reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
CZESC

musze nadrobic posty bo jakos wczoraj brak czasu

Maialam w domku sniadanko dla bab :p bylo nas 8 kobietek :) milo spedzilysmy czas.dzis mam lenia i nic mi sie nie chce robic czekam do 14 jak poloze Laure i musze koniecznie umyc podlogi i wlaczyc pranie.Od rana i tak udalo mi sie ugotowac zupke, odkurzyc i sprzatnac w kuchni bo byla masakra:baffled:

a potem kawka:tak:
Zrobilam galaretke z owocami wiec bedzie dodatek do kawusi :)

hej
kurcze dzisiejsza noc byla jakas masakryczna maly obudzil sie chyba ze 3 razy a w dodatku kolo godziny 1 i nie chcial spac juz :wściekła/y: ale jakos go uspalam :dry: a jak moj wychodzil do roboty to taki grad byl ze hej tak walilo :szok: a dzisiaj padal snieg przed chwila :-D no to na tyle aha i dzis idziemy do znajomych :tak::-)
joe alex - i co ucieklas od choroby :confused:
klaudynka - ojojoj no to poczekaj jeszcze z chlebkiem a kaszke probowalas :confused: moze z niego taki Tadek niejadek :tak:
anka26,07 - no to mialas dzis snaidanko :tak: a na galaretke bym sie skusila - leca do Ciebie :-p;-)

a moj maly zasypia z moim m :-) ale ja chyba dolacze do nich bo jest miejsce :-D

Ale sie stachalam caly dom odkurylam, kurze powyciealam, pransko nawet dywan zaczelam prac ale w dupu i tak zaraz bedzie taki sam kto to wymyslil bezowy dywan w calym dom idzie sie zastrzelic z utrzymaniem tego w czystosci!!!!

Jeszcze dowiedzialam sie ze znajoma stracila dzidzie byla na skanie a malenstwo w brzuszku umarlo byla w ciazy jakies 3 miesiace i zaczela krwawic. Wspolczuje jej ona po 30 jest wkoncu znalazla odpowiedniego partnera a Tu taki pech!! A tak sie cieszyla, smutno mi z jej powodu:-(

reklama
aha dziewczyny dzisiaj mi mam gadala wiecie co sie stalo u nas w Auchanie nie cale 2 miesiace temu :confused:
jak to uslyszalam to myslalam ze padne
matka z dzieckiem (nie mialo jeszcze roczku - ale bylo blisko) byla z nim wlasnie w Auchanie i tylko sie owrocila po cos i gdy spojrzala na wozek dziecka juz nie bylo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ktos szybko wzial jej dziecko - nie wiem jakim cudem czy ktos to widzial czy nie ... :confused::confused::confused::confused: ale zaraz sklep zamkneli z ludzmi w srodku zablokowali wszystkie wyjscia ochrona stala przed drzwiami a dziecko znaleziono w lazience tak gdzie dzieci sie przebiera - OGOLONE!!!!!!! ktos pewnie je ogolil i chcial je tak wziac zeby nikt nie poznal dziecka..... mowie Wam jak mi to mama gadala to az to mialam przed oczami....... :szok::szok::szok::szok::szok: a tego kto to zrobil to chyba bym zabila wlasnymi rekoma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry