reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam wieczorkiem:-)
a u nas na wielkanoc zajączk przynosi słodycze i drobiazgi które choea po całym mieszkaniu a dzieci muszą sobie znaleź mają tylko wytyczne od jednego drobiazgu do drugiego dla nich to super zabawa:tak::tak: a ja im kupuję różne drobiazgi dużo wcześniej i tak za mniej więcej 50 zł dla dwójeczki miałam zawsze super niespodzianki a teraz obowiązkowo musi coś się znaleź jszcze dla antosia:tak::tak: moja ciocia ma z kolei dla swoich wnuków inny pomysł wielkanocny już w wielki piątek i sobotę dzieciaki robią male gniazdka z mchu patyczków trawy i roznoszą po całym podwórku a otem do tych gniazdek zajączek wkłada różne drobizgi łakocie dzieciaki też mają masę radości:tak::tak::tak: gdybym miała podwórko to też bym tak zrobiła:tak::tak: a w tym roku to wogóle jakoś inne będą te święt wielkanocne...... adam i julia jadą razej ze swoim tatą na święta do jego rodziców a my z P już się wprosiliśmy do jego mamy na wielkanoc wieś świeże powietrze dużo spacerów a że to kwiecień to mamy nadzieję na ładną pogodę:happy:

reklama
Ze slodyczy to ja daje tak: paluszki, orzeszki, chrupki, kinder kanapke, jogurt, paczek, od czasu do czasu lizak albo sezamki:-D

Gumy rozpuszczalne Laurze nie smakuja :-D woli zwykla mietowa:szok: ale jej nie daje:no:

witam wieczorkiem:-)
a u nas na wielkanoc zajączk przynosi słodycze i drobiazgi które choea po całym mieszkaniu a dzieci muszą sobie znaleź mają tylko wytyczne od jednego drobiazgu do drugiego dla nich to super zabawa:tak::tak: a ja im kupuję różne drobiazgi dużo wcześniej i tak za mniej więcej 50 zł dla dwójeczki miałam zawsze super niespodzianki a teraz obowiązkowo musi coś się znaleź jszcze dla antosia:tak::tak: moja ciocia ma z kolei dla swoich wnuków inny pomysł wielkanocny już w wielki piątek i sobotę dzieciaki robią male gniazdka z mchu patyczków trawy i roznoszą po całym podwórku a otem do tych gniazdek zajączek wkłada różne drobizgi łakocie dzieciaki też mają masę radości:tak::tak::tak: gdybym miała podwórko to też bym tak zrobiła:tak::tak: a w tym roku to wogóle jakoś inne będą te święt wielkanocne...... adam i julia jadą razej ze swoim tatą na święta do jego rodziców a my z P już się wprosiliśmy do jego mamy na wielkanoc wieś świeże powietrze dużo spacerów a że to kwiecień to mamy nadzieję na ładną pogodę:happy:

Ja tez zaluje ze nie mam ogrodka fajny pomysl i ile szczescia dla dzieci, zabawy i zadowolenia :))

Ze slodyczy to ja daje tak: paluszki, orzeszki, chrupki, kinder kanapke, jogurt, paczek, od czasu do czasu lizak albo sezamki:-D

Gumy rozpuszczalne Laurze nie smakuja :-D woli zwykla mietowa:szok: ale jej nie daje:no:
Anka ale chrupki czy paluszki to nie słodycze.

Oliwka paluszki to uwielbia,wcina chrupki,wafle ryzowe,wafelka ale bez czekolady,ciasteczka maslane

reklama
Moja Martynka jak chce coś slodkiego to przychodz do mnie i mówi a dasz mi coś z tej szawki bo mam jedna gdzie trzymam słodycze a ona tam jeszcze nie dostanie.Ale nie je codzienie czasem jej dam jak chce ale nie zawsze.Kamilek pojadł ale był głodny ale coś sie kręci w łóżku nie wiem czy sie nie obudzi ale może zasnie zobaczymy:eek::eek::laugh2:

Do góry