reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
i w związku z nadejściem wiosny nadchodzą wydatki:wściekła/y::wściekła/y: bo trzeba dzieciakom zakupić buty wiosenne kurtki itp ja też muszę sobie sprawic buty kurtke spodnie a P to juz nawet nie pytam:szok::szok::szok: ale byłam w piątek w CCC i maja już fajne buciki na wiosnę muszę julce i adamowi kupic po jednej parze jakis skurzanych porządnych i po jednej parze takich tyu trampeczki do codziennego biegnia o ile juli wszystko jedno jakie byle były różowe to adam już ma jakieś wymagania na szczęście to mądry chłopak i duzo można mu wytłumaczyć:tak::tak::tak: no i antek narazie butów nie potrzebuje:rofl2:

Niech żyje wiosenna ramówka:-):-):-) K też uwielbia 39 i pół:-)ja oglądam już nowe zdesperowane niedługo nowi chirurdzy....rozkosznie w tv się robi ....:-);-)
Ja też lubie 39 i pół.Ale chirurdzy już idą nowe odcinki już prawie miesiąc ja oglądam i zawsze nie moge sie doczekac nastepnego odcinka.Dobrze że napisałyście że idzie 39ipół bo bym przegapiła :szok:

i w związku z nadejściem wiosny nadchodzą wydatki:wściekła/y::wściekła/y: bo trzeba dzieciakom zakupić buty wiosenne kurtki itp ja też muszę sobie sprawic buty kurtke spodnie a P to juz nawet nie pytam:szok::szok::szok: ale byłam w piątek w CCC i maja już fajne buciki na wiosnę muszę julce i adamowi kupic po jednej parze jakis skurzanych porządnych i po jednej parze takich tyu trampeczki do codziennego biegnia o ile juli wszystko jedno jakie byle były różowe to adam już ma jakieś wymagania na szczęście to mądry chłopak i duzo można mu wytłumaczyć:tak::tak::tak: no i antek narazie butów nie potrzebuje:rofl2:
Ja na szczecie wszystko mam od zeszlego roku:tak::tak::tak:Nawet mam tego za duzo i nie wiem czy mi zdaza znosic wszystkie buty i ciuchy:szok:

Ja kieys zaczelam Weidera ale nie ukonczylam:-D:-D niestety troche spraw mi sie zwalilo i brak czasu i checi.Ale moze zaczne troszke na nowo:rofl2:
łatwo nie jest ,jeden dopuszczalny dzień przerwy miałam wczoraj ,a ciężko już przy 14 powtórzeniach na serię ,ale jestem dobrej myśli kulturystką nie jestem więc nawet jak przerwę będę jeszcze miała to trudno efekt na mięśnie brzucha i tak będzie ,bo na kaloryfer to szans nie mam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry