reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek :-):-):-)

Ja dziś małe PPD zapodałam- pranko i odkurzanko a teraz siedze i po wątkach skacze bo dziecina sie zajęła na chwilę zabawką:tak::tak::-p

Na dwór nie wychodzimy bo ten kaszel ma okropny i wole nie ryzykować że się coś gorszego przyczepi bo pogoda na dworze taka brzydka:baffled::baffled::no:

Ja bylam w tesco i kupiłam Kubie laptopa zabawkę za niecałe 30 zł - bardzo mu się podoba:tak:

Aluśka zdrówka dla Amandzi:tak:

P.s. a ja nie muszę gotować,bo mam jeszcze gołabki;-). Teraz siadam do popołudniowej kawki.

Witam,ja tez troszke ogarnelam domek,obiad jest w wczoraj -zupa a na drugie sprobujemy Pomyslu na pulpety w sosie grzybowym....;-)
A moja Klaudia nic nie je od 2 w nocy:confused::dry:poza tym wszystko u niej ok:tak:
Pogoda do niczego.:baffled:

Witam ;)

A ja miałam od wczoraj problemy z netem i dzis rano.:tak:Małżon wziął dziś sobie dzień urlopu ( ma pomóc szwagrowi ), więc zawiózł autem dzieci do szkoły a ja zaoszczędziłam siły i wziełam się z rana za mycie okien.Jakiejś mega siły dzis dostałam.:tak:. Cieszę się też, bo znowu nadchodzi troszkę dłuższy weekend.:tak:

iwonko2006 to jednak ecoli wykryto?Szkoda troszkę , że małą ominie tyle przyjemności w przedszkolu a tobie doszedł kolejny obowiązek.Ale zdrówko najważniejsze.:tak:

aluśka coś chyba w tym powietrzu jest, bo wszystkie maluchy zaczynają łapać przeziębienia.:tak:Równiez zdrówka życzę.:tak:

patrysiu znajdz małzonowi jakies zajęcie. Mój jak ma wolne i nie ma co robić to tez głupieje. A weekend szybko zleci, zobaczysz.:tak:;-)

witam
ale dzis mialam dzien
jak wyszlismy z m z domku to za nami szedl caly czas szczeniaczek moze ma 2 miesiace i powiedzialam mojemu m ze jak pojdzie z nami do ulicy a kawal drgi byl to go wezme do domku i tez tak sie stalo... nie opuscil nas na krok nawet nie dal sie zagonic do innego domku gdzie brama byla otwarta :no: ktos porzucil malego psiaczka :wściekła/y: ale najgorsze to ze jak wzielam go do domku to tesciowa miala pretensje ze ona nie chce psa w domku bo jest uczulona na siersc a jak glaszcze mojej mamy psa to nigdy nic jej nie ma a w dodatku powiedziala ze ona nie lubi psow i ze jak bedziemy na swoim to bedziemy mogli miec psy... :wściekła/y::angry: i musialam z nim isc do mamy :-( nie wyrzuce go na bruk ani nie zostawie nie mam sumienia a moj m dzwonil do tesciowej i powiedzial ze pies zostaje z nami :-D ehhh ale sie rozpisalam :tak:

j - na szczescie poludnie ma zajete bo chodzi pomagac znajomemu :-)
aluska - zdrowka :tak:
iwonka2006 - zdrowka:tak: zycze wygranej w totka ;-)

wszystkim wygranej zycze w totka :tak:

reklama
Do góry