reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joe wlasnie sie przejasnia moze po obiadku uda sie nam wysjc na spacerek:tak:Ja tez lubie gotowac robie to codziennie:-)

Malinka wspolczuej tego steresu z okulista tak juz jest jak sa tacy lekarze to ja sie nie dziwe co sie dziej w szpitalach
Mojego znajomego tate juz prawie pochowali niby mial ostatnie stadium jak sie potem okazalo to byly poczatki ale oczywiscie powiedzieli mu to w prywatnej klinice.Mial szczescie ze go przewiezli:no:

reklama
Też siedzę z synkiem Pawełkiem w domu.U nas w Kórniku pod Poznaniem świeci słońce.:-)My juz byliśmy z synkiem na spacerku-zaliczyliśmy plac zabaw:zjeżdzalnię i hustawkę.Oczywiście spodnie całe brudne:-p -ale nie ma bez tego zabawy.:-DMój synek(1,5 roku)teraz się ładnie bawi a ja idę robić obiadek.
Pozdrawiam inne mamusie:-)

My juz po spacerku:-):-):-)I wcale nie bylo tak cieplo jak wygladalo przez okno:no:
Teraz naszly deszczowe chmury i tylko czekac az zacznie padac:szok:
Male juz spia;-):-)

Napisala do mnie -j-:-)Jutro ma ciecie:tak::tak::tak:Mamy trzymac za nia kciuki;-)Jak bedzie juz po to napisze co i jak:tak::tak::tak:
No i pozdrowienia dla Was;-):-)

PAPI:-)Witaj:tak::tak::tak:

Oj moje male tez wrocily cale brudne,bo uparly sie zeby na spacerek wziasc pilke i "baby"(foremki,grabki itp).No i rzucalay piaskiem na mokra zjezdzalnie a pozniej na tym siadaly:szok:Takze wszysciutko jest do prania:tak::-)
A musze czekac az wroci M bo skonczyl mi sie plyn do plukania ,chociaz bylam pewna ze jeszcze jeden mam :szok::angry:

witaj papi u nas pisz co u ciebie:-)
dowikla super wiesci od -j- no to jutro 3mamy kciuki i to mocno:tak::tak::tak:
moje najmłodsze szczęście jeszcze śpi obiadek prawie gotowy a julia maluje farbami kuchnia do generalnego sprzątania po jej malowaniu ale frajde ma ogromną no i jakoś ten czas muszę jej zapewnić bo do przedszkola narazie nie ma szans się dostać beak miejsc mama w domu......:wściekła/y: a kiedyś jak mieszkałam w pobierowie to chodziła i bardzo lubiła więc jej brakuje i to bardzo znalazlam przedszkole blisko domu i są miejsca ale prywatne za jedyne 850 zł:szok::szok::szok::szok: więc na takowe to mnie nie stać.............:no:

Hej.Fajnie że jesteście:-)
Co do przedszkola to synek już jest zapisany.Mimo że dopiero ma 1,5 roku.Lepiej wcześniej niż póżniej .Będzie chodził do Poznania bo u mnie w Kórniku przedszkole jest czynne tylko do 16:30 i jakbym wracała z pracy to bym nie zdązyła go odebrać.:-(A tak jest babcia(moja mama) co odbierze wnuczna z -tym bardziej że mieszka 5 minut od przedszkola.:tak::tak::tak:
KWOTA 850 ZŁ za przedszkole to wieeeeeeelka przesada:crazy::szok::szok:

hejka,miałąm bym wieczorkiem ale wpadłam na minut pare :-)

Ale dziś cieplutko,mam dziś super humorek.
Oliwcia śpi już 1,5 godzinki, i nie myśli wstawać-a niech sobie śpi.
Jak wstanie,coś przekąsi i idziemy jeszcze raz na dwór,bo az szkoda w domu siedzieć.Od razu zakupy zrobię,mój M ma dziś wolne więc fajnie.Teraz sobie drzemkę zrobił razem z córką-śpiochy jedne.

A ja przed chwilka kuchnię ogarnęłam,ugotowałam kompocik Oliwce-bardzo lubi :tak: a Wasze maluchy lubią kompoty?

Dzis jest mój pierwszy dzień odchudzania.Wziełam już Lineę,piję tą niedobrą herbatę czerwoną,jakoś na razie nie ciągnie mnie do jedzenia.Ale to pierwszy dzień-najłatwiejszy ale zobaczymy co będzie za pare dni.Nie ale jak dziś weszłąm na wage to sie przeraziłam- jak zobaczyłąm 63kg:no: to aż mi się słąbo zrobiło.Pamiętam przed ciążą moja najwieksza waga to 53kg.A tu taka cyfra-masakra:crazy: Mam determinację !!!!!!!!!!!

Mam nadzieję zę wytrwam w postnowieniu.
Zrobiłąm sobie notatnik i zapisuje co jem io której,muszę sobie dziś zrobić zapas wody niegazowanej.

Próbowałąm się dziś dodzwonić do ortopedy,kurczę dzwoniłąm przez 1,5 godz i cały czas zajęte-masakra.Chciałąm iść na kontrolę z Oliwką.Chodzimy na Gajowicką do Szybińskiego.
Chodzi któraś z Was tam?????
Masakryczne kolejki.Jutro znowu będę próbować się dodzwonić.

Ale się rozpisałąm jezusie:-):-):-):-):-) ,dobra konczę uciekam dalej sprzątać.

Witajcie popołudniowo.

Papi, witaj:-).

Malinka, jak ja nie cierpie lekarzy, którzy nie widzą nic, poza swoim nosem i uważają, że są pępkiem świata...:baffled:.

Mój M ma dostać dziś wieczorem telefon w sprawie kredytu..., zobaczymy... Jesli nic nie wyjdzie, będziemy próbowali gdzie indziej...:baffled:.
A tak poza tym maluszek zabawił się w łazience w mumię i rozwinął cały papier toaletowy...:szok::szok::szok:. I znowu sprzątanie....

My po wspolnym obiadku
Znajomi pojechali kupic mebelki a Lali w lozeczku sobie drzemie:rofl2:
Moj pojechal jakas koparke ogladac:sorry2:

Papi witaj na forum:-)
-j- trzymamy jutro kciuki
Agnes co do kompotu to nie wiem ale moja ogolnie malo pije jej ulubiona herbatka to jablko meliska :rofl2: kubusiow nie pije jakos soczki wcale jej nie podchodza.Lubi zwykla herbate z cytryna:sorry2:Bede musial sprobowac jej dac kompocik:tak:

Ja ma wysprzatne bylam wlaczyc drugie pranie wiec mam chwile oddechu do pobudki Lali :))

reklama
Dzis jest mój pierwszy dzień odchudzania.Wziełam już Lineę,piję tą niedobrą herbatę czerwoną,jakoś na razie nie ciągnie mnie do jedzenia.Ale to pierwszy dzień-najłatwiejszy ale zobaczymy co będzie za pare dni.Nie ale jak dziś weszłąm na wage to sie przeraziłam- jak zobaczyłąm 63kg:no: to aż mi się słąbo zrobiło.Pamiętam przed ciążą moja najwieksza waga to 53kg.A tu taka cyfra-masakra:crazy: Mam determinację !!!!!!!!!!!

Mam nadzieję zę wytrwam w postnowieniu.
Zrobiłąm sobie notatnik i zapisuje co jem io której,muszę sobie dziś zrobić zapas wody niegazowanej.
Ja również biorę lineę i jak na razie działa na mnie rewelacyjnie... O wiele mniejszy apetyt a po tygodniu 7cm w biodrach mniej:-D:tak::tak::tak:.
Oczywiście jest jeszze dieta, bo pewnie bez niej linea nie zdziałałaby nic...:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry