reklama
ja chrurgów nie oglądam 

ja to wogóle bez tv bym przeżyła ale bez radia i laptopa

u mnie tv to głownie bajki wiadomości i muzyczka ale radio to prawie non top 

rmf maxxxxx albo planeta fm albo zwykły rmf no musi coś grać a w sobotę jak się o 16 zaczyna na rmf program roberta janowskiego "wasza muzyka na naszej antenie" i jego ciepły zmysłowy głos który czyta dedykacje zapowiedzi to............... normalnie odpływam P wie że to moj czas na słuchanie radia i nawet sam mi włącza co bym nie przegapiła

ja to wogóle bez tv bym przeżyła ale bez radia i laptopa

rmf maxxxxx albo planeta fm albo zwykły rmf no musi coś grać a w sobotę jak się o 16 zaczyna na rmf program roberta janowskiego "wasza muzyka na naszej antenie" i jego ciepły zmysłowy głos który czyta dedykacje zapowiedzi to............... normalnie odpływam P wie że to moj czas na słuchanie radia i nawet sam mi włącza co bym nie przegapiła

wiktoria12
Mama i żona :)
Dobranoc wszystkim dziewczyną które idą spać

wiktoria12
ja chrurgów nie oglądamja to wogóle bez tv bym przeżyła ale bez radia i laptopa
![]()
To ja też lubie słuchać radia jak coś robie a przy piosence,,Kołysanka dla nieznajomej'' wracają wszystkie wspomnienia przy tej piosence pierwszy raz tańczyłam z mężem wtedy chłopakiem nigdy tego nie zapomne;-):-)
A ja nie mam radio
Ale jak sprzatam to wlaczam sobie muzyke sciagnieta na laptopa i wtedy na glosno i sobie spiewam i tancze

Tak mi sie od razu lepeij sprzata:-)Dzieciakom otwieram wszystkie drzwi i robia sobie co chca;-)

Ale jak sprzatam to wlaczam sobie muzyke sciagnieta na laptopa i wtedy na glosno i sobie spiewam i tancze

Tak mi sie od razu lepeij sprzata:-)Dzieciakom otwieram wszystkie drzwi i robia sobie co chca;-)Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Dobranoc Wam:-)
malinka to ja tez tak.tv to gra mi do snu ewentualnie rano jakies bakjki.ale bez radia to bym umarła,czasami jak nie ma pradu i panuje cisza to

normalnie jakis koszmra.nie cierpie grobowej ciszy kidedy slychac kazdy szmer.nie potrafiesie skupic w ciszy bo za duzo rzeczy mnierozprasza.ale cicha muzyka zawsze pomaga.jak sprzetam to radio glosno
malinka to ja tez tak.tv to gra mi do snu ewentualnie rano jakies bakjki.ale bez radia to bym umarła,czasami jak nie ma pradu i panuje cisza to

normalnie jakis koszmra.nie cierpie grobowej ciszy kidedy slychac kazdy szmer.nie potrafiesie skupic w ciszy bo za duzo rzeczy mnierozprasza.ale cicha muzyka zawsze pomaga.jak sprzetam to radio glosno
reklama
wiktoria12
Dziewczyny jak dodać zdjęcie do posta
Podziel się: