nie wykończy)
Bodzia świetne zakupy dokonałaś, a synuś słodziak
Sikoreczka fryz na 5 z plusem
Kerry co do remontu to podziwiam. My przeprowadzkę mamy w planie i to mnie przeraża nieco.
Nie zaglądałam do Was dzisiaj bo mnie jakieś choróbsko dopadło. Nos jak burak w dodatku z kranikiem wody, gardło obłożone chyba gwoździkami bllleeeeeeeeeeeeeeeeee
Na oczy ledwo widzę, ale nie mogłam się powstrzymać,żeby do Was nie zajrzeć.
Ślubny kima na fotelu z pilotem w ręku. Niby taki fascynujący film ogląda(ktróry zresztą skończył się 30 minut temu:-):-):-):-):-))
Wczorajsza imprezka świetna, szkoda, że net mi padł

A teraz zmykam, bo u nas już 23, a Olcia przed 7 pewnie mnie zbudzi.
Kolorowych snów Kochane. Do rana (jak mnie choroba nie wykończy)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ach dobranoc dobranoc
Ja młodych już pośpiłam, jeszcze Madzia Adrianowi oko podbiła
ciekawe jak będzie z rana wyglądał
Teraz sobie zasiadłam z maseczką na twarzy i niestety nie posiedzę z wami bo gdzieś grzmi i mój M już wyłączac kazał

Dobranocki

Ja młodych już pośpiłam, jeszcze Madzia Adrianowi oko podbiła

Dobranocki

Witajcie:-)
ja juz na nózkach od 5:40
męża wygnałam do pracki, Dominika jeszcze lula a Kordianek bawi sie szczeniaczkiem uczniaczkiem :-) wiecia że tż zabawkę kupiłam dominice jak miała 6miesięcy a on cały czas sprawny
..
Sikoreczko super frryzurka
Bodziu Tyś ta wariatka jak ja ;-)
wiesz też chciałam chłopca jak byłam w 2 ciąży bo bałam się mieć dziewczynkę .... ale jakie mam teraz przezycia ekstremalne dzięki Domci

Kochane Baboloki Miłego Dnia
ja juz na nózkach od 5:40

Sikoreczko super frryzurka

Bodziu Tyś ta wariatka jak ja ;-)

wiesz też chciałam chłopca jak byłam w 2 ciąży bo bałam się mieć dziewczynkę .... ale jakie mam teraz przezycia ekstremalne dzięki Domci

Kochane Baboloki Miłego Dnia

reklama
Witajcie Kochane
I ja też na nogach. Ślubny do pracy wyprawiony, młoda śniadaniuje własnie. Dodam, że na hulajnodze:-):-):-), którą jej wczoraj zakupiliśmy. Później zrobię fotkę to wkleję.
Choróbsko nadal mnie trzyma, ale nie poddaję się
Postanowiłam PPD użądzić, bo dom o pomstę woła. No może nie jest tak źle, ale ...
Zmykam do potem.
Miłego dzionka. A dla tych, które dopiero wstają mała kawka

papatki
I ja też na nogach. Ślubny do pracy wyprawiony, młoda śniadaniuje własnie. Dodam, że na hulajnodze:-):-):-), którą jej wczoraj zakupiliśmy. Później zrobię fotkę to wkleję.
Choróbsko nadal mnie trzyma, ale nie poddaję się
Postanowiłam PPD użądzić, bo dom o pomstę woła. No może nie jest tak źle, ale ...
Zmykam do potem.
Miłego dzionka. A dla tych, które dopiero wstają mała kawka

papatki
Podziel się: