B
Beata1988
Gość
Witam w niedzielę!!!
Nawet nie próbuje nadrobić zaległości w czytaniu bo bym siedziała do jutra

U mnie wczoraj była ładna pogoda to skorzystałam z okazji. Dzisiaj słoneczko tylko na chwile zajrzało ale tez wzięłam bąka na spacerek do kauflandu. Niby nic nie kupiłam, tylko mleko, pampersy i kilka pierdułek dla siebie na poprawę humoru i tak 200 złoty poszło
ja nie wiem, na zakupy to chyba swojego faceta będę puszczać hihi bym musiała robić listę zakupów ze zdjęciami :-):-):-)
A co do złotych facetów, to mój bardziej jest jak srebro które czernieje :-
-( nakarmić to jeszcze jeszcze ale przebrać to masakra. No ale wybaczam mu to bo nigdy z małymi dziećmi nie miał do czynienia a i ze swoim mało czasu przebywa żeby nabrać wprawy ;-);-);-)
Nawet nie próbuje nadrobić zaległości w czytaniu bo bym siedziała do jutra

U mnie wczoraj była ładna pogoda to skorzystałam z okazji. Dzisiaj słoneczko tylko na chwile zajrzało ale tez wzięłam bąka na spacerek do kauflandu. Niby nic nie kupiłam, tylko mleko, pampersy i kilka pierdułek dla siebie na poprawę humoru i tak 200 złoty poszło

ja nie wiem, na zakupy to chyba swojego faceta będę puszczać hihi bym musiała robić listę zakupów ze zdjęciami :-):-):-)A co do złotych facetów, to mój bardziej jest jak srebro które czernieje :-

Ja raz przez ponad pol dnia nie mialam gazu(a mam wszystko na gaz-ogrzewanie i podgrzewanie wody) i myslalam ze sie wsciekne