reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
była szczepiona Prevenarem w ubiegłym roku, muszę pogadać z laryngologiem na temat autoszczepionki, może to pomoże
szczep szpitalny Klebsielli skąd to się wzięło? ze szpitala przy urodzeniu? moją Misie zarazili na porodówce kilkoma różnymi bakteriami, inna w nosie, inna we krwi i inna na skórze, długo się z tym męczyłyśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to ja nwet nie wiem co lali ma bo nie robilismy takich badan:baffled::confused:

Witam z rana.
ja tylko wpadłąm sie przywitac ale widze że wszystkie jeszcze spią.MY juz na nogach.Zaraz jemy sniadanko,ubieramy się i jedziemy do teściów.Będę dopiero wieczorkiem.Mam nadzieje że któraś w tedy bedzie.To miłej niedzieli.

Jeszcze śpicie? My od 6 na nogach.
Teraz wiem, czemu mi się tak dobrze spało-tyle dobrej nocy od Was dostałam, że innego wyjścia nie było.
Niedziela wypadowa dzisiaj.
Zaraz do babci wychodzimy, później do prababci. M na remoncie u mojego braciszka, więc nie ma co samemu w domu siedzieć. Fakt, myślałam, że pogoda będzie przynajmniej jak wczoraj...ale jeszcze może.
Ale się narobiło. Trofciowa mamuśka utkwiła w kamlotach i mało tam nie padła. Dopiero ją zauważył mąż i udało nam się ją wydostać. Blada, że prawie biała zamiast granatowa. A pysk cały wypchany maluszkami. Oj jaka szkoda by była.

Wstawać śpiochy. Mam pięć minut a tu nikogo!!!

Tak na szybko przed wyjściem. Kurcze, ciężko samej sobie zdjęcia robić

jednak mi się nie podoba. Może za miesiąc, jak odrosną. Wyglądam jak chłopak. Nawet makijaż nie pomógł:-)

reklama
Witam w niedzielny poranek :-)

Dwa dni mnie nie było i już wypadłam z obiegu :szok::szok::szok:
Mnie tez zaproście na NK :tak:
Zaległe buziaczki dla Gabrysi

luna665 Mi się fryzurka podoba :tak: Ładna z ciebie kobitka :cool2:

U mnie dzisiaj zaczyna pojawiać się słoneczko :tak: Pewnie wybierzemy się na spacerek po południu :tak:

Moja teściowa wyprawiała wczoraj Helenie imieniny razem z zaległymi urodzinami :-D
Małej tak się spodobało zdmuchiwanie świeczki, że nie chciała przestać :-D
Może uda mi się później jakieś fotki wkleić :rofl2:

Do góry