Hej,widze ze dzis na stukane troszke :-) Ja dzis znow robilam porzadki w domku,ja nie wiem co ja sprzatam ale ciagle mam balagan....a i zrobilam przemeblowanie he :-) Pogoda tez super choc dzis chlodnawo troszke
A jutro wprosili sie tescie do nas na obiadek.
Patrysia gratulacje ,tylko patrzec jak sam sie niedlugo pusci i zacznie chodzic :-) Milego drinkowania.
-j- super ze cie mlodzieniec przepuscil,ludzie sa tacy bezduszni ze szok.Ja czasami na chama lub po awanturze siewpraszalam jako pierwsza.,a raz w markecie Tesco stanelam do kasy pierwszenstwa a kolejka byla mega dluga i wreszcie mnie kasjerka raczyla poprosic do siebie a damessa ktora miala juz wypakowany towar na tasmie nie co sie wzburzyla,wiec ja w miedzy czasie jak malzonek wykladal towar na skrawek tasmy ,wypatrzylam jeszcze kilka ciezarnych ktore staly gdzies daleko w kolejkach i je wszytskie zawolalam za mna zeby staly i to sie dopiero zrobila awantura,ale niestety widzieli ludzie ze staja do kasy pierwszenstwa a nie powinni w sumie lub przynajmniej nie dyskutowac jak sa przepuszczane osoby niepelnosprawne czy kobiety w ciazy.
O to sie rozpisalam a chcialam jeszcze ale musze uciekac bo dzieci mnie wzywaja i malzonek glodny ;-)