reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry dziewczeta :)

Nocka mineła superowo .Tylko o 5 tatus wstając do pracy zachowywał sie jak "słoń w składzie porcelany " ...oczywiscie bardzo sie starał żeby nas nieobudzić ::) .Wiec Jasio od 5 : DZień dobry bardzo ;D

Potem padł na godzinke .Wstał ...pobrykał ..wepchałam w niego 250 ml !!!!! kleiku ryzowego z jabłuszkiem < nigdy tyle jeszcze niezjadł >
a teraz walczy ze sobą w łożeczku .Jak padnie to sie zamelduje tutaj z kawą :p

reklama
hej dziewczyny ;D
L4dY-bIrd czemu uwazasz ze moj post był napisany jakos dziwnie? byc moze napisalam go jakos niewyraznie bo sama taka wczoraj bylam- chodzilo mi o to czy bede miusiala sukienke poszerzac jak zajdę w ciażę teraz bo jakby liczyć to około 3 misiecy moze mniej dzidzia by miala
nie wiem czy juz teraz wyjasnilam? ;)

Witam w ten dosc pochmurny dzionek!
Ja sie zostanawiam jak to jest ze mały wstaje razem z tata o 5 ??? Myslałam ze go budzik budzi ale gdzie tam...specjalnie wyłaczyłam budzik wczesniej poszłam zrobic sniadanko mezusiowi...jaka ze mnie wzorowa zona wstaje o 5 aby wysłac meza do pracy...chyba na głowe upadłam...wracam do pokoju a Macio juz sie smieje ;D...dobrze tylko ze jeszcze wtedy nie szaleje i da sie dosspac :D

wczoraj chcialam dac malemu bebiko, i co ??? wypil 20 ml i zacisnal szczeke na smoczku, wyplul i odwrocil sie do cycusia 8)
jak przekonac go zeby pił ? czy nie naciskac ?

ja miałam na odwrót chciałam zamiast butli dac cyca a on nie chciał...nie wiedział co dobre

witam...deszcz spadł i pieknie wypłukal moje pranie na sznurkach...Dostałam wczoraj laurki na dzien matki, coś się dzieciom pomyliło.
Najbardziej rozczulił mnie wlasnoręcznie zerwany przez malucha tulipan z meojej rabatki.
ide po rabarbar na kompot, mam zobic ciacho z kremem no i...ach, pomidorówka juz pyrkocze na kuchence. Z bazylia i łazankami.
Nie mam za duzo czasu ale wpadłam poczytać...fajnie, Kunda, że macius ranny ptaszek. Przynajmniej wschody slońca pooglądasz. :laugh:

Izabellka jak czytam co piszesz to jakbym widziała swoje dziecie pare miesiecy temu ::)
Ja zaczełąm mu dawać łyżeczką ...to jakoś jeszcze zjadał z 50 ml.Potem jak ssał piers i był w tym transie to bokiem mu wsuwałam butelke i wyciągałąm pierś .To normalne że będzie sie złościł przez pare dni i denerwował ..ale z czasem sie przyzwyczaji.

Kundzia mi sie wydaje że Macio musi tez wyprawic tatusia do pracy :D

dzisiaj akórat ni po pada i jest strasznie pochmurno ale jak swieci słoneczko to az chce sie wstawac ;D

Ale w koncu prawdziwa wiosna bo juz sie zazieleniło, peki na drzewach, roslinki powoli wychodza z ziemi...super :D

reklama
moje dziecko udaje araba bo przykrywa sie pieluszka i zafascynowało sie deseczke pod szafa raczej to jest płyta maskujaca

Do góry