reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkie mamy jakieś piosenki które miło nam sie kojarzą moją i P piosenką jest feel a gdy jest już ciemno oboje mamy w telefonach tą piosenkę ustawiona jak do siebie dzwonimy i to tylko do naszych numerów :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a tak wogóle to ja kocham feel bajm perfekt kasię cerekwicką lubie pop no i ostatnio techno ale nie taką łupanke :no::no: a słyszałyście napewno sylwie grzeszczak "na zakręcie" świetny tekst:tak:

reklama
Dziewczyny a kladziecie swoje dzieci na poduszkach:confused:
Bo moi wszyscy od urodzenia spia na plaskim:tak::tak::tak:
Dziewczynki maja te cieniutkie poduszeczki pod materacami a Dominik od jakiegos czasu chce spac na tej poduszeczce

wszystkie mamy jakieś piosenki które miło nam sie kojarzą moją i P piosenką jest feel a gdy jest już ciemno oboje mamy w telefonach tą piosenkę ustawiona jak do siebie dzwonimy i to tylko do naszych numerów :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a tak wogóle to ja kocham feel bajm perfekt kasię cerekwicką lubie pop no i ostatnio techno ale nie taką łupanke :no::no: a słyszałyście napewno sylwie grzeszczak "na zakręcie" świetny tekst:tak:

ja za feel akrta nie przepadam ale reszta jest ok.ja ez słucham eski no i wiadomo mam tez rozne kawalki ktroe mis ei z różnymi rzeczami czy sytuacjami kojarza;)

Dziewczynki maja te cieniutkie poduszeczki pod materacami a Dominik od jakiegos czasu chce spac na tej poduszeczce

Paulina spała kiedys na bardzopłaskiej ale od jakis 2 lat spi na większej ale nie jest mocno gruba.Weronika na początku sała na bardzo płaskiej teraz na ciut ciut grubszej bo starsznie ulewała i nawet ksiązki pod łóżeczkiem nie pomagały,musiała miec poduszke,a teraz sie tuli do poduszki,to psa i usypia

Ja moim tez kiedys podkladalam kasety video pod nozki od lozeczek bo im strasznie charczalo po zlym odsluzowaniu:no:Ale teraz jest ok i spia tylko na materacach pod ktorymi sa te mega cienkie podusie

No moje dzieci spią od małego na poduszkach i to tych dużych bo oboje spią ze mną a jak M jest to spi w drugim pokoju ale stwierdził ze jak teraz przyjedzie to kupimy takie wielkie łóżko rzebyśmy mogli wszyscy spać:-D:-D:-D

reklama
WIKTORIA
A nie boisz sie ze pozniej bedziesz miala problem zeby odzwyczaic dzieci od spania w Waszym lozku:confused:
Ja to mam tylko dwa jaski ale i tak spie obok nich bo je przewaznie przytulam:-D

Do góry