A nie mowilam hihihidziś zobaaczyłam wreszcie tą nową reklamę Pepsi maxfajna jest
![]()

Fajna jest jeszcze coca-coli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A nie mowilam hihihidziś zobaaczyłam wreszcie tą nową reklamę Pepsi maxfajna jest
![]()

A kto nie uwielbia ,jakby cudownie było zacząc tak trenować i tańczyć jak oni......:-):-):-):-)A ja sie nie mogę doczekać srody,bo zaczyna sie nowa eycja " YOU CAN DANCE"
uwielbiam to![]()
Niecałe 3 tygodnie dokładnie 19 dni,na rowerku około godziny jeżdże czasami 50 minut ,a weider to jak trzeba,widzę efekty na ciele ,ale nie na wadze niestety![]()

niestety troche spraw mi sie zwalilo i brak czasu i checi.Ale moze zaczne troszke na nowo
Ja tez to bede ogladala.A do tego taniec z gwiazdamiA ja sie nie mogę doczekać srody,bo zaczyna sie nowa eycja " YOU CAN DANCE"
uwielbiam to![]()

bo trzeba dzieciakom zakupić buty wiosenne kurtki itp ja też muszę sobie sprawic buty kurtke spodnie a P to juz nawet nie pytam

ale byłam w piątek w CCC i maja już fajne buciki na wiosnę muszę julce i adamowi kupic po jednej parze jakis skurzanych porządnych i po jednej parze takich tyu trampeczki do codziennego biegnia o ile juli wszystko jedno jakie byle były różowe to adam już ma jakieś wymagania na szczęście to mądry chłopak i duzo można mu wytłumaczyć

no i antek narazie butów nie potrzebuje
Ja też lubie 39 i pół.Ale chirurdzy już idą nowe odcinki już prawie miesiąc ja oglądam i zawsze nie moge sie doczekac nastepnego odcinka.Dobrze że napisałyście że idzie 39ipół bo bym przegapiłaNiech żyje wiosenna ramówka:-):-):-) K też uwielbia 39 i pół:-)ja oglądam już nowe zdesperowane niedługo nowi chirurdzy....rozkosznie w tv się robi ....:-);-)

Ja na szczecie wszystko mam od zeszlego rokui w związku z nadejściem wiosny nadchodzą wydatkibo trzeba dzieciakom zakupić buty wiosenne kurtki itp ja też muszę sobie sprawic buty kurtke spodnie a P to juz nawet nie pytam
ale byłam w piątek w CCC i maja już fajne buciki na wiosnę muszę julce i adamowi kupic po jednej parze jakis skurzanych porządnych i po jednej parze takich tyu trampeczki do codziennego biegnia o ile juli wszystko jedno jakie byle były różowe to adam już ma jakieś wymagania na szczęście to mądry chłopak i duzo można mu wytłumaczyć
no i antek narazie butów nie potrzebuje
![]()

Nawet mam tego za duzo i nie wiem czy mi zdaza znosic wszystkie buty i ciuchy
łatwo nie jest ,jeden dopuszczalny dzień przerwy miałam wczoraj ,a ciężko już przy 14 powtórzeniach na serię ,ale jestem dobrej myśli kulturystką nie jestem więc nawet jak przerwę będę jeszcze miała to trudno efekt na mięśnie brzucha i tak będzie ,bo na kaloryfer to szans nie mamJa kieys zaczelam Weidera ale nie ukonczylamniestety troche spraw mi sie zwalilo i brak czasu i checi.Ale moze zaczne troszke na nowo
![]()