reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana
Cappuccino.jpg
Cappuccino.jpg
Cappuccino.jpg
Cappuccino.jpg

Proszę się częstowac:tak: U nas narazie słoneczko. Dzieciaki zapyrchane nadal ale mam wrażenie że jakby mniej. Po południu czekamy na gości, więc zaraz pomykamy na zakupki:tak: Muszę coś na katar dla siebie zakupic, bo ten gripex:no: Zatkana na maksa jestem:baffled:
Milusiego dnia, a dla tych co go nie mają:

witam sie
kurcze ale masakra dzis w drodze do mamy niespodziewanie dostalam ... :dry: lecialo ze mnie wiec biegiem do mamy cala przesiaknieta - dobrze ze moja mama nosi takie male rozm bo pozyczylam ciuszki od niej :biggrin2:
sikoreczka - ale nam fundlas kawke i pogode :-D u nas bezchmurne niebo jest tak cieplo ze masakra :happy: zdrowka dla Was no milej balangi jak masz gosci :-D:-D
anka26,07 - udanych zakupkow :tak: szkoda ze nie mieszkasz tutaj pojechalabym z Toba :-D ale jak przyjedziesz kiedys to moze sie spotkamy :tak: wrzuce fotke bo wlosy mam czarne - farbowane wiec zawsze wychodzi tak samo :-D
iwonka2006 - to sie napracowalas :-)

te zdjatko bylo rok temu w maju - maialm jeszcze grzywke teraz jej nie mam ale ogolnie rzecz biorac tak wygladam :-D
a ze jestem u mamy na kompie nie mam tutaj swoich zdjec zreszta wiecej mam na nasza-klasa :tak:

Witam sie i ja :) Ja dzis jeszcze kawy nie pilam a jest juz po 13:szok: Masakra :) A my wrocilismy ze sklepiku, teraz bedziemy robic obiadek :) Pozniej oczywiscie odpoczynek drzemka <WoW> No i na koniec dnia po tatuska do pracy :) Wiec jeszcze troszke przed nami :)

sikoreczka79 no z 2 takie kawusie by mi sie przydaly :)

anka26,07 no to nad czym sie zastanawiasz... Na lotnisko z Laura i siup do mnie na kawke :) A mialam zapytac 26,07 to data Twich urodzin ??:)

witam sie w trakcie obiadku :-D wszyscy juz pojedli tylko nie ja bo musialam klopsiki dokanczac a ze maly spi moj m teraz tez poszedl do niego to mam chwilke dla siebie podejrzewam ze dluga bo pewnie obudzi sie na Pierwsza milosc :tak: albo wczesniej czyli na Fabryke Gwiazd :-D

reklama
Do góry