reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia on nigdy nie chce jesc z butli rzuca sie i placze jak ja zobaczy jest coraz gorzej nie wiem co mu jest zaczynam sie martwic czy mu ta butla nie zbrzydla dlatego jej nie chce jesc:(jak myslisz bylam i Hv ona powiedziala zeby probowac ale sie jakos nie udaje bede musiala isc i znim do lekarza bo juz nie mam sily ani nerwow i nie wiem co robic!!!!:wściekła/y:

reklama
klaudynka - hmmmm moze sie czegos przestraszyl albo za szybko mu polecialo i potrzebuje czasu ... ja tak mialam przy cycku jak karmilam Sewka ... - na samym poczatku czasem nie chcial mi pic z niego i wyl jak najety ... moze to takie przejsciowe bo potem mu przeszlo... a dlugo dajesz butelke ... probuj dalej albo zmien smoczek moze ten mu nie pasuje albo sprobuj mu podac z czego innego np z lyczeczki czy wogole jest glodny i czy chce pic dasz rade :tak:

Prawie od urodzenia jest na butli malo piersia karmilam, no probuje go obiadkiem dokarmic lub lyzeczka lepiej mu to idzie niz butla ale i tak zjada 200ml mleka dziennie przez jakies 3 dni jest juz tak!!!no i jakis obiadek boje sie ze to za malo!!!

Witam sobotnio, ja dziś wkur... na maksa, mój tępy mąż uważa że skoro siedzi w domu bo ma wolne to ja nadal będę się zajmowała małą, chyba go całkowicie pogięło!!! Już ja go urządzę dziś jak mała będzie szła spać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie daruję i już:angry::angry::angry::angry:

Klaudynka, z moim młodszym miałam tak samo. Nie chciał jeść z butelki a jedynie za pomocą łyżeczki. Miał do tego chyba szósty zmysł, bo kiedy przybliżałam butelkę z mlekiem czy kaszką odwracał głowę i w ryk:no:.
A kiedy w butelce było picie to bez problemu. I też nie mam pojęcia z czego to mu się wzięło.

Oczywiście głodny nie "chodził" bo karmiłam go łyżeczką. Spróbuj z jakąś kaszką dostosowaną do jego wieku.
Mojemu maleństwu baaardzo smakuje misiowy ogródek z Nestle. Są chyba tego trzy smaki.

Powodzenia:-)

Anakonda, ty to masz "fajnego" chłopa:no:.

Ja, jak wkurzy mnie ten mój, odstawiam go na jakiś czas. Działa to, oj działa... Ale wiem, że nie wszystko można tym załatwić.

Anakonda, ale co zrobisz z podgatunkiem, jakim są faceci?

reklama
Mój to ma zakaz wychodzenia wieczorami i nawet jak nie pomaga to ma warować w chałupie, jeszcze by tego brakowało,żeby się szwendał nie wiadomo gdzie, ale czasem potrafi mi nerwa ruszyć tym niezajmowaniem się małą i właśnie dzisiaj nadszedł taki dzień:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zabić dziada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Do góry