reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia no co ty?! O drugiej dzidzi to ja jeszcze nie myślę, niech pierwsza da mi trochę odsapnąć to wtedy się zastanowię;-):tak::-D:-)
A co do teściowej to moja też nieraz miała dla mnie takie "ekstra" niespodzianki tylko że ja szybko pokazałam jej że mam swoje zdanie i żyję po swojemu i na szczęście zaprzestała, a teraz jeśli już coś chce nam doradzić to daje pieniądze i karze kupować to co ja uważam za słuszne:tak::tak::tak::tak:

reklama
J to super,ze wiesz co cię czeka:tak:

Patrysia nie przejmuj się teściową tylko rób to co uważasz:tak:

Anaconda a może jednak drugie dzidzi;-):-p:rofl2::-D

Dobranoc babeczki spokojnej nocki.:-)

witam

Patrysiu to u nie na odwrot mi podobaja sie ciuszki na chlopakow :)) sa takie swietne ze szok wiec kupuje dla syna siostry:tak: Co do fotelika ja mam coneco i jestem zadowolona, kumpela a w sumie dwie tez taki maja :happy:Tesciowa niech sama w nim jezdzi :-D przeciez w aucie nie bedzie nikt widzial:-D:-D

-j- super wiesci wiec oby cc odbylo sie blyskawicznie i moze lepiej jak 2 tyg przed bo faktycznie moga potem nie zdazyc:sorry2:

Joanna witamy i zachecamy do pisania:happy:

Dzisiaja nic sie nie dzailo rano sprzatnie potem zakupki do lodowki obiadek kumpela wpadla na kawke w wieczorem wkoncu poprasowalam:happy2:Ale na suszarce znow pranie wiec zaniedlugo to samo :)

hej
wiecie co dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac :baffled: tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy :tak: i juz mi w taki sposob dzwigla cisnienie !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patrysiu Tesciowa niech sama w nim jezdzi :-D przeciez w aucie nie bedzie nikt widzial:-D:-D

dokładnie :tak::-D:-D:-D

A moja ma do nas "wpaść" w tą niedzielę.:wściekła/y:Jak ja nie nawidzę tych "wpaść".Kończą sie one nie paroma godzinkami siedzenia, lecz kilkoma dniami:tak::wściekła/y:.Ale już małżon ma zapowiedziane co i jak ma mamusi powiedzieć by jej nie urazić , by jednym słowiem nie była u nas dłużej niż 5 godzin. Jeszcze tyle jestem w stanie z nią wysiedzieć.:tak:A małżon (na szczęście) woli mnie nie denerwować.:-)

Idę dzis tym razem do banku.Ale mi sie nie chce...Zimno dziś...:crazy:

A gdzie Bodzinka? Karollo daje jej aż tak w kości, że nie dopuszcza nawet do neta?:confused:

Moja na szczęście do mnie wcale nie przyjeżdża, jeśli już to my do niej jeździmy:tak::tak::tak:
Bodzia ma ostatnio złe dni i dlatego się nie odzywa
Pogoda typowo jesienna, ale my i tak gdzieś się wybierzemy:tak::tak::tak:
-j- to ta twoja teściowa to u was po prostu zamieszkuje:tak::tak::tak:

czesc

Anaconda mnie tez tesciowka nie odwiedza z czego jestem bardzo zadowolona heheh na szczescie ona mieszka 1200km od nas :-D

-j- fajna tesciowa heheh dodatkowy mieszkaniec od czasu do czasu:rofl2:

Obiadek mam gotowy, Laura drzemie a podlogi czekaja heheh zaliczylam juz kawe ze znajomymi wiec nie byla zmuszona pic jej sama:happy:

a gdzie reszta mamus:confused:

Tutaj jestem:tak::tak::tak:
Trochę byłam zajęta bo obiad gotowałam, pranie składałam no i oczywiście na expresowym spacerze byłam. Teraz pora na kawkę i mały odpoczynek:tak::tak::tak:

witam...
heh co do fotelika dziewczyny nie wypowiadam sie juz na ten temat bo szkoda slow ale moj m stwierdzil ze go wezmie - tak na koniec... - nie mam nic do gadki bo juz postanowione zreszta jemu sie podoba - powiedzial "normalny fotelik co ty od niego chcesz ?" no... :confused2:
anka26,07 - Tobie to dobrze tez bym sie z mila chcecia wyprowadzila od mojej na tak bezpieczna odleglosc :-p:-D
j - no to dobrze wychowalas sobie malzonka :tak::laugh2: i zeby Cie nie denerwowala :tak:

no a u nas zimno... brrrr.... nie fajna pogoda w nocy bodajze padalo bo jak wstalismy z mlodym to bylo moookro :tak: ale przespal mi od godz 20:30 do 5:30 a potem znow zasnal i spalismy do 7:30 bo obudzila nas od szwagierki mala Ola bo sie darla .... :wściekła/y: jeszzce jutro przyjezdza .... :no::wściekła/y:

milego dzionka

reklama
Patrysia nie przejmuj sie fotelikiem:sorry:A male drace sie dzieci moga byc wkurzajace tym bardziej jak by moje malenstwo sie obudzilo przez krzyki:baffled::nerd:

Anaconda ja popoludniem to z doskoku bo lali nie daje posiedziec korzystam z chwili juz tu przyszla i mnie odgania od kompa:rofl2:

Do góry