reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje zjadłyby każde słodycze ,trzeba ich pilnować ,nie maja wytyczonego dnia na słodycze.Ja żelków nie cierpię to im nie kupuję ,u nas to ciasta i ciastka i oczywiście czekolady..:rofl2::-):rofl2::-)uwielbiam.W ogóle ostatnio mój M ma jazde na zdrową zywność, nie kupuje produktów które E-coś tam zawierają ,wędliny sami wędzimy ,lub pieczemy ,powiesił sobie na lodówce kartkę z E-i jakbyście sobie poczytały to się czasami jeść odechciewa ,żelki mają dużo tych szkodliwych i uważanych za rakotwórcze !!!Ale ja nie chcę straszyć ,hi hi wystarczy że z jednym takim przejętym mieszkam...:-)
tyle że niech sobie poczyta że nie wszysktie E to chemia,niektóre sa zdrowe ale maja E
ja uiwlebiam słodycze,.to taki nałog jak BB:-)
Najlepiej najeść sie słodyczy na noc a później dupy rosną:-D:-D:-Dja zjadłam sobie jabuszko dietka żartuje:-DNo ja musze troche zrzucić jeszcze maścią sie nasmarować ale smaruje tylko brzuch po piersiach nie bo boje sie żeby do mleka sie nie dostało ale jak sie smaruje to nos zatykam bo tak smierdzi taka zgniłą cebulą brrrrrrrrrrrr:szok::-D
cabula dziecku na pewno nie zaszkodzi!:-)ja cały czas jak karmiłam jadłam i cebule i czosnek pod rózna postacia i nicdziewczynom nie było:-)

No to współczuje ze tylu rzeczy jeść nie może.kurczę ze wszystkim trzeba sie pilnować.Ale co wyrosnie z tego,czy ta alergia może pozostać?
jest szansa ze alergia przejdzie jak sie bedzie unikac alergenów,no i oby we wziewna nie przeszła:no: moja ciotka ma 50lat i doopiero sie nabawiła alergiii wiec nigdy nic nie wiadomo

oglądałyście prognoze pogody długoterminową?????? normalnie wiosna nadchodzi wielkimi krokami:szok::szok::szok::-D:-D:-D a ja się cieszę jak szalona bo jak z 2 tygodnie będzie tak ciepło to antka przesadzimy do spacerówki i będzie świat widział:tak::tak::tak: bo w gondoli robi mu sie iasno:crazy: no a że spacerówka rozkłada sie do leżenia na płasko to będzie mógł sobie pospac też:tak::tak::tak:

to fajnie :-D:-D:-D tyle ze u Ciebie malinka wiosna bedzie ze 3tygodnie wczesniej niz u mnie:-(zawsze tak jest:-(

a ja jednym okiem zerkam na tvn i 39 i pół uwielbiam ten film i cieszę się jak głupia bo już nowe odcinki się zaczną:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: no i wogóle wszystkie tańce szymon majewski wreszcie nie powtórki:-):-):-):-):-)

Nie oglądałam ,ale wiosnę czuję w każdej kosteczce,,,,.....Bojler wymieniony ,misja zakończona z powodzeniem!!Przychylam się do Wiktorii ,na kolację najlepsze jabłuszko i activia ,bo pita regularnie działa naprawde ,nie mam problemów!:szok:Ja też na dietce,nic ostatnio nie schudłam choć jeżdże na rowerku i 6 weidera trenuję ,niby ciuchy lużniejsze a waga ta sama ,po prostu obrastam mięśniami!!!;-);-);-)

Ile juz cwiczysz?

Nie oglądałam ,ale wiosnę czuję w każdej kosteczce,,,,.....Bojler wymieniony ,misja zakończona z powodzeniem!!Przychylam się do Wiktorii ,na kolację najlepsze jabłuszko i activia ,bo pita regularnie działa naprawde ,nie mam problemów!:szok:Ja też na dietce,nic ostatnio nie schudłam choć jeżdże na rowerku i 6 weidera trenuję ,niby ciuchy lużniejsze a waga ta sama ,po prostu obrastam mięśniami!!!;-);-);-)

No ja też tylko po ubraniach wiem że schudłam bo waga stoji w miejscu ja cwicze brzuszki po pierwszej ciąży pomogły może pomogą i teraz

a ja jednym okiem zerkam na tvn i 39 i pół uwielbiam ten film i cieszę się jak głupia bo już nowe odcinki się zaczną:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: no i wogóle wszystkie tańce szymon majewski wreszcie nie powtórki:-):-):-):-):-)
Niech żyje wiosenna ramówka:-):-):-) K też uwielbia 39 i pół:-)ja oglądam już nowe zdesperowane niedługo nowi chirurdzy....rozkosznie w tv się robi ....:-);-)

reklama
Do góry