reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam zimowo.:-)

U nas też bielutko i nawet od czasu do czasu dziś pada,więc może się utrzyma.
Ja już wszystko mam porobione, sprzatanie, pranie,zakupy,obiad się gotuje.
Dziś byłam też z dzieciakami trochę na dworze,bo przecież pierwszy śnieg. Mieli ubaw - szczególnie Kuba:-D.

Miłego weekendu.

reklama
ello

u nas tez zimno snieg pada od czasu do czasu:-)
Faceci to ciezkie istoty wiec trzeba im pokazywac kto rzadzi:-D
Milego weekendu dzis mam jedno dziecko wiecej w domku wiec nie bede miala czasu na neta
Pozdrawiamy:-)

Witam ponownie:-D.

U mnie mężuś nadal śpi a miał wstać o 13. Choinka, trzasnę go zaraz. Wiem, że musi odespać nockę, ale ja się nastawiłam, że wstanie...

Anka, a skąd to dziecko? Nie wiemy o czymś?:-):-):-):-):-D

Klaudynka, dobrze że się zabawiłaś. Chociaż jedna z nas:-D

Joe Alex spoko czasami milo jest pogadac z kims zobaczyc ludzi rozumiesz a nie tylko 4 sciany hehhe
Musze niejadka zaraz podejsc z butla bo normalnie nie wyrobie z nim zawziety ja tata hehe :wściekła/y:

U nas bezchmurne niebo sloneczko i mrozno jak niewiem, nawet nie chce mi sie wychodzic z domu pozatym gardziolko boli i 1 ucho chyba cos mnie bierze....

Ja dzis mam lenia nic nie robie wczoraj wszystko ogarnelam wiec dzis leniu****e!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie w ten bardzo mrozny dzien :sorry2:
zimno u nas masakrycznie bylam dzis na dworze w rekawiczkach i zastanawialam sie nad czapka ale nie mam wiec zalozylam opaske :tak:

ej ej ja tez sie dobrze bawilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D wczoraj :-p

klaudynka - no to wykiwalas swojego m :-D no i wez sie za swojego bo tak dalej byc nie moze :no::-p a gwiazdki wyskoczyly bo bylo niecenzuralne slowko ;-)
joe alex - jak zdrowko :confused: mmmm pierniczki mowisz no to ja wpadam (ale nie doslownie - tylko w przenosni hihih :-D) a co do piernikow to powinny troche dluzej postac tak z pare dni wtedy one "dojrzeja" :-p
anka26,07 - a to kto Cie odwiedza :confused:

my przyszlismy wczoraj po 24 no i malego kurcze bele obudzilo "trzesienie ziemi" i jak na zlosc nie chcial spac :wściekła/y:

Kludynka Ogolnie to wyglada tak ze z natury jestem ciemna brunetka ale mialam taki braz z blond pasemkami. A dzis zrobilam sobie kolorek espresso i takie ciemne mi wyszly ;/

reklama
Do góry