reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

-j- mówie ze ciezkie zakupy to jak przystojny to mógl by pomóc..... nie tyllko w kolejce ale i z zakupami..... zawsze to miło.Zazdroszcze tego spanka pospała bym w dzien ale jakos tak mi sie to układa ze jak młody spi to nadrabiam prae domowe a jak juz chce sie polozyc to on wstaje:-(

patrysia no ogromne gratulacjee....

reklama
Hej,widze ze dzis na stukane troszke :-) Ja dzis znow robilam porzadki w domku,ja nie wiem co ja sprzatam ale ciagle mam balagan....a i zrobilam przemeblowanie he :-) Pogoda tez super choc dzis chlodnawo troszke
A jutro wprosili sie tescie do nas na obiadek.
Patrysia gratulacje ,tylko patrzec jak sam sie niedlugo pusci i zacznie chodzic :-) Milego drinkowania.
-j- super ze cie mlodzieniec przepuscil,ludzie sa tacy bezduszni ze szok.Ja czasami na chama lub po awanturze siewpraszalam jako pierwsza.,a raz w markecie Tesco stanelam do kasy pierwszenstwa a kolejka byla mega dluga i wreszcie mnie kasjerka raczyla poprosic do siebie a damessa ktora miala juz wypakowany towar na tasmie nie co sie wzburzyla,wiec ja w miedzy czasie jak malzonek wykladal towar na skrawek tasmy ,wypatrzylam jeszcze kilka ciezarnych ktore staly gdzies daleko w kolejkach i je wszytskie zawolalam za mna zeby staly i to sie dopiero zrobila awantura,ale niestety widzieli ludzie ze staja do kasy pierwszenstwa a nie powinni w sumie lub przynajmniej nie dyskutowac jak sa przepuszczane osoby niepelnosprawne czy kobiety w ciazy.

O to sie rozpisalam a chcialam jeszcze ale musze uciekac bo dzieci mnie wzywaja i malzonek glodny ;-)

Halo......

678086ll1ks8ds8j.gif
678086ll1ks8ds8j.gif
678086ll1ks8ds8j.gif

hall1.gif

Witam
Was
ja tylko na chwilke bo jedziemy zaraz na cmentarz jeszcze tylko osattnie szykowanka i pojedziemy ....:tak: ten dzien dzis bedzie chyba ciekawy - pojedziemy jeszcze potem do mojej babci albo do moich rodzicow
a jak przyjedziemy to obiecuje ze lukne do Was na dluzej
a jak tam po halloweenie?? ale sie przestraszylam tych Waszych obrazkow ... ;-):-p
hihihihi
dobra do zaklikania bo maly mi grasuje ...

jestem jestem wlasnie przed chwilka przyjecjhalismy z grobow i pierwsze co to weszlam :-D
sikoreczka - swietny ten Twoj potworek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
iwonka2006 - :-D

dziekuje dziewczyny w imieniu Sewka za gratulacje hiihh :tak:
ja zmykam bo maly sie juz buntuje ze zostawilam go z lozeczku :dry:
a drinkowanie bylo a potem bol glowy oooooojjjjjjj :dry::sorry2:

Hej.My wlasnie wrocilismy z cmwntarza.najbardziej lubie wieczorem chodzic,a na dworzu cieplo az przyjemnie bylo :biggrin2: cala droga na cmentarz jak na jakims odpuscie,grille,zabawki,balony rekawiczki,bizuteria itd do wyboru do koloru.

cicho szaaaaaaaaa
iwonka2006 ja tez mialam sie wybrac ale jakos zapatrzalam sie na tv a potem bylo juz za pozno bo kapanie malego itd. moze jutro pojde :tak:
ja juz po kolacyjce moj m uspal malego
a dzis odziwo jak maly usnal po poludniu poszlam z nim i spalismy 2,5 godzinki :szok: az normalnie szok ja nie wiem co w nocy bede robila :-p hihi ide sie zaraz opluskac i potem sie zobaczy.....:-D

reklama
witam
nam wczoraj udalo sie pojsc tylko raz na cmentarz tesc przyjechal do szymka(BO on ma zapalenie pluc) a my z natala poszlismy zapalac swieczki

teraz siedze i popijam kawuie i czekam az synko zasnie.

Do góry