reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.

Ale się rozpisałyście od wczoraj, że ho ho...:tak:.

Patrysia, jak ja się cieszę, że maluszkowi jest lepiej. Kamień z serca:tak::-).

Joanna, szarlotka, hmmm...Dawno nie miałam...:tak::-D.

Malinka, życzę powodzenia jesli chodzi o relacje rodzinne. Wiem, jak czasem bywa trudno, szczególnie, kiedy ktoś mąci jak się da...

Kochane, ja dziś piekłam ciasto 3bit i myślałam, że mnie cholera jasna weźmie:no:. Ja przy nim spędziłam pół dnia:szok: i mam nadzieję, że chociaż wyjdzie bo jutro jedziemy na kawusię do teściów.
A poza tym jakoś mało czasu mam na wszystko, i na BB również:no::dry:. Przydałaby się dłuższa doba:tak:;-):-). Za dużo tego prania (dziś 3 pralki), prasownia, sprzątania, itd....:sorry2:.

Pozdrawiam sobotnio i mam nadzieję, że jeszcze tu dziś wpadnę...:happy2:

reklama
Anabuba, mój mąż jest cukiernikiem i dopóki nie zmienił 2 lata temu pracy, żegnałam go co wieczór na nocną zmianę. Żyć się zwyczajnie nie dało. Byliśmy jak rodzina kretów:szok: .

witam laseczki

wczoraj niemiałam czasu zajrzeć do was dziś też tylko na chwile wpadłam ...
u nas wszystko oki byliśmy dzisiaj z kubikiem na zakupach i u mojej koleżanki i jeszcze z małym w figloraju i tak dzionek minął a teraz mąż ogląda skoki a ja zajmuje się kubikiem dzisiaj o dziwo grzeczny no jak narazie hehehe

buziaczki wieczorem poczytam was buziole ...

Witam wieczorowo:-D.
Mój mężuś już zasypia na kanapie:szok:, choć dopiero tak wcześnie;-). Wychodzą mu teraz bokiem te wszystkie nadgodziny:sorry2:.

A ja też padam na twarz. Na jedynce na być komedia więc może obejrzę co nieco...:happy2:.

Życzę dobrej nocy kobietki...

Joe alex na szcęście odkąd się poznaliśmy to mój mąż pracuje na dzienną zmianę (czyli ponad 10lat).Tylko sporadycznie na noc np. w zastępstwo no i raz na 2 tygdonie ma dyżur w sobotę żeby wszytsko przygotowac na niedzielę.Tak to jest jak sie chce miec w niedzielę świerzy chlebek:-DAle do tego już się przyzwyczaiłam,że w niedziel jestem słomiana wdową(ale nie całkiem bo ok13 już jest w domu).
Kochane co do ciasta-jako że umiem zrobic tylko szarlotkę,murzynka i pleśniaka i sernik na zimno z serków homogenizowanych to idę na łatwiznę.I ostatnio odkryłam ciasto krówka z torebki.Jest pyszne i bardzo łatwo sie je robi.Polecam;)

hehehehe:-D:-D:-D:-D
Słuchajcie jutro pierwsza lutówka idzie się rozpakować -cc.Coś czuję, że za nią reszta juz migiem poleci.:tak::oo2:
A wy widzę , że dalej się weekedujecie.
malinko jak tam po imprezce? Żyjesz?
Mykam do mamusi na obiadek.:-)
Spokojnej niedzieli życzę.

dziewczyny niby jest lepiej ale najbardziej mnie niepokoi ta biegunka ktora jest juz 5 dzien :szok: nawet po jagodach sie nie poprawilo a zwykle jest na opak :-( jutro chyba pojedziemy do szpitala bo jak pojde do lekarza to i tak mnie tam posle i pewnie powie mi co ja u niej robie jak dostalam skierowanie do szpitala gdyby dziecku sie nie poprawialo.... wiec nie mam innego wyjscia a boje sie ze mimo tego ze pije to sie odwodni czytalam na necie ... i bardziej sie tylko wystarszylam...... :no::no:

witam dziewczyny:-) po impezce super extra goście już się rozjechali do domku ale się z moją psiapsiułą nagadałam aż miło :tak:tato już dzieciczki mi zabrał z P chwilkę pogadali kontakt pozytywny załapali:-):-):-) julia się przed wyjazdem spłakała bo mimo że tak bardzo chciała jechać to nagle już zaczeła tęsknić za mamusią:-(ale ją dziadziuś udobruchał a wizja zaległych prezentów od mikołaja przekonała ją do reszty:-)antek był na impezce super grzeczny aż psiapsiuły mąż zapragnoł 3 dziecko:-D:-Di bije ostatnio rekordy w spaniu nocą bo spał od jedzenia o19 do 5.15:szok::szok::szok::szok: po czym zjadł i dalej spał do 8.30 normalnie skarb;-) oj patrysiu nie dobrze 5 dzień biegunka:no: może w szpitalu jutro ci go tylko zbadają i dadzą mu coś na tą biegunke:tak:moje kochanie z antkiem na brzuchu odsypia imprezkę a ja zdziwiona jestem taką nagłą ciszą w domku bo jeszcze nie dawno dokazywała tu 5 dzieci a teraz błoga cisza nawet antek z wrażenia zasnoł:-D

reklama
Witam,a ja myślałam że takich samolubów jest bardzo mało,ach Ci męszczyźni:-(.Mój też czasami zachowywał się w taki sposób,ale do momentu jak dałam mu nauczkę:-D,ubrałam się i ubrałam mu fartuszek dałam mu syna na ręcę i powiedziałam wychodząc '' a teraz ja wychodzę a ty jeśli uważasz że zajmowanie się dziećmi i domem to wypoczynek to nic nie będziesz miał przeciwko jak za parę godzin przyjdę idę rozejrzeć się za pracą'' :confused:a mąż zbaraniał.Poszłam do kumpeli przyszłam po 4 godzinach jakby nigdy nic a on na to;;:sorry2: przepraszam skarbie za to co powiedziałem myliłem się i wyszedł a wrócił ze śliczną wiązanką czerwonych róż, to wtedy się wzrószyłam i pomyślałam w duchu,że dobrze zrobiłam dając mu nauczkę a przy okazji byłam zrelaksowana bo odpoczełam o tych dziecięcych krzyków:szok:.I wiecie co raz w tygodniu mam przepustkę hehe na wyjście z kumpelami na jakiegoś zimnego drina .pozdrawiam.Dajcie im nauczkę to napewno zmienią zdanie.Pozdrawiam i powodzenia.:-)

Do góry