anaconda27
styczniówka2006
Do lekarza pójdziemy jutro bo dzisiaj tłumy ludzi i musiałybyśmy czekać kilka godzin w przychodni

Za oknem szaro i buro zupełnie nie jak przed świętami

Za oknem szaro i buro zupełnie nie jak przed świętami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

a ze Sewcio juz zakumal o co chodzi bo chodzimy dosc czesto to na widok igly byla panika z jego strony
masakra :-( jutro po odbior wynikow 

ale zabka nie ma 
a mozliwe ze po tym syropie jak tak wzielo
a jak byl gosciu od kaloryfera 

tyle prezentow
no ja tez mam nadzieje ze to zabki 

Nie dość, ze sprzątania trochę było, dobże że żona w domu miałam... No ale wpadła moja siostra, a że miesiąc się nie widziałyśmy to plotkowałyśmy aż uszy co niektórych piekły hehe No i biedna tak sie zasiedziała, że rodzice musieli po nią przyjechać...więc i z nimi kawusię sobie wypiłam.
I co te pieniądze są warte... ?Tak sobie dzisiaj myśleliśmy ile to by trzeba było wyłożyć, zeby święta u nas zorganizować 

To ma byc Toshiba laptop ale jaki jeszcze nie wiem 

;-)